Frigotech is een bedrijf dat gespecialiseerd is in de installatie en het onderhoud van alle soorten Koeltoonbanken:

Wij bieden u aangepaste, economische, ultrastille installatieoplossingen die voldoen aan de Brusselse milieunormen.

Dankzij onze diensten zorgen we voor een volledige opvolging van de koelinstallaties, installaties in perfecte staat en een herstellingsdienst ter beschikking 7/7d 24/24u.

Neem contact met ons op voor een
gratis offerte!

Vous avez un projet d’installation de matériel frigorifique ? Souhaitez-vous avoir plus d’informations à propos de nos services ? Contactez-nous, nous nous ferons un plaisir de vous renseigner !

  Ons Kantoor
  Adres
  SOS hersteldienst
  Openingsuren
  Volg ons :
  Ze praten over ons !
  Bonjour, j’ai fait appel à Frigotech pour une installation d’une chambre froide pour mon restaurant. Parmi les sociétés que j’ai contactées, Frigotech m’a le plus intéressée au niveau qualité/prix. Tout s’est bien passé, hyper rapide et efficace. Merci encore !
  Alain Van Wel
  Nous tenons à remercier le professionnalisme de Frigotech. Nous avons fait appel à leur services pour installer une pompe à chaleur air-eau. Les techniciens ont été patients et efficaces face à mes innombrables questions 😊. Travail parfait et effectué à temps.
  Louise Martin
  Frigotech heeft de installatie van onze airconditioning gedaan Ik was aangenaam verrast door hun reactievermogen, hun aandacht voor onze behoeften en hun professionalisme. De technici legden stap voor stap alle details van de installatie uit. Ze waren punctueel en beantwoordden al onze vragen. Ik beveel de firma Frigotech ten zeerste aan!
  Marianne & Bernard Laruelle-DeDecker
  J’ai trouvé la société de référence pour installer une ventilation double flux pour mon domicile ! On s’y sent tellement mieux et l’air est plus purifié. Equipe au top et installation rapide et propre
  Thibaut Lemaître-Maréchal

  COMPTOIR FRIGO BELGIQUE :  FRIGOTECH VOUS PROPOSE SON EXPERTISE  

  De koeltoonbank is de ideale koelinstallatie voor de meeste professionals in de horeca, restaurants, kruidenierswinkels, gebakswinkels, slagerijen, viswinkels, supermarkten, bars, enz. De koeltoonbank is essentieel in veel voedingszaken die hun consumptieproducten zowel willen bewaren als tonen. Voor een verkooppunt is deze koelinstallatie één van de belangrijkste elementen. Dankzij de koeltoonbank kunnen de producten aan de klanten worden getoond terwijl ze koel blijven en de kwaliteit en versheid worden gegarandeerd.

  Frigotech biedt u zijn expertise aan in de installatie en verkoop van koeltoonbanken in Brussel en in de regio's. Wij hebben een breed assortiment aan koeltoonbanken voor professionals, en we kunnen ook koeltoonbanken op maat maken om aan alle behoeften en eisen van uw bedrijf op het gebied van commerciële koeling te voldoen. Of het nu gaat over een toonbank, een koelcel of een koelvitrine, wij bieden een professionele dienst en stellen een team van gekwalificeerde professionals ter beschikking om ervoor te zorgen dat het werk met de grootste zorg wordt uitgevoerd en voldoet aan de hoogste normen voor commerciële koelsystemen. Vanaf de levering van uw koeltoonbank tot en met de inbedrijfstelling van uw apparatuur, inclusief de benodigde aansluitingen, zorgt uw professionele vakman voor de installatie van uw koeltoonbank!

  N’hésitez pas à faire appel aux services de votre frigoriste professionnel en Belgique, spécialisé dans la vente et l’installation de matériel frigorifique professionnel. Nous vous ferons bénéficiez d’un service professionnel à un excellent rapport qualité prix ! Contactez-nous pour plus de détails.

  DE KOELTOONBANK IS EEN ECHTE AANWINST VOOR DE VERKOOP VAN VOEDINGSMIDDELEN!

  Alle HORECA-professionals en handelaren in levensmiddelen zijn verplicht de koudeketen te respecteren. Om die reden moet, wanneer een gekoeld of bevroren product te koop wordt aangeboden, de temperatuur ervan worden vastgehouden om de verspreiding van bacteriën, die voedselvergiftiging veroorzaken, te voorkomen. De koeltoonbank is één van de vele apparaten die beschikbaar zijn om aan de voorschriften te voldoen, maar niet de enigste.

