Ventilatie

De kwaliteit van de lucht die u inademt is een zeer belangrijke factor voor de kwaliteit van uw leven. Slechte luchtkwaliteit kan leiden tot ernstige gezondheidsproblemen.

Elke dag ademen we ongeveer 12.000 liter lucht in, of 26.000 ademhalingen, op het werk of thuis.

De binnenlucht is tot 8 keer meer vervuild dan de buitenlucht, we brengen ongeveer 90% van onze tijd in gesloten ruimtes door.  Een van de bekendste gevolgen van een slechte luchtkwaliteit is allergie: 25% van de bevolking heeft last van allergieën. Maar hoe kunnen we het risico op allergieën verkleinen?

Een verlaging van de luchtvochtigheid met 45% helpt allergieën te beperken, een ventilatie-eenheid met dubbele stroming garandeert u binnencomfort en een optimale luchtkwaliteit. Bovendien verlaagt u uw verwarmingskosten! Praktisch, is het niet?

Door onze partnerships kunnen wij u een betere luchtkwaliteit bieden. Vertrouw op de ventilatiespecialisten, vertrouw op Frigotech

Wij zijn een bedrijf dat gespecialiseerd is in huishoudelijke, industriële en commerciële ventilatie. Erkend door Leefmilieu Brussel, VCA en Vinçotte, laat onze onderneming u toe de installatie van uw keuze te kiezen, ze te onderhouden en ook te herstellen.

Wij bieden service aan zowel bedrijven als particulieren. Onze aandacht voor details resulteert in een hoge klanttevredenheid. De combinatie van onze ervaring, gemotiveerd personeel en het beste materiaal stelt ons in staat onze projecten altijd binnen de afgesproken termijn te voltooien.  Werken met ons betekent duidelijke afspraken en vlotte communicatie.

Hebt u een project voor een ventilatie-installatie? Wenst u meer informatie over onze diensten? Neem contact met ons op, wij informeren u graag!

Het onderhoud van uw ventilatie is niet alleen nuttig, het is verplicht om de efficiëntie en de duurzaamheid van het toestel te garanderen.

Het is immers een noodzakelijke ingreep om de goede werking van uw systeem te garanderen en eventuele storingen te vermijden. Wanneer uw systeem goed wordt onderhouden, zal het minder verbruiken en gezondere lucht verspreiden.

Onderhoud van ventilatiesystemen: wanneer en hoe vaak?

De frequentie waarmee een ventilatiesysteem moet worden onderhouden, hangt af van het model van het systeem. Als u modellen hebt die de lucht kunnen zuiveren of ontgeuren, moet u de zuiveraar om de drie maanden een onderhoudsbeurt geven en de ontgeurder ongeveer om de twee à drie jaar.

Ons bedrijf heeft professioneel en gecertificeerd personeel:

  • het Brussels Instituut voor Milieubeheer (BIM)
  • VCA Certificaat Basisveiligheid
  • Opleiding veiligheid en elektrische risico's BA4 en BA5

Frigotech beschikt over de nodige kwalificaties en erkenningen om uw installaties op de meest conforme en veilige manier te onderhouden. Wij ondersteunen u met een jaarlijkse of halfjaarlijkse onderhoudsservice in de vorm van een op maat gemaakt contract.

Wilt u uw airconditioning units onderhouden? Wilt u een afspraak maken voor onderhoud? Neem contact met ons op, wij informeren u graag!

Wij garanderen u een dienst na verkoop of onderhoud die 7 dagen per week, 24 uur per dag beschikbaar is in heel België en Luxemburg.

Heeft u een reparatie nodig? Hebt u een probleem met uw installatie? Een inzinking of een mislukking? Neem dan contact met ons op! Onze technici komen zo snel mogelijk naar u toe. Zij zullen de situatie analyseren en snel en efficiënt al het nodige doen om uw installatie te herstellen.

Onze ventilatie diensten

acheter ventilation

Vmc dubbele stroom / enkelvoudige stroom

Wilt u uw woning of uw bedrijfspand uitrusten met een duurzaam en efficiënt dual flow / single flow airconditioningsysteem? Doe een beroep op de deskundigheid en knowhow van de firma Frigotech!

installation ventilation

Afzuiging ventilatie

Wilt u uw woning of bedrijfspand uitrusten met een ventilatiesysteem? Doe een beroep op de expertise en knowhow van Frigotech!

ventilation pas chere

Ontvochtiger

Wilt u uw huis of bedrijfspand uitrusten met een duurzaam en efficiënt ontvochtigingssysteem? Doe een beroep op de deskundigheid en knowhow van de firma Frigotech!

Luchtbehandelingskast AHU

Wilt u uw woning of bedrijfspand uitrusten met een duurzaam en efficiënt ventilatiesysteem? Doe een beroep op de expertise en knowhow van Frigotech!

Geïnteresseerd in onze diensten?

NEEM CONTACT MET ONS OP VOOR EEN GRATIS OFFERTE

Ik heb het referentiebedrijf gevonden om een ventilatie met dubbele stroom voor mijn huis te installeren! Het voelt zo veel beter en de lucht is meer gezuiverd. Geweldig team en snelle en schone installatie.

Alle producten worden geleverd met 2 jaar garantie. Wij garanderen dat onze producten in overeenstemming zijn met uw bestelling en voldoen aan de normale verwachtingen die u op grond van de productspecificaties mocht hebben. Wij garanderen ook dat onze producten voldoen aan alle bestaande wetten op het moment van uw bestelling.