Frigotech est une entreprise spécialisée dans l’installation et maintenance de tous types des chambres froides :

Wij bieden u aangepaste, economische, ultrastille installatieoplossingen die voldoen aan de Brusselse milieunormen.

Dankzij onze diensten zorgen we voor een volledige opvolging van de koelinstallaties, installaties in perfecte staat en een herstellingsdienst ter beschikking 7/7d 24/24u.

Neem contact met ons op voor een
gratis offerte!

Ben je van plan om koelapparatuur te installeren? Wil je meer informatie over onze diensten? Neem contact met ons op, we helpen je graag!

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Politiques

Ons Kantoor
Adres
SOS hersteldienst
Openingsuren
Volg ons :
Ze praten over ons !
Bonjour, j’ai fait appel à Frigotech pour une installation d’une chambre froide pour mon restaurant. Parmi les sociétés que j’ai contactées, Frigotech m’a le plus intéressée au niveau qualité/prix. Tout s’est bien passé, hyper rapide et efficace. Merci encore !
Alain Van Wel
Nous tenons à remercier le professionnalisme de Frigotech. Nous avons fait appel à leur services pour installer une pompe à chaleur air-eau. Les techniciens ont été patients et efficaces face à mes innombrables questions 😊. Travail parfait et effectué à temps.
Louise Martin
Frigotech heeft de installatie van onze airconditioning gedaan Ik was aangenaam verrast door hun reactievermogen, hun aandacht voor onze behoeften en hun professionalisme. De technici legden stap voor stap alle details van de installatie uit. Ze waren punctueel en beantwoordden al onze vragen. Ik beveel de firma Frigotech ten zeerste aan!
Marianne & Bernard Laruelle-DeDecker
J’ai trouvé la société de référence pour installer une ventilation double flux pour mon domicile ! On s’y sent tellement mieux et l’air est plus purifié. Equipe au top et installation rapide et propre
Thibaut Lemaître-Maréchal

INSTALLATEUR CHAMBRE FROIDE À BRUXELLES : FRIGOTECH MET SON SAVOIR-FAIRE À VOTRE DISPOSITION

De koelcel is nu een essentieel materiaal voor professionals in de voedingsindustrie, restaurants of de farmaceutische industrie. Voor professionals in de restaurant- en voedingsindustrie is systematisch een professionele koelcel nodig voor de bewaring van levensmiddelen en voedingsproducten.

De installatie van een koelcel zorgt voor voedselhygiëne, maar vooral voor het koelen en invriezen van producten om verse, lekkere en veilige producten aan hun consumenten aan te bieden. Voor de farmaceutische industrie worden in de koelcel voornamelijk verschillende farmaceutische producten en apparaten opgeslagen waarvan de kwaliteit bij normale temperaturen niet kan worden gegarandeerd. De koelcel zorgt er dan voor dat de geneesmiddelen bij lage temperaturen niet verslechteren, dat hun houdbaarheid verlengd kan worden en dat ze voldoen aan de technische eisen van de geldende normen.

Pour elke koelcelinstallatie in Brussel kunt u vertrouwen op ons team van ervaren koeltechnici. Frigotech biedt professionele, op maat gemaakte, kostenefficiënte, ultrastille installatieoplossingen die voldoen aan de normen van Brussel Leefmilieu. Of het nu gaat om een installatie van een negatieve koelcel of een installatie van een positieve koelcel, we beschikken over de expertise en de ervaring om de meest geschikte installatie van uw koelapparatuur te garanderen. Dankzij ons team van veelzijdige en bekwame koeltechnici in Brussel, met uitgebreide kennis op het gebied van installatie, onderhoud en reparatie van koelcellen, kunnen we aan al uw behoeften voldoen, zelfs de meest specifieke, op het gebied van commerciële of industriële koeling.

DE INSTALLATIE VAN KOELCELLAEN IN BRUSSEL WORDT BEHANDELD DOOR KOELINGSSPECIALISTEN!

Een koelcelinstallatie is ontworpen om lage temperaturen te genereren en allerlei soorten verse en bederfelijke producten te bewaren: vlees, vis, zuivelproducten, fruit, groenten, medicijnen, vaccins, enz. Zodra de te bewaren producten betrekking hebben op de koudeketen, wordt het gebruik van een koelcel essentieel.

Het doorbreken van de koudeketen is een gevolg van het verhogen van de voorgeschreven temperaturen. Elke verhoging van de temperatuur veroorzaakt en versnelt bacteriologische groei, waardoor de houdbaarheid van het product vermindert. Een gezond product kan dan een gevaarlijk product worden, het uiterlijk en de organoleptische eigenschappen kunnen verslechteren. De datum op het etiket is alleen geldig als de bewaartemperatuur wordt gerespecteerd. Afhankelijk van het soort gekoelde producten wordt de koudeketen verbroken wanneer de temperatuur op het etiket wordt overschreden.

