Frigotech is een bedrijf dat gespecialiseerd is in de installatie en het onderhoud van alle soorten Koeltoonbanken:

Wij bieden u aangepaste, economische, ultrastille installatieoplossingen die voldoen aan de Brusselse milieunormen.

Dankzij onze diensten zorgen we voor een volledige opvolging van de koelinstallaties, installaties in perfecte staat en een herstellingsdienst ter beschikking 7/7d 24/24u.

Neem contact met ons op voor een
gratis offerte!

Ben je van plan om koelapparatuur te installeren? Wil je meer informatie over onze diensten? Neem contact met ons op, we helpen je graag!

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Politiques

Ons Kantoor
Adres
SOS hersteldienst
Openingsuren
Volg ons :
Ze praten over ons !
Bonjour, j’ai fait appel à Frigotech pour une installation d’une chambre froide pour mon restaurant. Parmi les sociétés que j’ai contactées, Frigotech m’a le plus intéressée au niveau qualité/prix. Tout s’est bien passé, hyper rapide et efficace. Merci encore !
Alain Van Wel
Nous tenons à remercier le professionnalisme de Frigotech. Nous avons fait appel à leur services pour installer une pompe à chaleur air-eau. Les techniciens ont été patients et efficaces face à mes innombrables questions 😊. Travail parfait et effectué à temps.
Louise Martin
Frigotech heeft de installatie van onze airconditioning gedaan Ik was aangenaam verrast door hun reactievermogen, hun aandacht voor onze behoeften en hun professionalisme. De technici legden stap voor stap alle details van de installatie uit. Ze waren punctueel en beantwoordden al onze vragen. Ik beveel de firma Frigotech ten zeerste aan!
Marianne & Bernard Laruelle-DeDecker
J’ai trouvé la société de référence pour installer une ventilation double flux pour mon domicile ! On s’y sent tellement mieux et l’air est plus purifié. Equipe au top et installation rapide et propre
Thibaut Lemaître-Maréchal

COMPTOIR FRIGO BELGIQUE :  FRIGOTECH VOUS PROPOSE SON EXPERTISE  

De koeltoonbank is de ideale koelinstallatie voor de meeste professionals in de horeca, restaurants, kruidenierswinkels, gebakswinkels, slagerijen, viswinkels, supermarkten, bars, enz. De koeltoonbank is essentieel in veel voedingszaken die hun consumptieproducten zowel willen bewaren als tonen. Voor een verkooppunt is deze koelinstallatie één van de belangrijkste elementen. Dankzij de koeltoonbank kunnen de producten aan de klanten worden getoond terwijl ze koel blijven en de kwaliteit en versheid worden gegarandeerd.

Frigotech biedt u zijn expertise aan in de installatie en verkoop van koeltoonbanken in Brussel en in de regio's. Wij hebben een breed assortiment aan koeltoonbanken voor professionals, en we kunnen ook koeltoonbanken op maat maken om aan alle behoeften en eisen van uw bedrijf op het gebied van commerciële koeling te voldoen. Of het nu gaat over een toonbank, een koelcel of een koelvitrine, wij bieden een professionele dienst en stellen een team van gekwalificeerde professionals ter beschikking om ervoor te zorgen dat het werk met de grootste zorg wordt uitgevoerd en voldoet aan de hoogste normen voor commerciële koelsystemen. Vanaf de levering van uw koeltoonbank tot en met de inbedrijfstelling van uw apparatuur, inclusief de benodigde aansluitingen, zorgt uw professionele vakman voor de installatie van uw koeltoonbank!

Aarzel niet om gebruik te maken van de diensten van uw professionele koeltechnicus in België, gespecialiseerd in de verkoop en installatie van professionele koelapparatuur. Wij bieden u een professionele service met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding! Neem contact met ons op voor meer informatie.

DE KOELTOONBANK IS EEN ECHTE AANWINST VOOR DE VERKOOP VAN VOEDINGSMIDDELEN!

Alle HORECA-professionals en handelaren in levensmiddelen zijn verplicht de koudeketen te respecteren. Om die reden moet, wanneer een gekoeld of bevroren product te koop wordt aangeboden, de temperatuur ervan worden vastgehouden om de verspreiding van bacteriën, die voedselvergiftiging veroorzaken, te voorkomen. De koeltoonbank is één van de vele apparaten die beschikbaar zijn om aan de voorschriften te voldoen, maar niet de enigste.

