De installatie van een airconditioning in huis biedt comfort en heeft onmiskenbare voordelen. Wanneer de zomer in volle gang is en de temperaturen stijgen, wordt het dringend noodzakelijk om uw huis van airconditioning te voorzien. Bovendien hebben de zomers de afgelopen jaren vaak temperatuurrecords gebroken. Hittegolven komen vaker voor en zijn moeilijker te verdragen. Zorgen voor goed thermisch comfort is nu meer dan een noodzaak, en nog meer bij jonge kinderen of ouderen. Afhankelijk van het klimaat, de isolatiegraad, het aantal kamers in uw woning, de expositie van uw woning en uw gezondheid kan de installatie van een airconditioningsysteem voor thuis al snel noodzakelijk worden.

Neem contact met ons op voor een
gratis offerte!

Vous avez un projet d’installation de Frigo comptoir ? Souhaitez-vous avoir plus d’informations à propos de nos services ? Contactez-nous, nous nous ferons un plaisir de vous renseigner !

  Ons Kantoor
  Adres
  SOS hersteldienst
  Openingsuren
  Volg ons :
  Ze praten over ons !
  Bonjour, j’ai fait appel à Frigotech pour une installation d’une chambre froide pour mon restaurant. Parmi les sociétés que j’ai contactées, Frigotech m’a le plus intéressée au niveau qualité/prix. Tout s’est bien passé, hyper rapide et efficace. Merci encore !
  Alain Van Wel
  Nous tenons à remercier le professionnalisme de Frigotech. Nous avons fait appel à leur services pour installer une pompe à chaleur air-eau. Les techniciens ont été patients et efficaces face à mes innombrables questions 😊. Travail parfait et effectué à temps.
  Louise Martin
  Frigotech heeft de installatie van onze airconditioning gedaan Ik was aangenaam verrast door hun reactievermogen, hun aandacht voor onze behoeften en hun professionalisme. De technici legden stap voor stap alle details van de installatie uit. Ze waren punctueel en beantwoordden al onze vragen. Ik beveel de firma Frigotech ten zeerste aan!
  Marianne & Bernard Laruelle-DeDecker
  J’ai trouvé la société de référence pour installer une ventilation double flux pour mon domicile ! On s’y sent tellement mieux et l’air est plus purifié. Equipe au top et installation rapide et propre
  Thibaut Lemaître-Maréchal

  Frigotech is een referentiebedrijf in België voor de installatie van ventilatie en airconditioning, industriële en commerciële koeling. Als u wilt investeren in een airconditioning, een airconditioningsysteem voor thuis, kunt u een beroep doen op uw professionele installateur in België. Frigotech biedt u de beste oplossingen voor airconditioning in huis volgens uw behoeften en budget. Onze airconditioners hebben de beste kwaliteit-prijsverhouding op de markt. Bovendien bieden onze experts u een professionele dienst om u te helpen bij het kiezen van het meest geschikte airconditioningsmodel voor uw woning en uw budget.

  DE INSTALLATIE VAN AIRCONDITIONING IN HUIS: HET BESTE ALTERNATIEF OM UW HUIS FRIS TE HOUDEN, MAAR NIET ALLEEN!

  Wanneer u wilt genieten van een comfortabele thermische omgeving in uw huis, is de installatie van een airconditioning voor thuis meestal het beste alternatief. Tijdens de warme seizoenen, vooral wanneer de thermometer een hoge temperatuur aangeeft, grijpen de airconditioners in om de kamers van uw huis te koelen. U hoeft alleen maar de airconditioner aan te zetten om geen last te hebben van de hitte en de binnentemperatuur van alle kamers in uw huis te regelen wanneer dat nodig is! Monosplit, monobloc of multisplit airconditioning, vaste of mobiele airconditioning, gekanaliseerde of omkeerbare airconditioning... er zijn verschillende soorten en modellen van airconditioning.

