De installatie van een airconditioning in huis biedt comfort en heeft onmiskenbare voordelen. Wanneer de zomer in volle gang is en de temperaturen stijgen, wordt het dringend noodzakelijk om uw huis van airconditioning te voorzien. Bovendien hebben de zomers de afgelopen jaren vaak temperatuurrecords gebroken. Hittegolven komen vaker voor en zijn moeilijker te verdragen. Zorgen voor goed thermisch comfort is nu meer dan een noodzaak, en nog meer bij jonge kinderen of ouderen. Afhankelijk van het klimaat, de isolatiegraad, het aantal kamers in uw woning, de expositie van uw woning en uw gezondheid kan de installatie van een airconditioningsysteem voor thuis al snel noodzakelijk worden.

Neem contact met ons op voor een
gratis offerte!

Ben je van plan om koelapparatuur te installeren? Wil je meer informatie over onze diensten? Neem contact met ons op, we helpen je graag!

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Politiques

Ons Kantoor
Adres
SOS hersteldienst
Openingsuren
Volg ons :
Ze praten over ons !
Bonjour, j’ai fait appel à Frigotech pour une installation d’une chambre froide pour mon restaurant. Parmi les sociétés que j’ai contactées, Frigotech m’a le plus intéressée au niveau qualité/prix. Tout s’est bien passé, hyper rapide et efficace. Merci encore !
Alain Van Wel
Nous tenons à remercier le professionnalisme de Frigotech. Nous avons fait appel à leur services pour installer une pompe à chaleur air-eau. Les techniciens ont été patients et efficaces face à mes innombrables questions 😊. Travail parfait et effectué à temps.
Louise Martin
Frigotech heeft de installatie van onze airconditioning gedaan Ik was aangenaam verrast door hun reactievermogen, hun aandacht voor onze behoeften en hun professionalisme. De technici legden stap voor stap alle details van de installatie uit. Ze waren punctueel en beantwoordden al onze vragen. Ik beveel de firma Frigotech ten zeerste aan!
Marianne & Bernard Laruelle-DeDecker
J’ai trouvé la société de référence pour installer une ventilation double flux pour mon domicile ! On s’y sent tellement mieux et l’air est plus purifié. Equipe au top et installation rapide et propre
Thibaut Lemaître-Maréchal

Frigotech, installateur de renom à Bruxelles, est une entreprise de référence en Belgique en matière d’installation en ventilation et climatisation, de réfrigération industrielle et commerciale. Si vous souhaitez investir dans un climatiseur, un système d’air conditionné pour maison, vous pouvez vous faire appel au service de votre installateur professionnel en Belgique. Votre frigoriste à Bruxelles vous propose les meilleures solutions en climatisation maison en fonction de vos besoins et de votre budget. Nos climatiseurs affichent les meilleurs rapports qualité – prix du marché. Par ailleurs, nos experts vous fournissent un service professionnel pour vous aider à bien choisir le  modèle de climatisation le plus adapté à votre logement et à votre budget.

DE INSTALLATIE VAN AIRCONDITIONING IN HUIS: HET BESTE ALTERNATIEF OM UW HUIS FRIS TE HOUDEN, MAAR NIET ALLEEN!

Wanneer u wilt genieten van een comfortabele thermische omgeving in uw huis, is de installatie van een airconditioning voor thuis meestal het beste alternatief. Tijdens de warme seizoenen, vooral wanneer de thermometer een hoge temperatuur aangeeft, grijpen de airconditioners in om de kamers van uw huis te koelen. U hoeft alleen maar de airconditioner aan te zetten om geen last te hebben van de hitte en de binnentemperatuur van alle kamers in uw huis te regelen wanneer dat nodig is! Monosplit, monobloc of multisplit airconditioning, vaste of mobiele airconditioning, gekanaliseerde of omkeerbare airconditioning... er zijn verschillende soorten en modellen van airconditioning.

Een airconditioningsysteem in een huis werkt over het algemeen op dezelfde manier als een koelkast. Van de ene kant vangt het warmte op door koude te creëren, van de andere kant geeft het warmte af. Een koelmiddel in de airconditioning absorbeert de warmte door verdamping en stoot deze vervolgens af door condensatie; de warmte wordt naar buiten afgevoerd. En tegenwoordig is het, dankzij de omkeerbare technologie (Inverter), mogelijk om naast koeling ook over een verwarmingsmiddel te beschikken tijdens de koudste seizoenen. Bovendien is het rendement van een omkeerbaar airconditioningsysteem beter dan dat van een klassieke verwarming. Dit type airconditioning biedt echte besparingen en vereist daarom een lager budget. Naar schatting kan tot 30% worden bespaard in vergelijking met een airconditioningmodel zonder deze optie.