Met de koeltoonbank kunt u uw producten in de best mogelijke omstandigheden bewaren zonder de koudeketen te doorbreken. Maar met dit soort apparatuur kunt u ook uw voedingsproducten onder de aandacht brengen en op de mooiste manier presenteren om de verkoop te bevorderen en zo uw inkomsten te verhogen. Met een koeltoonbank is het mogelijk om de klanten producten van hoge kwaliteit aan te bieden.

Er zijn verschillende modellen koeltoonbanken, afhankelijk van de natuur van de zaak. De ijsverkopers zijn de belangrijkste gebruikers van koeltoonbanken, om evidente redenen zijn er modellen die onder meer geschikt zijn voor het tonen van ijs en sorbets. Er bestaan ook modellen voor de opslag van gebak in een bakkerij, koeltoonbanken die speciaal zijn aangepast voor de opslag van vlees in een slagerij, of voor viswinkels, enz. In elk geval zal Frigotech, als echte expert in commerciële en industriële koeling, u volledig begeleiden bij de keuze van de koeltoonbank die aan de behoeften van uw activiteit voldoet, alsook bij de installatie ervan. Uw koelspecialist kan ook koelcellen, koelkasten, koelvitrines, professionele luchtontvochtigers en afzuigventilatie installeren. Wij garanderen u een professionele dienst, kwaliteitsapparatuur en een installatie die voldoet aan de geldende normen, dit alles tegen de best mogelijke prijs-kwaliteitverhouding!

POUR L’ACHAT ET L’INSTALLATION DE VOTRE COMPTOIR FRIGO, CONFIEZ-VOUS À UNE ÉQUIPE DE PROFESSIONNELS !

Elke koelapparatuur van ons assortiment garandeert een optimale bewaring van levensmiddelen en het perfecte ontwerp voor uw bedrijf. We hebben honderden projecten op onze actief, van grote voedselketens tot kleine bedrijven en restaurants. Wat uw behoeften ook zijn, wij kunnen u een geschikte oplossing bieden voor uw koeltoonbank of andere industriële of commerciële koelapparatuur. Wij kunnen ook koelapparaturen op maat maken, aangepast aan uw behoeften en de opties die u kiest.

Wanneer u een restaurant hebt of een zaak waar levensmiddelen worden verkocht, is het verplicht, maar ook noodzakelijk, om de aangeboden producten zoals vlees, vis, dranken, gebak, broodjes, vleeswaren, kazen, enz. onder de aandacht te brengen. Ook een goede presentatie van deze producten zal ervoor zorgen dat de consument ze wil consumeren. Dit type apparatuur kan perfect ingericht worden volgens uw behoeften op het gebied van commerciële koeling: afmetingen, legplanken voor de opslag van producten, bakken, verlichting, aantal liters...

U kunt ook kiezen tussen een open en gesloten koeltoonbank. Een open koeltoonbank geeft klanten de mogelijkheid om zichzelf direct te bedienen voordat ze afrekenen. Het is handiger en ideaal om mee te nemen. Een gesloten model met deuren voorkomt daarentegen dat de producten temperatuurschommelingen ondergaan. Bovendien is het assortiment gesloten koeltoonbanken energiezuiniger dan open modellen. In ieder geval is een koeltoonbank gewoon essentieel om uw voedsel vers en hygiënisch te houden!

Kortom, Frigotech begeleidt u vanaf de selectie van uw koelapparatuur door de meest geschikte apparatuur voor uw behoeften aan te bieden, tot aan de inbedrijfstelling, met speciale aandacht voor al uw verzoeken.

Of het nu voor een restaurant, kruidenierswinkel, bakkerij, slagerij, viswinkel, supermarkt, bar, ijssalon is... Om uw voedsel te bewaren, hebben we zorgvuldig al onze leveranciers en partners geselecteerd om u te laten profiteren van kwaliteitsapparatuur tegen de beste prijs. Schakel daarom een professionele installateur in voor de installatie van uw koelapparatuur, of het nu gaat om een koelvitrine, een koelcel, een toonbankkoelkast of andere professionele koelapparatuur. En naast koeling kan uw koeltechnicus ook betrokken zijn bij de installatie van een warmtepomp, ventilatiesysteem VMC.

Alle producten hebben een garantie van 2 jaar.

Wij garanderen dat onze producten overeenstemmen met uw bestelling en voldoen aan de normale verwachtingen die u mag hebben met betrekking tot de productspecificaties. Wij garanderen ook dat onze producten voldoen aan alle bestaande wetten op het moment van uw bestelling.

frigotec
ONS WERKGEBIED
© Copyright - Frigotech: Airconditioning, Koeling, Ventilatie, Verwarming
Mening van klanten
Erg goed
5.0 / 5.0