  Met de koeltoonbank kunt u uw producten in de best mogelijke omstandigheden bewaren zonder de koudeketen te doorbreken. Maar met dit soort apparatuur kunt u ook uw voedingsproducten onder de aandacht brengen en op de mooiste manier presenteren om de verkoop te bevorderen en zo uw inkomsten te verhogen. Met een koeltoonbank is het mogelijk om de klanten producten van hoge kwaliteit aan te bieden.

  Er zijn verschillende modellen koeltoonbanken, afhankelijk van de natuur van de zaak. De ijsverkopers zijn de belangrijkste gebruikers van koeltoonbanken, om evidente redenen zijn er modellen die onder meer geschikt zijn voor het tonen van ijs en sorbets. Er bestaan ook modellen voor de opslag van gebak in een bakkerij, koeltoonbanken die speciaal zijn aangepast voor de opslag van vlees in een slagerij, of voor viswinkels, enz. In elk geval zal Frigotech, als echte expert in commerciële en industriële koeling, u volledig begeleiden bij de keuze van de koeltoonbank die aan de behoeften van uw activiteit voldoet, alsook bij de installatie ervan. Uw koelspecialist kan ook koelcellen, koelkasten, koelvitrines, professionele luchtontvochtigers en afzuigventilatie installeren. Wij garanderen u een professionele dienst, kwaliteitsapparatuur en een installatie die voldoet aan de geldende normen, dit alles tegen de best mogelijke prijs-kwaliteitverhouding!

  POUR L’ACHAT ET L’INSTALLATION DE VOTRE COMPTOIR FRIGO, CONFIEZ-VOUS À UNE ÉQUIPE DE PROFESSIONNELS !

  Elke koelapparatuur van ons assortiment garandeert een optimale bewaring van levensmiddelen en het perfecte ontwerp voor uw bedrijf. We hebben honderden projecten op onze actief, van grote voedselketens tot kleine bedrijven en restaurants. Wat uw behoeften ook zijn, wij kunnen u een geschikte oplossing bieden voor uw koeltoonbank of andere industriële of commerciële koelapparatuur. Wij kunnen ook koelapparaturen op maat maken, aangepast aan uw behoeften en de opties die u kiest.

  Wanneer u een restaurant hebt of een zaak waar levensmiddelen worden verkocht, is het verplicht, maar ook noodzakelijk, om de aangeboden producten zoals vlees, vis, dranken, gebak, broodjes, vleeswaren, kazen, enz. onder de aandacht te brengen. Ook een goede presentatie van deze producten zal ervoor zorgen dat de consument ze wil consumeren. Dit type apparatuur kan perfect ingericht worden volgens uw behoeften op het gebied van commerciële koeling: afmetingen, legplanken voor de opslag van producten, bakken, verlichting, aantal liters...

  U kunt ook kiezen tussen een open en gesloten koeltoonbank. Een open koeltoonbank geeft klanten de mogelijkheid om zichzelf direct te bedienen voordat ze afrekenen. Het is handiger en ideaal om mee te nemen. Een gesloten model met deuren voorkomt daarentegen dat de producten temperatuurschommelingen ondergaan. Bovendien is het assortiment gesloten koeltoonbanken energiezuiniger dan open modellen. In ieder geval is een koeltoonbank gewoon essentieel om uw voedsel vers en hygiënisch te houden!

  Somme toute, Frigotech vous accompagne dès la sélection de votre matériel frigorifique en vous proposant les équipements les plus adaptés à vos besoins jusqu’à la mise en marche en apportant un soin particulier à chacune de vos demandes.

  Que cela soit pour un restaurant, épicerie, pâtisserie, boucherie, poissonnerie, supermarché, bar, glacier… Pour conserver vos aliments, nous avons sélectionné l’ensemble de nos fournisseurs et partenaires avec le plus grand soin pour vous faire bénéficier d’un matériel de qualité au meilleur prix . Faites donc intervenir un installateur professionnel pour l’installation de votre matériel frigorifique que cela soit pour une installation de vitrine réfrigérée, d’une chambre froide, d’un frigo comptoir, ou de tout autre matériel de réfrigération professionnel. Et en plus de la réfrigération, votre frigoriste peut également intervenir dans l’installation d’une pompe à chaleur, ventilation VMC

  Alle producten hebben een garantie van 2 jaar.

  Wij garanderen dat onze producten overeenstemmen met uw bestelling en voldoen aan de normale verwachtingen die u mag hebben met betrekking tot de productspecificaties. Wij garanderen ook dat onze producten voldoen aan alle bestaande wetten op het moment van uw bestelling.

  © Copyright - Frigotech: Airconditioning, Koeling, Ventilatie, Verwarming
  Mening van klanten
  Erg goed
  5.0 / 5.0