• Airconditioning

  Wenst u uw woning/bedrijf uit te rusten met residentiële of commerciële airconditioningsystemen? Contacteer ons voor een gratis offerte!

  Gratis Offerte
 • Koeltechniek

  U heeft een koelinstallatieproject? U wenst te weten welke opties het meest geschikt zijn voor uw project? Vraag een koelexpert om advies, neem contact met ons op!

  Gratis Offerte
 • Ventilatie

  Wenst u uw woning/bedrijf uit te rusten met ventilatiesystemen? Wenst u te weten welke optie het meest geschikt is voor uw project? Neem contact met ons op!

  Gratis Offerte
 • WARMTEPOMP

  Wenst u uw woning/bedrijf uit te rusten met warmtepompsystemen? Wenst u te weten welke optie het meest geschikt is voor uw project? Neem contact met ons op!

  Gratis Offerte
Actief sinds 2010, Frigotech is een bedrijf gespecialiseerd in: industriële en commerciële koeling, airconditioning en ventilatie. Goedgekeurd door Leefmilieu Brussel, Vca en Vinçotte.
Frigotech
frigotec climatisation
AIRCONDITIONING
 • Installatie van split airconditioning
 • Installatie van multisplit airconditioning
 • installatie van Vkv airconditionin
 • Installatie van cassette airconditioning
frigotec pompe à chaleur
WARMTEPOMP
 • Installatie van warmtepomp lucht/water 
 • Installatie van warmtepomp water/water 
 • Installatie van warmtepomp lucht/lucht
frigotec réfrigération
KOELING
 •  Installatie van negatieve en positieve koelcellen
 •  Installatie van koeltoonbanken
 •  Installatie van gekoelde opslag- en werkruimten
 •  Installatie van koelkasten
frigotec ventilation
VENTILATIE
 • Installatie van luchtontvochtiger 
 • Afzuigventilatiesysteem
 • Afzuigventilatiesysteem
 • Installatie van luchtbehandelingskast (LBK)

WAAROM WIJ?
KWALITEITSDIENST

Kiezen voor Frigotech is kiezen voor kwaliteit, snelheid en betrouwbaarheid!

Ons bedrijf heeft een erkende en professionele medewerkers met als certificaten IBGE, VCA, BA4 en BA5.

Ons bedrijf heeft professioneel personeel met BIM, VCA, BA4 en BA5 certificaten

SNELHEID

Onze techniekers komen naar u toe en analyseren snel de situatie om alles in orde te brengen wat nodig is voor uw installatie.

GARANTIEDIENST

Wij bieden 2 jaar garantie op uw luchtapparatuur, van koelwaterproductie, koeling en warmtepompen om aan de behoeften van uw installatie te voldoen.

+10 JAAR ERVARING

Laat ons onze 10 jaar ervaring gebruiken om u te helpen om de juiste oplossing voor uw behoeften te vinden.

BESCHIKBAAR 24U/24 EN 7D/7

Onze hersteldienst is beschikbaar 7/7d 24/24u.

ONZE PRESTATIES
Onze partners
NEEM CONTACT MET ONS OP VOOR EEN
Neem contact met ons op voor een
gratis offerte!

Heeft u een project voor de installatie van een koelcel? Wenst u meer informatie over onze diensten? Neem contact met ons op, wij helpen u graag!

FRIGOTECH
Ons Kantoor
Adres

Louizalaan 209 bus 7, 1050 Brussel. België

Contact :
SOS hersteldienst
Openingsuren
Maandag – Vrijdag : 8:00-19:00
 Zaterdag : 8:00-14:00
Zondag : Gesloten
Volg ons :

frigotec

KOELTECHNIEKER IN BRUSSEL: FRIGOTECH IS UW VERTROUWDE KOELEXPERT!

