Afhankelijk van de warmtebron (water, lucht, grond) die u kunt gebruiken en wat u wilt verwarmen (water, lucht of beide), zijn er verschillende modellen van warmtepompen beschikbaar voor u. Er is een model dat meer geschikt is voor panden in de stad.

Het principe van de warmtepomp is eenvoudig: calorieën onttrekken aan de omgeving (water, lucht, bodem) en deze in de vorm van warmte afvoeren naar het verwarmingssysteem waarop zij is aangesloten.

Het voordeel van het systeem is het lage energieverbruik. Hoewel het moeilijk is het gemiddelde jaarlijkse verbruik van een warmtepomp te schatten, verschilt deze van traditionele verwarmingssystemen doordat deze warmte neemt en niet produceert.

In de industriële en commerciële domeinen – zwembaden en magazijnen in het bijzonder – de gebruikers worden vaak geconfronteerd met de eisen van constante vochtigheidscontrole.

Zorgen voor productkwaliteit

De vochtigheid tijdens het productieproces nauwkeurig kunnen regelen is vaak een belangrijke factor om een blijvend hoge productkwaliteit te garanderen. Het gebruik van luchtontvochtigers en dehydratoren zorgt ervoor dat deze processen veilig en stabiel blijven.

De productie in stand houden en stilstand verhinderen

De luchtontvochtigers kunnen leidingen, installaties, bedrijfsuitrusting en technische apparaten beschermen tegen vochtschade. De apparaturen zijn dus altijd klaar voor gebruik en er is minder noodzaak voor kostbare renovaties. Het risico van productiestilstand wordt daardoor sterk verminderd.

Het beschermen van waardevolle opgeslagen en gearchiveerde goederen
In de archieven en magazijnen helpen luchtontvochtigers waardevolle voorwerpen te beschermen tegen vochtschade die in extreme gevallen tot totale vernietiging kan leiden.

Machines buiten dienst houden
De machines en apparaten die regelmatig uit bedrijf worden genomen, kunnen tegen corrosie worden beschermd door luchtontvochtigers te gebruiken. Zo blijven ze in goede staat en kunnen ze te gepasten tijde sneller weer in gebruik worden genomen.

Het beschermen van constructies 

Wat hun werkwijze betreft, kunnen ontvochtigers worden gebruikt om de verspreiding van waterdamp in constructies zoveel mogelijk te verhinderen/verminderen, zodat deze op lange termijn worden beschermd tegen aantasting. Dit bespaart kostbare renovaties.

Zorgen voor een veilige werking en hygiëne

Condensatie in looppaden van fabrieken kan leiden tot een verhoogd risico op ongevallen en verspreiding van bacteriën. De luchtontvochtigers helpen om een veilige en gezonde omgeving te behouden.

Bij Frigotech bieden wij onze klanten een uitgebreide keuze van ultra-economische apparaten met hoge prestaties en een hoog vermogen.

Om onze klanten beter tevreden te stellen, bieden wij de beste ontvochtigings-, ventilatie-, koel- en verwarmingsapparatuur aan, en werken we alleen met de beste merken op de Europese markt, waaronder: Cairox en Renson. Hierdoor kunnen wij u een betrouwbare, optimale en efficiënte ventilatie met een laag energieverbruik garanderen.

Onze ontwerp- en berekeningsafdeling ontwikkelt volledig op maat een ontvochtigingssysteem voor uw behoeften.

Neem contact met ons op voor een
gratis offerte!

Ben je van plan om koelapparatuur te installeren? Wil je meer informatie over onze diensten? Neem contact met ons op, we helpen je graag!