De Franse en Europese regelgeving geldt voor alle exploitanten in de levensmiddelensector en biedt serieuze waarborgen voor de naleving van de koudeketen bij de productie, de opslag, het vervoer en de distributie van producten. De hygiënische autoriteiten zijn zeer streng over de naleving van de koudeketen. Daarom is het absoluut noodzakelijk dat de professionals het type koelcel en installatie kiezen dat het beste bij hun behoeften past.

In ieder geval ondersteunt Frigotech u volledig bij al uw installatie- of herstelprojecten van koelcellen in Brussel. Onze professionele koelspecialisten zorgen ervoor dat de installatie van koelcellen wordt aangepast aan het soort activiteiten en het gebruik van elke klant, want het nut van de apparatuur hangt af van de sector waarin deze zal worden gebruikt, het soort producten dat bewaard moet worden en ten slotte de voorraad van het bedrijf. Wij zijn volledig op de hoogte van het belang van deze koelapparatuur voor uw bedrijf. Daarvoor staan onze ervaren koeltechniekers altijd klaar om u het best mogelijke werk te garanderen door u de beste koelcellen aan te raden die in uw industriële of commerciële ruimte moeten worden geïnstalleerd. Kies een erkende professionele installateur voor de installatie van uw koelapparatuur in Brussel en in heel België.

INSTALLATIE VAN EEN POSITIEVE KOELCEL OF EEN NEGATIEVE KOELCEL, ONZE KOELEXPERTS BEGELEIDEN U!

Zoals eerder vermeld, zal een restauranthouder, slager, bakker/patissier, traiteur, visboer, kaas- of zuivelproducent niet dezelfde koelcel gebruiken. Het is noodzakelijk om twee soorten koelcellen te onderscheiden voor professioneel gebruik, namelijk een positieve koelcelinstallatie of een negatieve koelcelinstallatie. Er zijn echter ook koelcellen die zowel positieve als negatieve koeling kunnen produceren, dit zijn de zogenaamde gemengde of multitemperatuur koelcellen.

De installatie van de koelcel is geschikt voor een opslagplaats waar de temperatuur hoger is dan 0°C. In het algemeen ligt de temperatuur van een positieve koelcel tussen 0 en 15°C. De positieve koelcel wordt vaak gebruikt voor koeling en korte termijnopslag. In de voedingssector wordt positieve koude gebruikt voor het bewaren van groenten en fruit, maar ook van melkproducten en gebak… In de farmaceutische sector moeten bepaalde geneesmiddelen, vaccins of bloedzakken bij een bepaalde positieve koude temperatuur worden bewaard om houdbaar te blijven. Bloedzakken worden bijvoorbeeld bewaard bij een temperatuur tussen 2 en 6°C.

Kwekers en bloemisten behoren ook tot de professionals die vaak een beroep op ons doen voor de installatie van positieve koelcellen. Bloemen, planten en struiken moeten namelijk ver van de warmte worden bewaard in een koelcel van het positieve type om ze in goede omstandigheden op de markt te kunnen brengen.

Wanneer het gaat om veel langere bewaartijden of invriezen, is de installatie van een negatieve koelcel in dit geval noodzakelijk. De negatieve koelcel bevriest en diepvriest producten die snel kunnen bederven bij temperaturen van -16 °C tot -30 °C. Het bevriezen van levensmiddelen stopt de ontwikkeling van bacteriën. De Franse wetgeving voorziet in een temperatuur van -18°C voor het bewaren van bevroren vlees- en visproducten, sorbets en ijs. De negatieve koelcel wordt ook gebruikt in de medische en ziekenhuissector voor de bewaring van producten, materialen... die temperaturen onder 0°C vereisen.

Of het nu gaat om een positieve of negatieve koelcel, of het nu voor een supermarkt, slagerij, viswinkel, bakkerij-patisserie, restaurant, apotheek, laboratorium, ziekenhuis is... we hebben altijd de juiste oplossing aangeboden die past bij hun behoeften.

We kunnen ook ingrijpen om u professionele diensten te bieden op het gebied van installatie van airconditioning, ventilatiesystemen en reparatie van warmtepompen in België. We garanderen een installatie die voldoet aan de geldende normen, professionele service en krachtige koelapparatuur. Aarzel niet om online een offerte aan te vragen.

Alle producten hebben een garantie van 2 jaar.

Wij garanderen dat onze producten overeenstemmen met uw bestelling en voldoen aan de normale verwachtingen die u mag hebben met betrekking tot de productspecificaties. Wij garanderen ook dat onze producten voldoen aan alle bestaande wetten op het moment van uw bestelling.

frigotec
ONS WERKGEBIED
© Copyright - Frigotech: Airconditioning, Koeling, Ventilatie, Verwarming
Mening van klanten
Erg goed
5.0 / 5.0