Water/water-warmtepomp

Alles wat u moet weten over de water/water-warmtepomp

pompe à chaleur eau-eau pas chère

Hoe werkt de water/water-warmtepomp?

Met de water/water-warmtepomp, die grondwater als extractiebron gebruikt, kunt u uw huis efficiënt verwarmen. De warmte die aan het grondwater wordt onttrokken, wordt vervolgens overgebracht naar het warmwatercircuit van uw verwarmingssysteem.

Energie besparen

Bij dit type installatie zijn er verschillende putten: een verzamel- of aanzuigput en een afvoer- of restitutieput. Hiervoor moeten in het algemeen twee putten worden geboord, hoewel voor sommige modellen slechts één put nodig kan zijn.

Wat zijn de voordelen van dit apparaat?

Dit verwarmingssysteem heeft een opmerkelijke prestatie. Het water, de warmtebron, wordt op een constante temperatuur gehouden (gemiddeld 10 graden) en alle geïnstalleerde apparatuur wordt beschermd. Wat de buitentemperatuur ook is, het rendement blijft hoog.

Een ander voordeel is dat het met dit systeem ook mogelijk is om uw huis in de zomer te koelen. Alles wat u nodig heeft is vloerverwarming/-koeling en/of ventilatorconvectoren en een warm/koud thermostaat.

Bij Frigotech bieden we onze klanten een breed gamma van uiterst zuinige en efficiënte toestellen.

Om onze klanten beter tevreden te stellen, werken wij alleen met de beste merken op de Europese markt: Daikin en Mitsubishi Electric. Hierdoor kunnen wij u een betrouwbare, optimale en efficiënte airconditioning garanderen met een laag stroomverbruik.

Onze ontwerp- en berekeningsafdeling zal een warmtepompsysteem ontwikkelen dat is afgestemd op uw behoeften.

Wilt u uw woning of bedrijfspand uitrusten met een duurzaam en efficiënt water/water-warmtepompsysteem? Doe een beroep op de expertise en knowhow van Frigotech!

Alle producten worden geleverd met 2 jaar garantie. Wij garanderen dat onze producten in overeenstemming zijn met uw bestelling en voldoen aan de normale verwachtingen die u op grond van de productspecificaties mocht hebben. Wij garanderen ook dat onze producten voldoen aan alle bestaande wetten op het moment van uw bestelling.

Geïnteresseerd in onze diensten?

NEEM CONTACT MET ONS OP VOOR EEN GRATIS OFFERTE