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Politiques

Ons Kantoor
Adres
SOS hersteldienst
Openingsuren
Volg ons :
Ze praten over ons !
Bonjour, j’ai fait appel à Frigotech pour une installation d’une chambre froide pour mon restaurant. Parmi les sociétés que j’ai contactées, Frigotech m’a le plus intéressée au niveau qualité/prix. Tout s’est bien passé, hyper rapide et efficace. Merci encore !
Alain Van Wel
Nous tenons à remercier le professionnalisme de Frigotech. Nous avons fait appel à leur services pour installer une pompe à chaleur air-eau. Les techniciens ont été patients et efficaces face à mes innombrables questions 😊. Travail parfait et effectué à temps.
Louise Martin
Frigotech heeft de installatie van onze airconditioning gedaan Ik was aangenaam verrast door hun reactievermogen, hun aandacht voor onze behoeften en hun professionalisme. De technici legden stap voor stap alle details van de installatie uit. Ze waren punctueel en beantwoordden al onze vragen. Ik beveel de firma Frigotech ten zeerste aan!
Marianne & Bernard Laruelle-DeDecker
J’ai trouvé la société de référence pour installer une ventilation double flux pour mon domicile ! On s’y sent tellement mieux et l’air est plus purifié. Equipe au top et installation rapide et propre
Thibaut Lemaître-Maréchal

PROFESSIONEEL LUCHTONTVOCHTIGER IN BELGIË : BESTE GEGARANDEERDE KWALITEIT !

De luchtontvochtiger is een apparaat dat bedoeld is om de vochtigheidsgraad in een kamer te verlagen, een gebouw, een bouwterrein, een fabriek, een kantoor, enz. Of het nu gaat om het ontvochtigen van een woning of uw pand na waterschade of om de droogtijd op een bouwterrein te verkorten, zoals het drogen van een vloeibare dekvloer, een professionele en krachtige luchtontvochtiger is het meest geschikte apparaatNaast de bouwsector moeten professionals bij bepaalde activiteiten in de industriële en commerciële sector voldoen aan wettelijke eisen op het gebied van luchtvochtigheid. De professionele luchtontvochtiger kan dan in alle omstandigheden ingrijpen om het overmatige water in de lucht te absorberen.

Of u nu een particulier of een professional bent, als u op zoek bent naar een luchtontvochtiger in België, Frigotech biedt zijn klanten de beste economische en efficiënte apparaten aan. Onze selectie van professionele luchtontvochtigers zijn robuust en hebben de best mogelijke prijs. Grote ruimtes, grote appartementen, kelders, werkplaatsen, opslagruimtes… onze luchtontvochtigers zijn de beste alternatieven voor het verwijderen van schimmel en slechte geuren, en het drogen van overmatige vochtigheid in de lucht binnen. Tous nos produits bénéficient d’une garantie de 2 ans.

DE PROFESSIONELE LUCHTONTVOCHTIGER VOOR EEN SNELLE EN EFFICIËNTE CONTROLE VAN DE VOCHTIGHEID

De professionele luchtontvochtiger verwijdert water uit de lucht zonder onder de vochtigheidsgraad te komen, zodat de lucht niet te veel uitdroogt. Voor huishoudelijk gebruik, het is een apparaat dat vochtigheidsschommelingen in de woonruimtes van een huis voorkomt. Het verbetert ook echt de luchtkwaliteit. Meestal geïnstalleerd in vochtige ruimtes zoals badkamers of keukens, de luchtontvochtiger vangt de vochtige lucht in de kamer op en verwijdert deze. Dit verhindert de vorming van condensatie of schimmel in de kamers door overmatig water in de lucht. Bovendien lopen tijdens een overstroming meubels, wandbekleding, behang, isolatie, vloerbekleding... alles onder water. Het is dan noodzakelijk om de vochtigheid te drogen en te controleren met een professionele luchtontvochtiger.

