Een koelcel stelt u in staat om de koelketen van uw producten te respecteren dankzij de werking ervan. Zo kunt u uw producten voor korte of lange tijd op de beste temperatuur bewaren. De installatie van een koelcel in uw bedrijf is een noodzaak, vooral als u levensmiddelen, maar ook andere producten moet bewaren. Er kan echter altijd een panne optreden in uw commerciële of industriële koelinstallatie, vooral in geval van slijtage of wanneer het onderhoud van de koelinstallatie is verwaarloosd. Als de koudeketen verbroken wordt, kunnen de gevolgen ernstig zijn ! Wat te doen in het geval van een panne in uw koelcel in brussel? Wat is de beste oplossing bij een panne, zonder tijdverlies en zonder veel te betalen voor reparaties?

Neem contact met ons op voor een
gratis offerte!

Vous avez un projet d’installation de Frigo comptoir ? Souhaitez-vous avoir plus d’informations à propos de nos services ? Contactez-nous, nous nous ferons un plaisir de vous renseigner !

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Politiques

Ons Kantoor
Adres
SOS hersteldienst
Openingsuren
Volg ons :
Ze praten over ons !
Bonjour, j’ai fait appel à Frigotech pour une installation d’une chambre froide pour mon restaurant. Parmi les sociétés que j’ai contactées, Frigotech m’a le plus intéressée au niveau qualité/prix. Tout s’est bien passé, hyper rapide et efficace. Merci encore !
Alain Van Wel
Nous tenons à remercier le professionnalisme de Frigotech. Nous avons fait appel à leur services pour installer une pompe à chaleur air-eau. Les techniciens ont été patients et efficaces face à mes innombrables questions 😊. Travail parfait et effectué à temps.
Louise Martin
Frigotech heeft de installatie van onze airconditioning gedaan Ik was aangenaam verrast door hun reactievermogen, hun aandacht voor onze behoeften en hun professionalisme. De technici legden stap voor stap alle details van de installatie uit. Ze waren punctueel en beantwoordden al onze vragen. Ik beveel de firma Frigotech ten zeerste aan!
Marianne & Bernard Laruelle-DeDecker
J’ai trouvé la société de référence pour installer une ventilation double flux pour mon domicile ! On s’y sent tellement mieux et l’air est plus purifié. Equipe au top et installation rapide et propre
Thibaut Lemaître-Maréchal

Reparatie van koelcellen in Brussel

Een koelcel stelt u in staat om de koudeketen van uw producten te handhaven dankzij de werking ervan. U kunt uw producten zo op de juiste temperatuur bewaren gedurende korte of lange periodes. Het installeren van een koelcel in uw vestiging is noodzakelijk, vooral als u voedingsmiddelen en andere producten moet opslaan. Toch kan er op elk moment een storing optreden in uw commerciële of industriële koelsysteem, met name als gevolg van slijtage of verwaarlozing van het koelapparatuuronderhoud. De gevolgen van een onderbreking van de koudeketen kunnen ernstig zijn! Wat te doen bij een storing van uw koelcel in Brussel? Wat is de beste oplossing bij een koelcelstoring? Hoe kunt u snel en tegen redelijke kosten een professionele technicus inschakelen voor de reparatie van uw koelcel zonder tijd te verspillen?

Frigotech is uw vertrouwde partner voor koelcelreparaties in Brussel, evenals voor reparaties van uw woonklimaatregeling, koelcelreparaties en warmtepomp reparaties. We garanderen een snelle en effectieve interventie, uitgevoerd door gekwalificeerde en eerlijke specialisten, en dit alles tegen een betaalbare prijs.

Of het nu op afspraak is of in noodgevallen, uw koeltechnicus in Brussel zorgt voor een duidelijke en transparante interventie. Ons bedrijf is gespecialiseerd in industriële en commerciële koeling, maar we zijn ook experts in airconditioning installatie en ventilatie installatie, warmtepomp installatie, toonbankkoeling, koelvitrines... We zijn de partner van professionals, handelaren en industriëlen in Brussel en heel België voor het ontwerpen van projecten voor koelapparatuur, het verzorgen van installatie, onderhoud, reparatie en reparatie. We komen regelmatig tussenbeide voor reparaties van positieve / negatieve koelcellen in Brussel.

KOELCELREPARATIE IN BRUSSEL: WAAROM MOET U SNEL REAGEREN? 

Dankzij een koelcel installatie zorgt het respect van de koelketen voor de permanente onderhoud van gekoelde of bevroren producten (meestal levensmiddelen) op een temperatuur die afhankelijk van het geval positief of negatief kan zijn, in overeenstemming met de regelgeving. Deze proces houdt in dat de producten hun kwaliteiten (hygiënisch, nutritioneel en organoleptisch) behouden en gezond blijven.

