Een koelcel stelt u in staat om de koelketen van uw producten te respecteren dankzij de werking ervan. Zo kunt u uw producten voor korte of lange tijd op de beste temperatuur bewaren. De installatie van een koelcel in uw bedrijf is een noodzaak, vooral als u levensmiddelen, maar ook andere producten moet bewaren. Er kan echter altijd een panne optreden in uw commerciële of industriële koelinstallatie, vooral in geval van slijtage of wanneer het onderhoud van de koelinstallatie is verwaarloosd. Als de koudeketen verbroken wordt, kunnen de gevolgen ernstig zijn ! Wat te doen in het geval van een panne in uw koelcel in brussel? Wat is de beste oplossing bij een panne, zonder tijdverlies en zonder veel te betalen voor reparaties?

Neem contact met ons op voor een
gratis offerte!

Vous avez un projet d’installation de Frigo comptoir ? Souhaitez-vous avoir plus d’informations à propos de nos services ? Contactez-nous, nous nous ferons un plaisir de vous renseigner !

  Ons Kantoor
  Adres
  SOS hersteldienst
  Openingsuren
  Volg ons :
  Ze praten over ons !
  Bonjour, j’ai fait appel à Frigotech pour une installation d’une chambre froide pour mon restaurant. Parmi les sociétés que j’ai contactées, Frigotech m’a le plus intéressée au niveau qualité/prix. Tout s’est bien passé, hyper rapide et efficace. Merci encore !
  Alain Van Wel
  Nous tenons à remercier le professionnalisme de Frigotech. Nous avons fait appel à leur services pour installer une pompe à chaleur air-eau. Les techniciens ont été patients et efficaces face à mes innombrables questions 😊. Travail parfait et effectué à temps.
  Louise Martin
  Frigotech heeft de installatie van onze airconditioning gedaan Ik was aangenaam verrast door hun reactievermogen, hun aandacht voor onze behoeften en hun professionalisme. De technici legden stap voor stap alle details van de installatie uit. Ze waren punctueel en beantwoordden al onze vragen. Ik beveel de firma Frigotech ten zeerste aan!
  Marianne & Bernard Laruelle-DeDecker
  J’ai trouvé la société de référence pour installer une ventilation double flux pour mon domicile ! On s’y sent tellement mieux et l’air est plus purifié. Equipe au top et installation rapide et propre
  Thibaut Lemaître-Maréchal

  Herstelling koelcel in Brussel

  Une chambre froide vous permet de respecter la chaîne du froid de vos produits grâce à son mode de fonctionnement. Vous pouvez ainsi les conserver vos produits à la meilleure température sur une courte ou une longue période. L’installation d’une chambre froide dans votre établissement est une nécessité surtout si vous devez entreposer des denrées alimentaires, mais aussi d’autres produits. Cependant, une panne peut toujours survenir à tout moment dans votre système de froid commercial ou industriel, notamment en cas d’usure ou lorsque la maintenance de l’équipement frigorifique a été négligée. En cas de rupture de la chaîne du froid, les conséquences peuvent être lourdes ! Que faire en cas de panne de votre chambre froide à Bruxelles ? Quelle est la meilleure solution en cas de panne de chambre froide ? Comment faire appel à technicien professionnel pour le dépannage de votre chambre froide ?  sans perdre du temps et sans payer cher les réparations ?

  Frigotech is uw vertrouwde dienstverlener voor de herstellingen van koelcellen in Brussel. Wij garanderen een efficiënte en snelle interventie, een behandeling door gekwalificeerde en eerlijke specialisten en een betaalbare factuur. Op afspraak of voor een noodgeval, uw koelspecialist in Brussel zorgt voor een duidelijke en transparante interventie. Ons bedrijf is gespecialiseerd op het gebied van industriële en commerciële koeling, maar is ook expert in airconditioning en ventilatie-installatie, warmtepompinstallatie, koeltoonbank, gekoelde vitrines… is de partner van professionelen, handelaars en industriëlen in Brussel en heel België voor het ontwerp van installatieprojecten van koelinstallaties, installatie, onderhoud en herstelling. Wij komen regelmatig tussen voor een herstelling van positieve / negatieve koelcellen in Brussel.

  HERSTELLING KOELCEL IN BRUSSEL: WAAROM U SNEL MOET REAGEREN? 

  Dankzij een koelcel installatie zorgt het respect van de koelketen voor de permanente onderhoud van gekoelde of bevroren producten (meestal levensmiddelen) op een temperatuur die afhankelijk van het geval positief of negatief kan zijn, in overeenstemming met de regelgeving. Deze proces houdt in dat de producten hun kwaliteiten (hygiënisch, nutritioneel en organoleptisch) behouden en gezond blijven.