Als koeltechnieker in Brussel bestuderen, ontwerpen en realiseren wij koelinstallaties volgens uw behoeften. Uw professionele technieker en expert in centrale koelinstallaties werkt zowel aan een koelkast als aan een centrale koelinstallatie, waaronder uiteraard de koelvitrine, de toonbankkoelkast, de chiller voor ijswater, de installatie en herstelling van positieve of negatieve koelcellen, en dit tegen een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.… Commerciële koeling, industriële koeling, maar ook installatie van airconditioning, ventilatie en warmtepompen, ons bedrijf van koeling in Brussel beheerst de koeltechnieken perfect en wij kunnen u de oplossingen en diensten aanbieden die het best passen bij uw project en uw specifieke behoeften.

Of u nu op zoek bent naar een koelspecialist in Brussel, of het nu gaat om de uitrusting van een plaatselijke handel in koelsystemen, een middelgrote of grote oppervlakte of een industrie, of om andere oplossingen en diensten zoals de reparatie, hersteldienst, het onderhoud van uw airconditioning-, ventilatie- of verwarmingsinstallatie, een professionele koeltechnieker raadplegen is kiezen voor een betrouwbare en betrokken partner aan uw kant. Erkend door het Brussels Leefmilieu, VCA en Vinçotte, met meer dan tien jaar ervaring en ons vermogen om ons aan te passen aan de technologische ontwikkelingen en de behoeften van onze klanten, kan ons bedrijf Frigotech in Brussel voldoen aan al uw behoeften op het het gebied van installatie, reparatie en onderhoud van airconditioning, ventilatie, industriële en commerciële koeling. Voor elk van onze installaties zorgen onze koeltechniekers voor de verkoop, de installatie, het opstarten, maar komen ook tussen in geval van nood om u een professionele hersteldienst van uw koelinstallatie te garanderen dankzij de expertise van uw hersteller. Aarzel niet om ons bedrijf te contacteren voor een gratis offerte. Wij bieden u de beste prijzen in Brussel en in heel België!

KOELTECHNIEKER IN BRUSSEL : UW VERTROUWDE PARTNER VOOR DE INSTALLATIE VAN COMMERCIËLE EN INDUSTRIËLE KOELING !

Het doel van een koelinstallatie is het koelen van een volledige ruimte, levensmiddelen of een lopend productieproces volgens uw vereisten. De koudeketen bewaart niet alleen de sanitaire en hygiënische kwaliteiten van de producten, maar ook hun nutritionele en organoleptische kwaliteiten. Bovendien is de bewaring van gekoelde of ingevroren levensmiddelen, van productie tot distributie en verkoop, onderworpen aan regelgeving. Het respecteren van de koudeketen is dus essentieel voor de bewaring van gekoelde of ingevroren levensmiddelen.

Ons bedrijf stelt zijn ploeg van gekwalificeerde en competente professionele koeltechniekers ter beschikking voor uw koelinstallaties in de hoofdstad Brussel en in heel België. Elke koeltechnieker in Brussel in onze ploeg is vertrouwd met koelapparatuur en kent de verschillende systemen. Onze professionele koeltechniekers zijn volledig bevoegd om met de verschillende koudemiddelen te werken. Zij zorgen met name voor de installatie en inbedrijfstelling van uw koelinstallatie met inachtneming van de geldende wetgeving (veiligheids- en hygiënevoorschriften), de installatie en inbedrijfstelling van uw koelapparatuur of het nu gaat om een airconditioning- of ventilatie, koelinstallatie of de installatie van een warmtepomp... Onze professionele koeltechnici kunnen u ook raadplegen over de beste oplossingen voor uw behoeften.

