Frigotech is gevestigd in het hart van Brussel en is gespecialiseerd in koeling en verwarming. Dankzij onze expertise in verwarmingssystemen voldoen we aan de behoeften van particulieren en professionals voor de installatie, het onderhoud en herstelling van hun verwarmingssystemen in Jette en de omgeving.

Installatie van uw verwarmingssysteem in Jette

Of u nu een gebouw bouwt of renoveert, Frigotech zorgt voor de installatie van uw verwarmingssystemen in Jette. We werken samen met de beste leveranciers om je een breed gamma aan gasketels, elektrische ketels, warmtepompen en vloerverwarming aan te bieden.

Persoonlijke studie en advies

Onze gespecialiseerde verwarmingsinstallateurs in Jette bestuderen uw behoeften en die van uw woning zorgvuldig om u de meest geschikte verwarmingsoplossingen aan te bieden. Ze houden rekening met verschillende criteria, zoals het oppervlak dat verwarmd moet worden, de plafondhoogte, de isolatie en uw energieverbruik.

Installatie door gekwalificeerde professionals

Frigotech heeft een team van ervaren professionals die regelmatig worden opgeleid in de nieuwste innovaties op de markt. Elke verwarmingsinstallateur in Jette beheerst de verschillende installatietechnieken voor alle soorten verwarmingssystemen en zorgt ervoor dat het werk nauwgezet wordt uitgevoerd en voldoet aan de huidige normen.

Neem contact met ons op voor een
gratis offerte!

Ben je van plan om koelapparatuur te installeren? Wil je meer informatie over onze diensten? Neem contact met ons op, we helpen je graag!

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Politiques

Ons Kantoor
Adres
SOS hersteldienst
Openingsuren
Volg ons :
Ze praten over ons !
Bonjour, j’ai fait appel à Frigotech pour une installation d’une chambre froide pour mon restaurant. Parmi les sociétés que j’ai contactées, Frigotech m’a le plus intéressée au niveau qualité/prix. Tout s’est bien passé, hyper rapide et efficace. Merci encore !
Alain Van Wel
Nous tenons à remercier le professionnalisme de Frigotech. Nous avons fait appel à leur services pour installer une pompe à chaleur air-eau. Les techniciens ont été patients et efficaces face à mes innombrables questions 😊. Travail parfait et effectué à temps.
Louise Martin
Frigotech heeft de installatie van onze airconditioning gedaan Ik was aangenaam verrast door hun reactievermogen, hun aandacht voor onze behoeften en hun professionalisme. De technici legden stap voor stap alle details van de installatie uit. Ze waren punctueel en beantwoordden al onze vragen. Ik beveel de firma Frigotech ten zeerste aan!
Marianne & Bernard Laruelle-DeDecker
J’ai trouvé la société de référence pour installer une ventilation double flux pour mon domicile ! On s’y sent tellement mieux et l’air est plus purifié. Equipe au top et installation rapide et propre
Thibaut Lemaître-Maréchal

Regelmatig onderhoud om de levensduur van uw systeem te verlengen

De levensduur van uw installatie wordt verlengd door regelmatig onderhoud door experts. De risico's die verbonden zijn aan een gebrek aan onderhoud kunnen verschillend zijn: regelmatige storingen, hoger energieverbruik en zelfs gevaar voor de bewoners van het gebouw.

Onderhoud: een wettelijke verplichting

In België is het onderhoud van uw verwarmingsketel wettelijk verplicht volgens de regelgeving voor centrale verwarming. Dit geldt zowel voor particulieren als voor professionelen. De normen vereisen een interval van 2 jaar voor gasketels en 1 jaar voor olieketels en lucht/water- of water/water-warmtepompen.

Frigotech zorgt voor alles

Onze verwarmingsspecialisten in Jette zorgen voor het onderhoud van uw verwarmingssysteem in overeenstemming met de Belgische wettelijke eisen. Bij elke interventie voeren ze een volledige controle uit, reinigen en stellen ze af, en vervangen ze defecte onderdelen indien nodig.

Snelle en efficiënte herstelling

Zelfs de meest efficiënte installaties zijn niet immuun voor eventuele storingen. Wanneer dit gebeurt, is het essentieel om te kunnen vertrouwen op een snelle, efficiënte interventie om ervoor te zorgen dat het thermische comfort zo snel mogelijk wordt hersteld.

Beschikbaarheid en ervaring tot uw dienst

Onze verwarmingsinstallateurs in Jette zorgen zo snel mogelijk voor een hersteldienst. Beschikbaar 7 dagen op 7, doen ze hun best om snel ter plaatse te zijn bij uw woning of kantoor in geval van een storing of defect aan uw installatie.

Reparatie en vervanging van defecte onderdelen

Om duurzame reparaties te garanderen, identificeren onze experts de precieze oorzaak van het probleem en vervangen ze indien nodig de defecte onderdelen. Dankzij onze uitgebreide voorraad reserveonderdelen beperken we het risico op stockuitputting en lange wachttijden voor onze klanten tot een minimum.

WAAROM KIEZEN VOOR FRIGOTECH ALS UW VERWARMINGSINSTALLATEUR IN JETTE?

  • Expertise: Onze verwarmingsinstallateurs in Jette hebben een ruime ervaring en een perfecte beheersing van verwarmingssystemen, wat garant staat voor kwaliteitsdienst.
  • Snelheid: We doen er alles aan om zo snel mogelijk tussen te komen, zowel voor de installatie als voor het onderhoud of de reparatie van uw verwarmingssysteem.
  • Garantie: Alle werkzaamheden worden uitgevoerd volgens de geldende normen en vallen onder de garantie voor uw gemoedsrust.
  • Nabijheid: Ons bedrijf staat tot uw dienst om aan uw verwarmingsbehoeften te voldoen, of u nu een particulier of een professional bent.

Kortom, Frigotech is de ideale partner voor al uw verwarmingsbehoeften in Jette. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor een vrijblijvende offerte voor de installatie, het onderhoud of de reparatie van uw verwarmingssysteem.

Alle producten hebben een garantie van 2 jaar.

Wij garanderen dat onze producten overeenstemmen met uw bestelling en voldoen aan de normale verwachtingen die u mag hebben met betrekking tot de productspecificaties. Wij garanderen ook dat onze producten voldoen aan alle bestaande wetten op het moment van uw bestelling.

frigotec
ONS WERKGEBIED
© Copyright - Frigotech: Airconditioning, Koeling, Ventilatie, Verwarming
Mening van klanten
Erg goed
5.0 / 5.0