  De pannes van koelcellen kan tot zware verliezen leiden als ze niet zo snel mogelijk worden opgelost. De producten en goederen die in uw koelcel zijn bewaard, kunnen niet meer voor consumptie geschikt zijn. De stijging van de temperatuur bevordert de verspreiding van bacteriën die de kwaliteit van levensmiddelen aantasten. De risico's zijn nog groter in de zomerperiode of tijdens een hittegolf. U moet snel contact opnemen met een herstellingsdienst voor koelcel in Brussel.

  ONGEACHT DE OORSPRONG VAN DE PANNE, VERZORGEN WIJ VOOR U EEN KWALITATIEVE HERSTELDIENST VAN KOELCELLEN IN BRUSSEL!

  Een koelcel kan negatief of positief zijn. Het is uitgerust met een koeleenheid waarvan de werking is gebaseerd op het vermogen van de koelvloeistoffen om, afhankelijk van de druk, bij verschillende temperaturen te condenseren of te verdampen. Het werkingsprincipe van een koelcel is identiek met dat van een koelkast met meer vermogen en technische beperkingen. Het koelsysteem van een koeleenheid bestaat uit vijf basiselementen : de condensor, de dehydrator, de verdamper, het expansieventiel en de compressor. Deze elementen spelen een duidelijke rol bij de verspreiding van koude lucht in uw koelcel. Een groot percentage van de pannes is te wijten aan niet-onderhoud van de koelcel en andere aan slijtage van de materiaal. Wij komen tussen voor verschillende soorten herstellingen van koelcellen in Brussel.

  Een panne aan de ventilator, verdamper of condensor komt heel vaak voor. Dikwijls, de panne kan worden voorzien door een geluid van de ventilator.

  Gebrek aan koelgas kan ook de oorzaak zijn van een panne in de koelcel. een zwakte in een las of koper dat tegen een metalen onderdeel wrijft. De condensor en de verdamper, vaak van koper, zijn onderdelen met een hoog risico op lekkage. De verbindingen die vastgedraaid moeten worden, moeten gecontroleerd worden, omdat ze door de vibraties van de compressor los kunnen raken.

  Een verstopte condensor, een verkeerde instelling van de regelaar, een verkeerde belading van de producten die opgeslagen moeten worden, een slecht gesloten deur, een storing in het elektrische circuit … kan ook de oorzaak zijn van een panne in uw koelcel.

  In ieder geval kunt u door Frigotech te contacteren er zeker van zijn dat uw positieve/negatieve koelcel herstelling in Brussel snel en efficiënt wordt behandeld.

  COMPETENTE TECHNIEKERS ZORGEN VOOR UW KOELCEL HERSTELLINGEN IN BRUSSEL

  Om het beste van onze expertise aan te bieden, wij hebben ervoor gekozen om in België te werken met zeer concurrerende prijzen en competente medewerkers. Elke professionele koeltechnieker in ons bedrijf is een expert op het domein van commerciële en industriële koeling, hij bezorgt voor u een propere, rigoureuze en zorgvuldige werk van alle reparaties aan koelcellen in Brussel.

  Of ze nu positief of negatief is, compact, modulair, afneembaar of gebouwd, uw koelcel zal opnieuw operationeel worden en u bespaart tijd en geld dat gemakkelijk kan worden vermeden. Of u nu een slagerij, een bakkerij, een viswinkel, een restaurant, een supermarkt... heeft, zodra wij uw oproep ontvangen, komen wij onmiddellijk naar u toe. Wij herstellen alle soorten pannes en problemen van koelcellen en wij zullen u helpen om zo snel mogelijk terug te keren naar normale omstandigheden! U kunt ons ook online om een ​​offerte vragen voor installatiediensten voor koelapparatuur in Brussel en in heel België, herstellingen, onderhoud en reparatie van al uw koelapparatuur. Gebruik maken van de diensten van een professionele koeltechnieker is een garantie voor een professionele dienst tegen transparante prijzen. U kunt ons ook online om een ​​offerte vragen voor installatiediensten voor koelapparatuur in Brussel en in heel België, herstellingen, onderhoud en reparatie van al uw koelapparatuur. 

  Alle producten hebben een garantie van 2 jaar.

  Wij garanderen dat onze producten overeenstemmen met uw bestelling en voldoen aan de normale verwachtingen die u mag hebben met betrekking tot de productspecificaties. Wij garanderen ook dat onze producten voldoen aan alle bestaande wetten op het moment van uw bestelling.

  © Copyright - Frigotech: Airconditioning, Koeling, Ventilatie, Verwarming
  Mening van klanten
  Erg goed
  5.0 / 5.0