Frigotech est une entreprise spécialisée dans l’installation et maintenance de tous types des chambres froides :

Wij bieden u aangepaste, economische, ultrastille installatieoplossingen die voldoen aan de Brusselse milieunormen.

Dankzij onze diensten zorgen we voor een volledige opvolging van de koelinstallaties, installaties in perfecte staat en een herstellingsdienst ter beschikking 7/7d 24/24u.

Neem contact met ons op voor een
gratis offerte!

Vous avez un projet d’installation de matériel frigorifique ? Souhaitez-vous avoir plus d’informations à propos de nos services ? Contactez-nous, nous nous ferons un plaisir de vous renseigner !

  Ons Kantoor
  Adres
  SOS hersteldienst
  Openingsuren
  Volg ons :
  Ze praten over ons !
  Bonjour, j’ai fait appel à Frigotech pour une installation d’une chambre froide pour mon restaurant. Parmi les sociétés que j’ai contactées, Frigotech m’a le plus intéressée au niveau qualité/prix. Tout s’est bien passé, hyper rapide et efficace. Merci encore !
  Alain Van Wel
  Nous tenons à remercier le professionnalisme de Frigotech. Nous avons fait appel à leur services pour installer une pompe à chaleur air-eau. Les techniciens ont été patients et efficaces face à mes innombrables questions 😊. Travail parfait et effectué à temps.
  Louise Martin
  Frigotech heeft de installatie van onze airconditioning gedaan Ik was aangenaam verrast door hun reactievermogen, hun aandacht voor onze behoeften en hun professionalisme. De technici legden stap voor stap alle details van de installatie uit. Ze waren punctueel en beantwoordden al onze vragen. Ik beveel de firma Frigotech ten zeerste aan!
  Marianne & Bernard Laruelle-DeDecker
  J’ai trouvé la société de référence pour installer une ventilation double flux pour mon domicile ! On s’y sent tellement mieux et l’air est plus purifié. Equipe au top et installation rapide et propre
  Thibaut Lemaître-Maréchal

  De koelcel is nu een essentieel materiaal voor professionals in de voedingsindustrie, restaurants of de farmaceutische industrie. Voor professionals in de restaurant- en voedingsindustrie is systematisch een professionele koelcel nodig voor de bewaring van levensmiddelen en voedingsproducten.

  De koelcel is nu een essentieel materiaal voor professionals in de voedingsindustrie, restaurants of de farmaceutische industrie. Voor professionals in de restaurant- en voedingsindustrie is systematisch een professionele koelcel nodig voor de bewaring van levensmiddelen en voedingsproducten.

  De installatie van een koelcel zorgt voor voedselhygiëne, maar vooral voor het koelen en invriezen van producten om verse, lekkere en veilige producten aan hun consumenten aan te bieden. Voor de farmaceutische industrie worden in de koelcel voornamelijk verschillende farmaceutische producten en apparaten opgeslagen waarvan de kwaliteit bij normale temperaturen niet kan worden gegarandeerd. De koelcel zorgt er dan voor dat de geneesmiddelen bij lage temperaturen niet verslechteren, dat hun houdbaarheid verlengd kan worden en dat ze voldoen aan de technische eisen van de geldende normen.

  Voor elke koelcelinstallatie in Brussel kunt u rekenen op ons team van koelexperts. Frigotech biedt u professionele, op maat gemaakte, economische en ultrastille installatieoplossingen die voldoen aan de Brusselse milieunormen. Of het nu gaat om een negatieve of positieve installatie van een koelcel, wij beschikken over de nodige kennis en ervaring om u de meest geschikte installatie van uw koelinstallatie te garanderen. Dankzij ons team van polyvalente koeltechniekers in Brussel, met een uitgebreide kennis op het gebied van installatie, onderhoud en reparatie van koelcellen, kunnen wij voldoen aan uw behoeften, zelfs de meest specifieke, op het gebied van commerciële of industriële koeling.

  INSTALLATIE VAN KOELCELLEN IN BRUSSEL BEHANDELD DOOR KOELSPECIALISTEN!

  Une installation chambre froide est conçue pour produire de basses températures et conserver toutes sortes de produits frais et périssables : viandes, poissons, produits laitiers, fruits, légumes, médicaments, vaccins, etc. A partir du moment où les produits à stocker sont concernés par la chaîne du froid, l’utilisation d’une chambre froide devient essentielle.

  Het doorbreken van de koudeketen is een gevolg van het verhogen van de voorgeschreven temperaturen. Elke verhoging van de temperatuur veroorzaakt en versnelt bacteriologische groei, waardoor de houdbaarheid van het product vermindert. Een gezond product kan dan een gevaarlijk product worden, het uiterlijk en de organoleptische eigenschappen kunnen verslechteren. De datum op het etiket is alleen geldig als de bewaartemperatuur wordt gerespecteerd. Afhankelijk van het soort gekoelde producten wordt de koudeketen verbroken wanneer de temperatuur op het etiket wordt overschreden.

