Chez Frigotech, à Bruxelles, notre expertise en tant qu’installateur en climatisation se traduit par une gamme étendue de pompes à chaleur Air/air, chacune présentant des designs soigneusement sélectionnés pour répondre à vos préférences.

Om onze klanten beter tevreden te stellen, werken we alleen met de beste merken op de Europese markt, waaronder: Daikin en Mitsubishi Electric. Zo garanderen wij u een betrouwbare, optimale en efficiënte airconditioning met een laag energieverbruik.

Onze ontwerp- en berekeningsafdeling ontwikkelt op maat een warmtepompsysteem dat perfect is voor uw behoeften.

Neem contact met ons op voor een
gratis offerte!

Ben je van plan om koelapparatuur te installeren? Wil je meer informatie over onze diensten? Neem contact met ons op, we helpen je graag!

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Politiques

Ons Kantoor
Adres
SOS hersteldienst
Openingsuren
Volg ons :
Ze praten over ons !
Bonjour, j’ai fait appel à Frigotech pour une installation d’une chambre froide pour mon restaurant. Parmi les sociétés que j’ai contactées, Frigotech m’a le plus intéressée au niveau qualité/prix. Tout s’est bien passé, hyper rapide et efficace. Merci encore !
Alain Van Wel
Nous tenons à remercier le professionnalisme de Frigotech. Nous avons fait appel à leur services pour installer une pompe à chaleur air-eau. Les techniciens ont été patients et efficaces face à mes innombrables questions 😊. Travail parfait et effectué à temps.
Louise Martin
Frigotech heeft de installatie van onze airconditioning gedaan Ik was aangenaam verrast door hun reactievermogen, hun aandacht voor onze behoeften en hun professionalisme. De technici legden stap voor stap alle details van de installatie uit. Ze waren punctueel en beantwoordden al onze vragen. Ik beveel de firma Frigotech ten zeerste aan!
Marianne & Bernard Laruelle-DeDecker
J’ai trouvé la société de référence pour installer une ventilation double flux pour mon domicile ! On s’y sent tellement mieux et l’air est plus purifié. Equipe au top et installation rapide et propre
Thibaut Lemaître-Maréchal

De technologie van een warmtepomp maakt het mogelijk om een huis te verwarmen met natuurlijke energie uit de buitenlucht, de grond of het water. De warmtepomp zorgt voor de verwarming van een huis in de winte. Sommige omkeerbare modellen kunnen in de zomer zelfs als airconditioning worden gebruikt. Maar zoals elk elektronisch en mechanisch apparaat is de warmtepomp niet volledig beschermd tegen bepaalde storingen en/of pannes. De ingewikkeldheid van de reparatie van de warmtepomp verschilt van panne tot panne. Maar wat de aard van de warmtepompreparatie ook is, u kunt rekenen op de expertise van ons bedrijf in België!

Met een jarenlange ervaring in koelinstallaties, airconditioning en ventilatiesystemen biedt Frigotech, uw gespecialiseerde hersteller van warmtepompen in België, u een professionele dienst en garandeert u een kwaliteitsreparatie volgens de normen! Wij kunnen ook zorgen voor installatie en onderhoud op basis van een contract. Of uw warmtepomp nu niet meer start, de compressor te lawaaierig is geworden, er een lek in het circuit zit, de wisselaar verstopt is, wij kunnen verschillende soorten storingen herstellen… Onze professionele hersteldienst voor warmtepompen kan tussenkomen op één of zelfs meerdere onderdelen van uw verwarmingstoestel. Van de meest voorkomende tot de meest complexe problemen, geen paniek, bel ons en uw hersteller van uw warmtepomp komt zo snel mogelijk in actie! Ons bedrijf is uw vertrouwde dienstverlener in heel België, wij bieden de beste diensten voor elke warmtepomp installatie, onderhoud en reparatie, en dit, tegen de beste warmtepomp reparatie tarieven!

TECHNISCHE PROBLEMEN MET UW WARMTEPOMP? VERTROUW UW HERSTELLER VAN UW WARMTEPOMP!

