• Specialist in koeling in Brussel

  Koeltechnische installatie en herstelling in Brussel

  Gratis Offerte
 • Installation Climatisation Bruxelles

  Wenst u uw woning/bedrijf uit te rusten met residentiële of commerciële airconditioningsystemen? Contacteer ons voor een gratis offerte!

  Gratis Offerte
 • Koeltechniek

  U heeft een koelinstallatieproject? U wenst te weten welke opties het meest geschikt zijn voor uw project? Vraag een koelexpert om advies, neem contact met ons op!

  Gratis Offerte
 • Ventilatie

  Wenst u uw woning/bedrijf uit te rusten met ventilatiesystemen? Wenst u te weten welke optie het meest geschikt is voor uw project? Neem contact met ons op!

  Gratis Offerte
 • WARMTEPOMP

  Wenst u uw woning/bedrijf uit te rusten met warmtepompsystemen? Wenst u te weten welke optie het meest geschikt is voor uw project? Neem contact met ons op!

  Gratis Offerte
Ben je op zoek naar een professionele koelspecialist in Brussel? Neem contact op met uw vertrouwde koelexpert!
Frigotech is sinds 2010 gespecialiseerd in industriële en commerciële koeling, airconditioning en ventilatie.
ONZE KOELDIENSTEN IN BRUSSEL
 • Installateur de climatisation Split
 • Installateur de climatisation Multisplit
 • Installateur de climatisation Vrv
 • Installateur de climatisation Cassette
 • Installateur de pompe à chaleur air-eau 
 • Installateur de pompe à chaleur eau-eau 
 • Installateur de pompe à chaleur air-air
 • Installateur  de chambre froide négative et positive
 • Installateur de frigo comptoir
 • Installateur de locaux de stockage et de travail réfrigérés
 • Installateur de meubles réfrigérés
 • Installateur de Vmc double flux – simple flux 
 • Installateur de Ventilation extraction
 • Installateur de Déshumidificateur
 • Installateur de Centrale de traitement d’air (CTA)
De voordelen van ons bedrijf FRIGORIST IN BRUSSEL
KWALITEITSDIENST

Kiezen voor Frigotech is kiezen voor kwaliteit, snelheid en betrouwbaarheid!

Ons bedrijf heeft een erkende en professionele medewerkers met als certificaten IBGE, VCA, BA4 en BA5.

Ons bedrijf heeft professioneel personeel met BIM, VCA, BA4 en BA5 certificaten

SNELHEID

Onze techniekers komen naar u toe en analyseren snel de situatie om alles in orde te brengen wat nodig is voor uw installatie.

GARANTIEDIENST

Wij bieden 2 jaar garantie op uw luchtapparatuur, van koelwaterproductie, koeling en warmtepompen om aan de behoeften van uw installatie te voldoen.

+10 JAAR ERVARING

Laat ons onze 10 jaar ervaring gebruiken om u te helpen om de juiste oplossing voor uw behoeften te vinden.

BESCHIKBAAR 24U/24 EN 7D/7

Onze hersteldienst is beschikbaar 7/7d 24/24u.

ONZE PROJECTEN IN BRUSSEL
Onze partners in Brussel
NEEM CONTACT MET ONS OP VOOR EEN
Neem contact met ons op voor een
gratis offerte!

Ben je van plan om koelapparatuur te installeren? Wil je meer informatie over onze diensten? Neem contact met ons op, we helpen je graag!

FRIGOTECH
Ons Kantoor
Adres

Louizalaan 209 bus 7, 1050 Brussel. België

Contact :
SOS hersteldienst
Openingsuren
Maandag – Vrijdag : 8:00-19:00
 Zaterdag : 8:00-14:00
Zondag : Gesloten
Volg ons :

ONZE LAATSTE ARTIKELEN
comment fonctionne un climatiseur
Hoe werkt een airconditioning ?
Wanneer het gaat om het koelen van je huis in de zomer, kiest...
Verbruik van airconditioning: Hoeveel verbruikt een airconditioning?
Een airconditioner kan een aanzienlijke verbetering van het...
De werking van de warmtepomp: hoe werkt het?
Of het nu een lucht-lucht, lucht-water of grond-water geothermische warmtepomp...

frigotec

KOELSPECIALIST BRUSSEL: FRIGOTECH IS UW VERTROUWDE KOELEXPERT!