De pannes van koelcellen kan tot zware verliezen leiden als ze niet zo snel mogelijk worden opgelost. De producten en goederen die in uw koelcel zijn bewaard, kunnen niet meer voor consumptie geschikt zijn. De stijging van de temperatuur bevordert de verspreiding van bacteriën die de kwaliteit van levensmiddelen aantasten. De risico's zijn nog groter in de zomerperiode of tijdens een hittegolf. U moet snel contact opnemen met een herstellingsdienst voor koelcel in Brussel.

Ongeacht de oorzaak van de storing, garanderen wij u een kwalitatieve service voor koelcelreparatie in Brussel!

Een koelcel kan negatief of positief zijn. Het is uitgerust met een koeleenheid waarvan de werking is gebaseerd op het vermogen van de koelvloeistoffen om, afhankelijk van de druk, bij verschillende temperaturen te condenseren of te verdampen. Het werkingsprincipe van een koelcel is identiek met dat van een koelkast met meer vermogen en technische beperkingen. Het koelsysteem van een koeleenheid bestaat uit vijf basiselementen : de condensor, de dehydrator, de verdamper, het expansieventiel en de compressor. Deze elementen spelen een duidelijke rol bij de verspreiding van koude lucht in uw koelcel. Een groot percentage van de pannes is te wijten aan niet-onderhoud van de koelcel en andere aan slijtage van de materiaal. Wij komen tussen voor verschillende soorten herstellingen van koelcellen in Brussel.

Een panne aan de ventilator, verdamper of condensor komt heel vaak voor. Dikwijls, de panne kan worden voorzien door een geluid van de ventilator.

Gebrek aan koelgas kan ook de oorzaak zijn van een panne in de koelcel. een zwakte in een las of koper dat tegen een metalen onderdeel wrijft. De condensor en de verdamper, vaak van koper, zijn onderdelen met een hoog risico op lekkage. De verbindingen die vastgedraaid moeten worden, moeten gecontroleerd worden, omdat ze door de vibraties van de compressor los kunnen raken.

Een verstopte condensor, een verkeerde instelling van de regelaar, een verkeerde belading van de producten die opgeslagen moeten worden, een slecht gesloten deur, een storing in het elektrische circuit … kan ook de oorzaak zijn van een panne in uw koelcel.

In ieder geval kunt u door Frigotech te contacteren er zeker van zijn dat uw positieve/negatieve koelcel herstelling in Brussel snel en efficiënt wordt behandeld.

COMPETENTE TECHNIEKERS ZORGEN VOOR UW KOELCEL HERSTELLINGEN IN BRUSSEL

Om het beste van onze expertise aan te bieden, wij hebben ervoor gekozen om in België te werken met zeer concurrerende prijzen en competente medewerkers. Elke professionele koeltechnieker in ons bedrijf is een expert op het domein van commerciële en industriële koeling, hij bezorgt voor u een propere, rigoureuze en zorgvuldige werk van alle reparaties aan koelcellen in Brussel.

Of ze nu positief of negatief is, compact, modulair, afneembaar of gebouwd, uw koelcel zal opnieuw operationeel worden en u bespaart tijd en geld dat gemakkelijk kan worden vermeden. Of u nu een slagerij, een bakkerij, een viswinkel, een restaurant, een supermarkt... heeft, zodra wij uw oproep ontvangen, komen wij onmiddellijk naar u toe. Wij herstellen alle soorten pannes en problemen van koelcellen en wij zullen u helpen om zo snel mogelijk terug te keren naar normale omstandigheden! U kunt ons ook online om een ​​offerte vragen voor installatiediensten voor koelapparatuur in Brussel en in heel België, herstellingen, onderhoud en reparatie van al uw koelapparatuur. Gebruik maken van de diensten van een professionele koeltechnieker is een garantie voor een professionele dienst tegen transparante prijzen. U kunt ons ook online om een ​​offerte vragen voor installatiediensten voor koelapparatuur in Brussel en in heel België, herstellingen, onderhoud en reparatie van al uw koelapparatuur. 

Alle producten hebben een garantie van 2 jaar.

Wij garanderen dat onze producten overeenstemmen met uw bestelling en voldoen aan de normale verwachtingen die u mag hebben met betrekking tot de productspecificaties. Wij garanderen ook dat onze producten voldoen aan alle bestaande wetten op het moment van uw bestelling.

frigotec
ONS WERKGEBIED
© Copyright - Frigotech: Airconditioning, Koeling, Ventilatie, Verwarming
Mening van klanten
Erg goed
5.0 / 5.0