Lucht-lucht aerothermie, lucht-water aerothermie, water-water hydrothermie of geothermie... er zijn verschillende soorten warmtepompsystemen. Afhankelijk van het type, gebruiken luchtwarmtepompen de energie die in de lucht zit. Het hydrothermische warmtepompsysteem maakt gebruik van de energie die in het water zit. Warmtepompen met geothermische systemen maken gebruik van de energie in de grond.

De installatie van een warmtepomp op basis van aerothermische energie is het meest voorkomend in vergelijking met het systeem op basis van hydrothermische energie en nog meer in vergelijking met het systeem op basis van geothermische energie. Maar zelfs als alle bestaande systemen perfect functioneren, bent u nooit veilig voor een panne. Als u merkt dat uw verwarmingssysteem niet meer de verwachte warmte produceert, als u een geluid hoort of als u een lek in uw warmtepomp opmerkt... dan moet u een beroep doen op een professional, een erkende hersteller van warmtepompen in België, zoals de experts van het Frigotech-team!

Ne vous lancez jamais dans une réparation vous-même au risque de faire plus de mal que de bien et au risque de perdre la garantie de votre pompe à chaleur. Les réparations doivent toujours être effectuées par un installateur, un technicien ou un artisan chauffagiste certifié. Nos techniciens sont parfaitement habilités en Belgique autant pour l’installation pompe à chaleur air-eau, pompe à chaleur air-air, ou PAC eau-eau, l’entretien que la réparation et le depannage pompe a chaleur. Quel que soit le type de problème ou panne que vous rencontrerez avec votre pompe à chaleur, nos experts frigoristes et chauffagistes sauront trouver rapidement les meilleures solutions pour rendre de nouveau votre appareil parfaitement fonctionnel : problème de compresseur, de pompe / circulateur, de circuit frigorifique, de vanne, de cartes électroniques, de capteur, de circuit de chauffage, de ventilateur… Frigotech vous propose les meilleurs prestations au meilleur tarif depannage pompe a chaleur et vous garantit une intervention rapide dans toute la Belgique !

VOOR DE INSTALLATIE, HET ONDERHOUD OF DE REPARATIE VAN WARMTEPOMPEN, ONZE PRIJZEN BLIJVEN TRANSPARANT !

Ons bedrijf biedt u gekwalificeerde professionals om uw warmtepomp te repareren en tegen de juiste prijs, als sommige aantrekkelijke prijzen weergeven, andere hogere prijzen. Om de juiste prijs te kennen voor een herstelling, installatie of onderhoud van een warmtepomp, vraag dan een gratis en vrijblijvende offerte die de prijs van elke aangeboden dienst omvat, volgens uw behoeften. Wij kunnen u een gratis, gedetailleerde en vrijblijvende offerte bezorgen waardoor u op voorhand de prijzen en tarieven van uw werkzaamheden kent en zo uw budget bepaalt. U kunt ook de mening van tevreden klanten raadplegen over de kwaliteit van onze diensten.

Onze techniekers zijn ervaren in onderhoud, installatie en herstelling van alle merken warmtepompen en kunnen ook een diagnose stellen van uw verwarmingssysteem bij u ter plaatse. Overeenkomstig onze verplichtingen worden de uit te voeren werkzaamheden in detail aan u voorgesteld (met prijsopgave en presentatie van de te vervangen onderdelen) en na uw akkoord kan de hersteller van de warmtepomp de diensten uitvoeren. De hersteldienst is onmiddellijk en onze prijzen zijn volledig transparant. Naast de herstelling van warmtepompen kunnen wij ook zorgen voor installatie, onderhoud op basis van een contract. Aarzel niet om een beroep te doen op de diensten van ons bedrijf, dat gespecialiseerd is in de installatie, de herstelling, het onderhoud van verwarmingstoestellen. Neem contact met ons op voor al uw behoeften!

Alle producten hebben een garantie van 2 jaar.

Wij garanderen dat onze producten overeenstemmen met uw bestelling en voldoen aan de normale verwachtingen die u mag hebben met betrekking tot de productspecificaties. Wij garanderen ook dat onze producten voldoen aan alle bestaande wetten op het moment van uw bestelling.

frigotec
ONS WERKGEBIED
© Copyright - Frigotech: Airconditioning, Koeling, Ventilatie, Verwarming
Mening van klanten
Erg goed
5.0 / 5.0