  De Franse en Europese regelgeving geldt voor alle exploitanten in de levensmiddelensector en biedt serieuze waarborgen voor de naleving van de koudeketen bij de productie, de opslag, het vervoer en de distributie van producten. De hygiënische autoriteiten zijn zeer streng over de naleving van de koudeketen. Daarom is het absoluut noodzakelijk dat de professionals het type koelcel en installatie kiezen dat het beste bij hun behoeften past.

  In ieder geval ondersteunt Frigotech u volledig bij al uw installatie- of herstelprojecten van koelcellen in Brussel. Onze professionele koelspecialisten zorgen ervoor dat de installatie van koelcellen wordt aangepast aan het soort activiteiten en het gebruik van elke klant, want het nut van de apparatuur hangt af van de sector waarin deze zal worden gebruikt, het soort producten dat bewaard moet worden en ten slotte de voorraad van het bedrijf. Wij zijn volledig op de hoogte van het belang van deze koelapparatuur voor uw bedrijf. Daarvoor staan onze ervaren koeltechniekers altijd klaar om u het best mogelijke werk te garanderen door u de beste koelcellen aan te raden die in uw industriële of commerciële ruimte moeten worden geïnstalleerd. Kies een erkende professionele installateur voor de installatie van uw koelapparatuur in Brussel en in heel België.

  INSTALLATIE VAN EEN POSITIEVE KOELCEL OF EEN NEGATIEVE KOELCEL, ONZE KOELEXPERTS BEGELEIDEN U!

  Comme il a été dit dans les paragraphes du haut, un restaurateur, un boucher, un boulanger/pâtissier, un traiteur, un poissonnier, un fabricant de fromage ou de produits laitiers… n’utiliseront pas la même chambre froide. Il est nécessaire de bien distinguer deux types de chambres froides pour une utilisation professionnelle, soit il s’agit d’une installation chambre froide positive, soit d’une installation chambre froide négative. Toutefois, il existe également des chambres froides produisant du froid positif et négatif, ce sont les chambres froides mixtes ou multi températures.

  De installatie van de koelcel is geschikt voor een opslagplaats waar de temperatuur hoger is dan 0°C. In het algemeen ligt de temperatuur van een positieve koelcel tussen 0 en 15°C. De positieve koelcel wordt vaak gebruikt voor koeling en korte termijnopslag. In de voedingssector wordt positieve koude gebruikt voor het bewaren van groenten en fruit, maar ook van melkproducten en gebak… In de farmaceutische sector moeten bepaalde geneesmiddelen, vaccins of bloedzakken bij een bepaalde positieve koude temperatuur worden bewaard om houdbaar te blijven. Bloedzakken worden bijvoorbeeld bewaard bij een temperatuur tussen 2 en 6°C.

  Kwekers en bloemisten behoren ook tot de professionals die vaak een beroep op ons doen voor de installatie van positieve koelcellen. Bloemen, planten en struiken moeten namelijk ver van de warmte worden bewaard in een koelcel van het positieve type om ze in goede omstandigheden op de markt te kunnen brengen.

  Wanneer het gaat om veel langere bewaartijden of invriezen, is de installatie van een negatieve koelcel in dit geval noodzakelijk. De negatieve koelcel bevriest en diepvriest producten die snel kunnen bederven bij temperaturen van -16 °C tot -30 °C. Het bevriezen van levensmiddelen stopt de ontwikkeling van bacteriën. De Franse wetgeving voorziet in een temperatuur van -18°C voor het bewaren van bevroren vlees- en visproducten, sorbets en ijs. De negatieve koelcel wordt ook gebruikt in de medische en ziekenhuissector voor de bewaring van producten, materialen... die temperaturen onder 0°C vereisen.

  Chambre froide positive ou négative, que ce soit à destination d’un supermarché, d’une boucherie, d’une poissonnerie, d’une boulangerie-pâtisserie, d’un restaurant, d’une pharmacie, d’un laboratoire, d’un hôpital… nous avons su proposer à nos clients la solution adaptée à leur utilisation.

  Nous pouvons également intervenir pour vous faire bénéficier d’un service professionnel dans les systèmes d’installation de climatisation, de système de ventilation et réparation de pompe à chaleur en Bélgique. Nous vous garantissons une installation respectant les normes en vigueur, un service professionnel et un matériel frigorifique d’un niveau de puissance élevéN’hésitez pas à nous demander un devis en ligne. 

  Alle producten hebben een garantie van 2 jaar.

  Wij garanderen dat onze producten overeenstemmen met uw bestelling en voldoen aan de normale verwachtingen die u mag hebben met betrekking tot de productspecificaties. Wij garanderen ook dat onze producten voldoen aan alle bestaande wetten op het moment van uw bestelling.

  © Copyright - Frigotech: Airconditioning, Koeling, Ventilatie, Verwarming
  Mening van klanten
  Erg goed
  5.0 / 5.0