Als koeltechnicus in Brussel bestuderen, ontwerpen en realiseren wij koelinstallaties volgens uw behoeften. Uw professionele technicus en expert in koelsystemen is in staat om zowel aan koelkasten als aan koelcentrales te werken, evenals aan koelvitrines, toonbankkoelkasten, waterchillers, en het installeren en onderhouden van zowel positieve als negatieve koelcellen, dit alles tegen een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Wij geloven in transparantie wat betreft onze prijzen en bieden competitieve tarieven voor al onze koeltechnische diensten in Brussel. Of het nu gaat om commerciële koeling, industriële koeling, airconditioning installatie, ventilatie-installatie of warmtepompinstallatie, ons koeltechnisch bedrijf in Brussel beheerst de technieken van koeling perfect en kan u de best passende oplossingen en diensten bieden voor uw specifieke project en behoeften.

Of u nu op zoek bent naar een koelingspecialist in Brussel, of het nu gaat om de uitrusting van een buurtwinkel met koelinstallaties, een middelgrote of grote detailhandel, een industrie, of om andere oplossingen en diensten zoals reparatie, storingsdienst, service of onderhoud van uw koelapparatuur en -materialen, een beroep doen op een professionele koelingspecialist betekent kiezen voor een betrouwbare en toegewijde partner aan uw zijde. Wij bieden een volledige reeks onderhoudsdiensten aan om ervoor te zorgen dat uw apparatuur het hele jaar door op piekcapaciteit werkt, zodat stilstand tot een minimum wordt beperkt en de levensduur van uw koelapparatuur wordt verlengd. Erkend door Leefmilieu Brussel, VCA en Vinçotte, met meer dan tien jaar ervaring, gecombineerd met ons vermogen om ons aan te passen aan de technologische ontwikkelingen en de behoeften van onze klanten, en met ons vermogen om al onze koeltechnici voortdurend bij te scholen, kan ons bedrijf in Brussel voldoen aan al uw eisen op het gebied van installatie, reparatie en onderhoud van uw koelapparatuur in de industriële en commerciële sector. Ons bedrijf van koeltechnici in Brussel biedt regelmatige onderhoudsdiensten om ervoor te zorgen dat uw koelapparatuur altijd perfect werkt. Onze koeltechnici zijn ervaren en gekwalificeerd om alle problemen in verband met koeling en koeling op te lossen. Onze koeltechnici verkopen, installeren en starten al onze apparatuur op, maar ze komen ook tussen wanneer dat nodig is om u een professionele pechverhelping en reparatiedienst voor uw koelapparatuur te garanderen, dankzij de expertise van uw pechverhelper. Aarzel niet om contact op te nemen met ons bedrijf voor een gratis offerte. Wij bieden de beste deals in Brussel en in heel België!

KOELTECHNIEKER IN BRUSSEL : UW VERTROUWDE PARTNER VOOR DE INSTALLATIE VAN COMMERCIËLE EN INDUSTRIËLE KOELING !

Een koelinstallatie heeft als doel om een hele ruimte, voedselproducten of lopende fabricageprocessen te koelen volgens uw behoeften. De koudeketen zorgt er niet alleen voor dat de sanitaire en hygiënische kwaliteit van producten behouden blijft, maar ook hun voedings- en sensorische eigenschappen. Bovendien zijn er voorschriften voor de conservering van gekoelde of ingevroren voedselproducten, vanaf de productie tot aan de distributie en verkoop ervan. Het naleven van de koudeketen is daarom van cruciaal belang voor de conservering van gekoelde of ingevroren voedselproducten. Onze koeltechnici zijn uitgerust met de nieuwste technologieën om ervoor te zorgen dat uw koelapparatuur optimaal functioneert.

Ons bedrijf stelt zijn ploeg van gekwalificeerde en competente professionele koeltechniekers ter beschikking voor uw koelinstallaties in de hoofdstad Brussel en in heel België. Elke koeltechnieker in Brussel in onze ploeg is vertrouwd met koelapparatuur en kent de verschillende systemen. Onze professionele koeltechniekers zijn volledig bevoegd om met de verschillende koudemiddelen te werken. Zij zorgen met name voor de installatie en inbedrijfstelling van uw koelinstallatie met inachtneming van de geldende wetgeving (veiligheids- en hygiënevoorschriften), de installatie en inbedrijfstelling van uw koelapparatuur of het nu gaat om een airconditioning- of ventilatie, koelinstallatie of de installatie van een warmtepomp... Onze professionele koeltechnici kunnen u ook raadplegen over de beste oplossingen voor uw behoeften.