Maar het is op professioneel gebied dat de professionele luchtontvochtiger het meest voorkomt, zoals zijn naam al aangeeftIn professionele omgevingen moet de vochtigheidsgraad vaak worden geregeld om redenen van veiligheid, comfort en ook om economische motieven. Zo kunnen we bijvoorbeeld een luchtontvochtiger onderscheiden voor het drogen van gebouwen. Het is een krachtig apparaat dat u een ontvochtigingsoplossing biedt voor waterschade of voor de ontvochtiging van bouwterreinen. Het is vaak gemakkelijker om de machine van de ene plaats naar de andere te verplaatsen dankzij de wielen. In de voedingsindustrie, de transportsector, de textielsector, de landbouw, de archieven… de professionele luchtontvochtiger wordt ook vaak gebruikt. Deze wordt gebruikt om in magazijnen opgeslagen producten te beschermen tegen schimmel, zorgt voor droging bij lage temperaturen, verhindert corrosie en verwijdert condensatie, enz.

De luchtontvochtiger kan gebruik maken van een warmtepomp (zoals airconditioners) of chemische absorptiemiddelen om het watergehalte van de lucht te verlagen zonder deze te koelen. Het kan ook een ontvochtigingsventilator (afzuigventilator) zijn.

De keuze van een luchtontvochtiger is vaak gebaseerd op het vermogen en de ontvochtigingscapaciteit, het bereik (bestreken gebied) en de tankcapaciteit (indien aanwezig), het geluidsniveau, evenals het hygrostaatsysteem en de manier waarop het apparaat wordt gebruikt en bediend.

FRIGOTECH BIEDT U DE PROFESSIONELE LUCHTONTVOCHTIGER DIE AAN AL UW BEHOEFTEN VOLDOET!

Quels que soient vos besoins en déshumidification, installation de ventilation d’extraction, chauffage ou installation climatisation, ou les contraintes liées à votre secteur d’activité, notre bureau d’études et de calculs peut élaborer entièrement sur mesure votre système de déshumidification pour répondre à toutes les attentes possibles. Pour vous garantir un produit fiable, optimal, efficace et avec un faible taux de consommation énergétique, nous ne travaillons qu’avec les meilleures marques du marché actuel comme Cairox ou encore Renson.

Of u nu een luchtontvochtiger nodig heeft voor uw bouwterrein, uw open ruimte, uw magazijn, uw keuken, uw badkamer, uw garage, uw kelder… Uw professionele koeltechnieker in België zorgt voor een oplossing op maat. Bovendien kunnen wij u een professionele luchtontvochtiger aanbieden met een veelzijdig ontwerp dat gemakkelijk kan worden geïntegreerd in een openbare ruimte of zelfs in huis.

Mobiel of vast, wij bieden de beste professionele luchtontvochtigers met goede ontvochtigings- of afzuigcapaciteit. De beste modellen kunnen tot ongeveer 150-liter water per dag opnemen. Dankzij hun hoge ontvochtigingsvermogen zijn deze luchtontvochtigers de juiste keuze om de vochtigheidsgraad in een grote ruimte doeltreffend te regelen. Bovendien is elke professionele luchtontvochtiger in ons assortiment ook praktisch omdat hij zorgt voor een goede ventilatie en luchtzuivering. Sommige modellen hebben een ingebouwde hygrometer (vochtigheidscontrole), een groot voordeel voor de controle van het energieverbruik. Aarzel dus niet om een professional te kiezen voor de aankoop van uw professionele verwarmings- of ontvochtigingsapparaat. Wij bieden u kwalitatieve, eenvoudige en krachtige producten tegen betaalbare prijzen. U kunt op elk moment contact opnemen met onze professionals voor meer informatie over onze producten, de werking ervan en de diensten die wij aanbieden.

Alle producten hebben een garantie van 2 jaar.

Wij garanderen dat onze producten overeenstemmen met uw bestelling en voldoen aan de normale verwachtingen die u mag hebben met betrekking tot de productspecificaties. Wij garanderen ook dat onze producten voldoen aan alle bestaande wetten op het moment van uw bestelling.

frigotec
ONS WERKGEBIED
© Copyright - Frigotech: Airconditioning, Koeling, Ventilatie, Verwarming
Mening van klanten
Erg goed
5.0 / 5.0