Neem contact met ons op voor een
gratis offerte!

Ben je van plan om koelapparatuur te installeren? Wil je meer informatie over onze diensten? Neem contact met ons op, we helpen je graag!

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Politiques

Ons Kantoor
Adres
SOS hersteldienst
Openingsuren
Volg ons :
Ze praten over ons !
Bonjour, j’ai fait appel à Frigotech pour une installation d’une chambre froide pour mon restaurant. Parmi les sociétés que j’ai contactées, Frigotech m’a le plus intéressée au niveau qualité/prix. Tout s’est bien passé, hyper rapide et efficace. Merci encore !
Alain Van Wel
Nous tenons à remercier le professionnalisme de Frigotech. Nous avons fait appel à leur services pour installer une pompe à chaleur air-eau. Les techniciens ont été patients et efficaces face à mes innombrables questions 😊. Travail parfait et effectué à temps.
Louise Martin
Frigotech heeft de installatie van onze airconditioning gedaan Ik was aangenaam verrast door hun reactievermogen, hun aandacht voor onze behoeften en hun professionalisme. De technici legden stap voor stap alle details van de installatie uit. Ze waren punctueel en beantwoordden al onze vragen. Ik beveel de firma Frigotech ten zeerste aan!
Marianne & Bernard Laruelle-DeDecker
J’ai trouvé la société de référence pour installer une ventilation double flux pour mon domicile ! On s’y sent tellement mieux et l’air est plus purifié. Equipe au top et installation rapide et propre
Thibaut Lemaître-Maréchal

Kies voor Frigotech: uw specialist in de installatie van thermodynamische waterverwarmers in Brussel

Hernieuwbare energie is nu een essentiële oplossing voor verwarmings- en warmwatersystemen in woningen. Onder de verschillende opties die beschikbaar zijn, kent de thermodynamische waterverwarmer een groeiend succes wegens zijn economische, ecologische en comfort voordelen. Om die reden is het kiezen voor een installateur van thermodynamische waterverwarmers in Brussel, zoals Frigotech, een verstandige beslissing, zodat u verzekerd bent van een professionele installatie en kunt genieten van persoonlijke ondersteuning.

De voordelen van een thermodynamische waterverwarmer

Waarom kiezen voor een thermodynamische warmwatertank? Deze apparatuur heeft een aantal voordelen, waaronder:

  • Aanzienlijke energiebesparingen
  • Vermindering van de CO2-uitstoot
  • Een productie van stabiele en continue warm water
  • Een bijdrage aan respect voor het milieu
  • Een optimale comfort met een constante temperatuur

Bovendien is een thermodynamische waterverwarmer een duurzaam alternatief voor een klassieke elektrische waterverwarmer. U kunt het sanitair water in uw douche, bad of keuken tot 66% goedkoper verwarmen.

Het thermodynamische waterverwarmingssysteem werkt even goed met airconditioners en lucht/water- of lucht/lucht-warmtepompen en is compatibel met het merk Daikin, bekend om zijn duurzame producten met hoge prestaties.

Frigotech, experts in de installatie van thermodynamische waterverwarmers in Brussel

Professionele competenties en bewezen ervaring

Naast onze expertise in het installeren van thermodynamische waterverwarmers, zijn we ook gespecialiseerd in innovatieve energieoplossingen. Ons koelbedrijf heeft een uitgebreide ervaring en kan u zijn competenties aanbieden om u te helpen bij het uitvoeren van uw projecten voor de installatie van thermodynamische waterverwarmers in Brussel.

Een dienst op maat

Frigotech onderscheidt zich door de kwaliteit van de klantendienst en klantgerichtheid. Als u voor dit bedrijf kiest, zal u daarvan genieten:

  • Een volledige diagnose van uw verwarmings- en warmwaterbehoeften
  • Een diepgaande, persoonlijke bestudering van uw project
  • Een professionele installatie van uw thermodynamische warmwatertank door gekwalificeerde vakmannen
  • Een opvolging en ondersteuning tijdens het installatieproces
  • Een snelle en efficiënte dienst na verkoop om te zorgen voor een optimale werking en onderhoud van uw apparatuur

Neem contact op met Frigotech voor een gratis offerte en professionele diensten

Voor elke aanvraag voor de installatie van een thermodynamische waterverwarmer in Brussel, Aarzel niet om contact op te nemen met ons team, dat al uw vragen zal beantwoorden en u een gratis offerte zal bezorgen voor de interventie van onze experts. Geniet van onze expertise om een foutloze installatie en onderhoud van uw thermodynamische warmwatertank te garanderen.

Kort samengevat

Frigotech is de ideale partner voor iedereen die een thermodynamische waterverwarmer in Brussel wenst te installeren. Als experts op dit gebied kunnen wij u innovatieve oplossingen met hoge prestaties bieden, waarbij wij de naleving van milieunormen garanderen. Meer nog, door samen te werken met het merk Daikin, dat bekend staat om zijn kwaliteit en prestaties, plaatsen we onszelf bovendien als een belangrijke speler op het vlak van hernieuwbare energieverwarming.

Alle producten hebben een garantie van 2 jaar.

Wij garanderen dat onze producten overeenstemmen met uw bestelling en voldoen aan de normale verwachtingen die u mag hebben met betrekking tot de productspecificaties. Wij garanderen ook dat onze producten voldoen aan alle bestaande wetten op het moment van uw bestelling.

frigotec
ONS WERKGEBIED
© Copyright - Frigotech: Airconditioning, Koeling, Ventilatie, Verwarming
Mening van klanten
Erg goed
5.0 / 5.0