  Een airconditioningsysteem in een huis werkt over het algemeen op dezelfde manier als een koelkast. Van de ene kant vangt het warmte op door koude te creëren, van de andere kant geeft het warmte af. Een koelmiddel in de airconditioning absorbeert de warmte door verdamping en stoot deze vervolgens af door condensatie; de warmte wordt naar buiten afgevoerd. En tegenwoordig is het, dankzij de omkeerbare technologie (Inverter), mogelijk om naast koeling ook over een verwarmingsmiddel te beschikken tijdens de koudste seizoenen. Bovendien is het rendement van een omkeerbaar airconditioningsysteem beter dan dat van een klassieke verwarming. Dit type airconditioning biedt echte besparingen en vereist daarom een lager budget. Naar schatting kan tot 30% worden bespaard in vergelijking met een airconditioningmodel zonder deze optie.

  Een omkeerbaar airconditioningsysteem voor woningen is in feite een warmtepomp lucht/lucht. Deze kan warme en koude lucht produceren. In de winter haalt de warmtepomp lucht/lucht warmte van buiten de woning en geeft deze via een systeem van gedwongen lucht af in de woning. De lucht wordt meestal verspreid via muurbeugels. In de zomer wordt warme lucht uit de kamer opgevangen en via een koelmiddel naar buiten afgevoerd. De frisse lucht wordt dan door de binnenunit in de kamer verspreid.

  FRIGOTECH BIEDT U DE BESTE OPLOSSINGEN EN EEN PROFESSIONELE SERVICE VOOR DE INSTALLATIE VAN AIRCONDITIONING VOOR THUIS IN BELGIË.

  Om optimaal te benutten en te kunnen genieten van een installatie van uw airconditioning die volgens de regels van de kunst, U kunt het beste vertrouwen op een professionele installateur die een expert is op dit gebied.

  Als gespecialiseerd installateur van koelapparatuur stelt Frigotech zijn team van gekwalificeerde en competente professionals tot uw beschikking voor de installatie van uw airconditioning bij u thuis. Voordat u uw airconditioning bij u thuis koopt en installeert, bepalen we samen uw werkelijke behoeften. Hoeveel kamers wilt u voorzien van airconditioning? Wat is de oppervlakte van de kamer(s)? Is de isolatie optimaal? Hoeveel ramen zijn er in de betrokken kamers? enz. Wij helpen u volledig bij de keuze van het toestel, het vermogen, de werking... en dit alles volgens uw budget en tegen de beste prijs. Onze professionals kunnen u tijdens een bezoek aan uw woning en een eventuele thermische evaluatie suggesties doen. Met Frigotech kunt u beschikken over een apparaat dat volledig is aangepast aan uw behoeften, aan de configuratie van uw woning en dat optimaal functioneert.

  Al onze airconditioningsystemen voor woningen bieden het grote voordeel dat ze zowel in de zomer als in de winter kunnen gebruikt worden. Op basis van het warmtepomp-apparaat zijn sommige modellen van dit type airconditioning grotendeels minder energie verbruikend dan een klassieke airconditioning voor thuis, ze geven meer energie terug dan ze verbruiken. Monobloc / monosplit, multisplit... u kunt uw airconditioningsysteem kiezen volgens uw behoeften. Naast de mogelijkheid om het huis in de zomer te verfrissen, maar ook om het in de winter te verwarmen, kunnen sommige apparaten ook andere functies hebben die u meer thermisch comfort in uw huis bieden. Daarom biedt uw koeltechnieker u andere soorten installaties aan, zoals de installatie van warmtepompen, de installatie van afzuigventilatie, de installatie van CMV met dubbele stroom en enkele stroom en andere soorten installaties. Uw erkende installateur biedt u ook een dienst aan voor het opstarten en onderhouden van uw airconditioning. Aarzel dus niet om een beroep te doen op uw installateur van airconditioning bij u thuis in België. Wij stellen een offerte op volgens uw behoeften en bieden u een professionele dienst tegen een lagere prijs!

  Alle producten hebben een garantie van 2 jaar.

  Wij garanderen dat onze producten overeenstemmen met uw bestelling en voldoen aan de normale verwachtingen die u mag hebben met betrekking tot de productspecificaties. Wij garanderen ook dat onze producten voldoen aan alle bestaande wetten op het moment van uw bestelling.

  © Copyright - Frigotech: Airconditioning, Koeling, Ventilatie, Verwarming
  Mening van klanten
  Erg goed
  5.0 / 5.0