Met uw koeltechnieker in Brussel geniet u van onze erkende kennis en kunnen wij u optimaal begeleiden bij uw project. Wij staan aan uw kant voor uw commerciële of industriële koelinstallaties, wij bieden u de beste oplossingen aangepast aan de behoeften van uw activiteit. Of het nu gaat om een supermarkt, een slagerij, een bakkerij, een cafetaria, een laboratorium of zelfs een industriële behoefte, onze koelapparatuur biedt de perfecte kwaliteit/prijsverhouding, betrouwbaarheid en functionaliteit voor alle levensmiddelenbedrijven. Bovendien werkt ons bedrijf al vele jaren samen met grote merken die bekend staan voor de kwaliteit en betrouwbaarheid van hun producten: Daikin, Panasonic, Mitsubishi Electric, Emerson, Fujitsu, Isocab...

Voor uw commerciële of industriële koelinstallatie biedt uw koeltechnieker in Brussel u een ruim assortiment koelapparatuur aan. Wij kunnen tussenkomen voor de installatie van gekoelde toonbanken, gekoelde vitrines of de installatie van koelcellen. Onze koelapparatuur biedt u een uitstekende oplossing voor de uitrusting van uw bedrijf. De installatie van koelapparaturen maakt het ook mogelijk om uw verse producten op een goede temperatuur te houden.

UW KOELTECHNIEKER IN BRUSSEL BEGELEIDT U BIJ AL UW PROJECTEN!

Wenst u uw bedrijf uit te rusten met kwaliteitsvolle koelingsapparaturen. Of u nu een klein bedrijf hebt, een middelgrote of een grote oppervlakte, ons bedrijf Frigotech in Brussel ondersteunt elke professional die koelapparaturen in Brussel nodig heeft. Daarvoor komt uw technieker in Brussel zo snel mogelijk om een studie en een gepersonaliseerde offerte uit te voeren om u de beste prijzen aan te bieden. Inderdaad, om u beter te begeleiden om de beste keuze in koelinstallaties te maken, laten wij u een evaluatie van uw commerciële of industriële koelbehoeften uitvoeren om u de beste koeloplossingen aan te bieden. De koeltechnische evaluatie wordt gebruikt om te bepalen welk type installatie u wenst en welke energieprestaties het best aan uw koelbehoeften voldoen.

De warmtebalansen bestaan uit de dimensionering van uw koelbehoeften. Zij vormen de eerste stap die moet worden genomen voordat een koelinstallatie wordt ontworpen. Afhankelijk van het gebruik kan uw koeltechnieker in Brussel u installaties van de apparaturen met verschillende vermogens en afmetingen aanbieden. De dimensionering van uw koelinstallatie garandeert een dienst die echt is aangepast aan uw activiteit, met respect voor uw verwachtingen, uw budget en vooral de geldende normen.

Uw koeltechnieker in Brussel verzorgt zowel industriële als commerciële koelinstallaties voor u, professionals. De industriële koeling betreft producten met een hoog vermogen, terwijl de commerciële koeling betrekking heeft op apparatuur met een lager vermogen, vaak bedoeld voor de goede bewaring van levensmiddelen en producten die onder goede temperatuur en hygiënische omstandigheden op de markt moeten worden gebracht. Onze ploeg van koeltechniekers staat volledig tot uw beschikking om uw projecten te bestuderen en u te helpen bij de uitvoering door u de beste oplossingen voor te stellen: koelcellen , bewaarruimtes voor fruit, wijnkelders, keuze van koelboxen, bewaarruimtes voor zeer kwetsbare producten zoals bloemen, enz. Wij bieden koelcellen in positieve of negatieve koude, industriële koelsystemen voor uw bedrijven. Wij zullen u graag raadplegen en u een professionele dienst aanbieden.

Aarzel niet om contact op te nemen met uw koeltechniker in Brussel om van de beste offertes te kunnen genieten. Ons team van koeltechniekers in Brussel garandeert u een professionele dienst tegen transparante prijzen. Vraag uw persoonlijke offerte aan op de website!

© Copyright - Frigotech: Airconditioning, Koeling, Ventilatie, Verwarming
Mening van klanten
Erg goed
5.0 / 5.0