Een omkeerbaar airconditioningsysteem voor woningen is in feite een warmtepomp lucht/lucht. Deze kan warme en koude lucht produceren. In de winter haalt de warmtepomp lucht/lucht warmte van buiten de woning en geeft deze via een systeem van gedwongen lucht af in de woning. De lucht wordt meestal verspreid via muurbeugels. In de zomer wordt warme lucht uit de kamer opgevangen en via een koelmiddel naar buiten afgevoerd. De frisse lucht wordt dan door de binnenunit in de kamer verspreid.

Als u op zoek bent naar een professionele huisairconditioning installateur om uw huis te koelen, dan is Frigotech het bedrijf dat u nodig heeft. Onze experts op het gebied van huisairconditioning bieden u de beste adviezen en stellen de beste airconditioners voor die aansluiten op uw behoeften en budget.

Wij bieden een breed scala aan airconditioners met verschillende vermogens om aan alle behoeften op het gebied van huisairconditioning te voldoen. Of u nu op zoek bent naar een monobloc airconditioner of een multisplit-systeem, wij kunnen u helpen het model te vinden dat geschikt is voor uw woning.

Ons bedrijf biedt ook professionele diensten voor de inbedrijfstelling en het onderhoud van uw airconditioners om een goede werking van de airconditioning te garanderen. We bieden ook gratis offertes om u te helpen de meest geschikte airconditioner voor uw huis te kiezen op basis van werking en kosten.

Si vous cherchez un système de chauffage efficace, nous vous proposons également des unités de climatisation réversible pour chauffer votre maison en hiver. N’hésitez pas à nous appeler pour plus d’informations sur nos travaux de climatisation pour votre appartement ou votre maison.

FRIGOTECH BIEDT U DE BESTE OPLOSSINGEN EN PROFESSIONELE SERVICE VOOR DE INSTALLATIE VAN AIRCONDITIONING IN HUIS IN BELGIË.

Om optimaal te benutten en te kunnen genieten van een installatie van uw airconditioning die volgens de regels van de kunst, U kunt het beste vertrouwen op een professionele installateur die een expert is op dit gebied.

Als gespecialiseerd installateur van koelapparatuur stelt Frigotech zijn team van gekwalificeerde en competente professionals tot uw beschikking voor de installatie van uw airconditioning bij u thuis. Voordat u uw airconditioning bij u thuis koopt en installeert, bepalen we samen uw werkelijke behoeften. Hoeveel kamers wilt u voorzien van airconditioning? Wat is de oppervlakte van de kamer(s)? Is de isolatie optimaal? Hoeveel ramen zijn er in de betrokken kamers? enz. Wij helpen u volledig bij de keuze van het toestel, het vermogen, de werking... en dit alles volgens uw budget en tegen de beste prijs. Onze professionals kunnen u tijdens een bezoek aan uw woning en een eventuele thermische evaluatie suggesties doen. Met Frigotech kunt u beschikken over een apparaat dat volledig is aangepast aan uw behoeften, aan de configuratie van uw woning en dat optimaal functioneert.

Al onze huis-airconditioningsystemen hebben als belangrijk voordeel dat ze zowel in de zomer als in de winter kunnen worden gebruikt. Gebaseerd op het principe van een warmtepomp, verbruiken sommige modellen van dit type airconditioners aanzienlijk minder energie dan een klassiek huis-airconditioningsysteem en ze leveren meer energie op dan ze verbruiken. Of u nu kiest voor een systeem met kanalen, een monoblock / single-split of een multi-split systeem, u heeft de keuze voor uw airconditioningsinstallatie op basis van uw behoeften. Naast het vermogen om uw huis in de zomer te koelen en in de winter te verwarmen, kunnen sommige apparaten ook andere functies bieden om uw thermisch comfort in huis te verbeteren. Daarom biedt uw koeltechnicus andere soorten installaties aan, zoals warmtepompinstallatie, afzuigventilatie-installatie, dubbele stroomventilatie - enkelvoudige stroomventilatie en andere soorten installaties.

Onze gecertificeerde installateur biedt u ook een inbedrijfstelling- en onderhoudsservice voor uw airconditioning, professionele ontvochtiger, ventilatie- en verwarmingsapparatuur.

Alle producten hebben een garantie van 2 jaar.

Wij garanderen dat onze producten overeenstemmen met uw bestelling en voldoen aan de normale verwachtingen die u mag hebben met betrekking tot de productspecificaties. Wij garanderen ook dat onze producten voldoen aan alle bestaande wetten op het moment van uw bestelling.

frigotec
ONS WERKGEBIED
© Copyright - Frigotech: Airconditioning, Koeling, Ventilatie, Verwarming
Mening van klanten
Erg goed
5.0 / 5.0