Uw koeltechnicus in Brussel beschikt over erkende expertise die ons in staat stelt u optimaal te begeleiden bij uw project. We staan aan uw zijde voor uw commerciële of industriële koelinstallaties en bieden de best passende oplossingen op basis van de behoeften van uw bedrijf. Of het nu gaat om een supermarkt, slagerij, bakkerij, cafetaria, laboratorium of zelfs een industriële behoefte, onze koelapparatuur biedt een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, betrouwbaarheid en perfecte functionaliteit voor alle voedingswinkels. Ons koeltechnisch bedrijf in Brussel biedt op maat gemaakte koelcellen om te voldoen aan al uw behoeften voor de opslag van voedingsmiddelen of medicijnen. Bovendien werken we al vele jaren samen met grote merken die bekend staan om de kwaliteit en betrouwbaarheid van hun producten, zoals Daikin, Panasonic, Mitsubishi Electric, Emerson, Fujitsu, Isocab en meer.

Voor uw commerciële of industriële koelsysteem stelt uw koeltechnicus in Brussel tal van koelapparatuur tot uw beschikking. We kunnen interveniëren voor de installatie van toonbankkoeling, koelvitrines, professionele luchtontvochtigers of koelkamerinstallatie. Onze koelapparatuur biedt uitstekende oplossingen om uw bedrijf optimaal uit te rusten. Het installeren van koelapparatuur stelt u tevens in staat om de juiste temperatuur voor uw verse producten te behouden. Tegenwoordig bedienen we niet alleen de regio Brussel, maar ook heel België, en we garanderen professionele koeldiensten aan al onze klanten. U kunt eenvoudig contact opnemen met onze professionele koeltechnici via e-mail, telefoon of via onze website voor een gratis offerte en om onze diensten in Brussel te ontdekken.

UW KOELSPECIALIST IN BRUSSEL KAN U HELPEN MET AL UW PROJECTEN!

Wilt u uw bedrijf voorzien van hoogwaardige koelapparatuur? Of u nu een kleine, middelgrote of grote onderneming heeft, ons koeltechnisch bedrijf in Brussel ondersteunt elke professional die behoefte heeft aan koelapparatuur in Brussel. Frigotech is een van de meest ervaren koeltechnische bedrijven in de regio Brussel. Onze technicus in Brussel reageert snel om een persoonlijke studie en offerte uit te voeren, zodat we goed doordachte prijzen kunnen aanbieden. Om u beter te begeleiden bij het maken van de beste keuze voor koelinstallaties, stellen we u in staat om een analyse te maken van uw behoeften op het gebied van commerciële of industriële koeling, zodat we de beste koeloplossingen kunnen voorstellen. De koelbalans helpt bij het identificeren van het gewenste type installatie en de energieprestaties die het beste voldoen aan uw koelbehoeften.

Les thermische balansen hebben betrekking op het dimensioneren van uw koelbehoeften. Ze vormen de eerste stap die moet worden genomen voordat een koelinstallatie wordt ontworpen. Op deze manier kan uw koeltechnicus in Brussel installaties voorstellen met apparatuur van variabele kracht en omvang, afhankelijk van hun gebruik. Het dimensioneren van uw koelinstallatie zorgt ervoor dat deze echt is afgestemd op uw bedrijfsactiviteiten, voldoet aan uw verwachtingen, binnen uw budget past en vooral voldoet aan de geldende normen.

Uw koeltechnicus in Brussel behandelt zowel koelinstallaties voor industriële koeling als voor commerciële koeling voor u, professionals. Industriële koeling heeft betrekking op apparatuur met een hoog vermogen, terwijl commerciële koeling betrekking heeft op apparatuur met een lager vermogen, vaak bedoeld voor het behoud van producten die onder optimale temperatuur- en hygiënevoorwaarden moeten worden verkocht en bewaard. Ons team van koeltechnici staat volledig tot uw beschikking om uw projecten te bestuderen en u te helpen bij de uitvoering ervan door de beste oplossingen voor te stellen: toonbankkoeling, koelvitrines, temperatuur gecontroleerde ruimtes voor de opslag van fruit, wijnkelders, keuze uit koelcellen, opslagruimtes voor zeer kwetsbare producten zoals bloemen... We bieden koelcellen in zowel positieve als negatieve koeling, evenals industriële koelsystemen voor uw bedrijven. We blijven tot uw beschikking om u te adviseren en u professionele service te bieden.

Aarzel niet om contact op te nemen met uw koeltechniker in Brussel om van de beste offertes te kunnen genieten. Ons team van koeltechniekers in Brussel garandeert u een professionele dienst tegen transparante prijzen. Vraag uw persoonlijke offerte aan op de website!

frigotec
ONS WERKGEBIED
© Copyright - Frigotech: Airconditioning, Koeling, Ventilatie, Verwarming
Mening van klanten
Erg goed
5.0 / 5.0