Tegenwoordig is het, vooral bij hittegolven periode, moeilijk om zonder een airconditioningsysteem in uw huis te leven. Inderdaad, de airconditioning, ook bekend als warmtepomp, is nuttig in zomer om uw huis te verfrissen en in winter om uw verwarming te vervangen. Niettemin , ongeacht het type, het model of het merk , zijn airconditioningsystemen niet onfeilbaar, uw airconditioning kan panne hebben! En er is niets erger dan een airconditioningstoring midden in de zomer. Sommige handelingen, zoals het vervangen van de verdamper, de condensor, de compressor of het bijvullen van het koelmiddel, kunnen onvermijdelijke reparaties zijn.

Neem contact met ons op voor een
gratis offerte!

Ben je van plan om koelapparatuur te installeren? Wil je meer informatie over onze diensten? Neem contact met ons op, we helpen je graag!

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Politiques

Ons Kantoor
Adres
SOS hersteldienst
Openingsuren
Volg ons :
Ze praten over ons !
Bonjour, j’ai fait appel à Frigotech pour une installation d’une chambre froide pour mon restaurant. Parmi les sociétés que j’ai contactées, Frigotech m’a le plus intéressée au niveau qualité/prix. Tout s’est bien passé, hyper rapide et efficace. Merci encore !
Alain Van Wel
Nous tenons à remercier le professionnalisme de Frigotech. Nous avons fait appel à leur services pour installer une pompe à chaleur air-eau. Les techniciens ont été patients et efficaces face à mes innombrables questions 😊. Travail parfait et effectué à temps.
Louise Martin
Frigotech heeft de installatie van onze airconditioning gedaan Ik was aangenaam verrast door hun reactievermogen, hun aandacht voor onze behoeften en hun professionalisme. De technici legden stap voor stap alle details van de installatie uit. Ze waren punctueel en beantwoordden al onze vragen. Ik beveel de firma Frigotech ten zeerste aan!
Marianne & Bernard Laruelle-DeDecker
J’ai trouvé la société de référence pour installer une ventilation double flux pour mon domicile ! On s’y sent tellement mieux et l’air est plus purifié. Equipe au top et installation rapide et propre
Thibaut Lemaître-Maréchal

Herstelling airconditioning woning in Brussel

Tegenwoordig, vooral tijdens extreme hitte, is het moeilijk om zonder airconditioningsysteem in huis te kunnen. Een airconditioner, ook bekend als een warmtepomp, is namelijk in de zomer handig om uw huis te koelen en in de winter om uw verwarmingssysteem te vervangen. Desondanks zijn airconditioningsystemen, ongeacht het type, het model of het merk, niet onfeilbaar, en kan uw airconditioner kapot gaan! Er is niets erger dan een airconditioningstoring midden in de zomer. Sommige operaties, zoals het vervangen van de verdamper, de condensor, de compressor of het bijvullen van het koelmiddel, kunnen onvermijdelijke reparaties zijn.

Voor het repareren van uw airconditioning in huis in Brussel of in België, kunt u vertrouwen op ervaren technici, zowel voor reparaties, onderhoud, service als inbedrijfstelling van uw airconditioningsysteem! Onze technici bieden hun expertise op dit gebied en garanderen een snelle interventie en service die voldoet aan de hoogste normen, en dit alles tegen een gereduceerd tarief. Frigotech is gespecialiseerd in de installatie en het onderhoud van allerlei soorten airconditioners. Wij bieden op maat gemaakte, kostenefficiënte, ultrastille oplossingen die voldoen aan de normen van Brussels Leefmilieu. Dankzij de expertise van uw koeltechnicus in dit vakgebied zorgen we voor een volledige opvolging van de installaties en bieden we tevens professionele airconditioning reparatiediensten in Brussel. Onze koeltechnici zijn te allen tijde beschikbaar om u snelle, vriendelijke en betrouwbare service te bieden in Brussel en heel België. Het kiezen van een gekwalificeerde koeltechnicus betekent dat u kunt rekenen op professionele, op maat gemaakte service die aansluit bij uw behoeften en tegen de beste prijs!

Er zijn verschillende redenen waarom uw airconditioning een panne kan vertonen. In het beste geval is de afstandsbediening die niet meer werkt of waarvan de batterijen moeten worden vervangen. In het ergste geval is het een storing van de warm/koud-compressor.

Een abnormaal geluid en/of geur wijzen er vaak op dat het filter verstopt is. Het niveau van het koelmiddel kan ook onvoldoende zijn (mogelijke lekkage), waardoor de airconditioning voortdurend bevriest. Het water dat onder de airconditioning lekt, is waarschijnlijk afkomstig van de conditioner van het apparaat. Als uw airconditioner geen koude of warme lucht blaast, kan het probleem erop wijzen dat de thermische beveiliging van de compressor niet meer werkt.

Rapide et efficace, Frigotech met à votre disposition un service de dépannage climatisation à Bruxelles de qualité afin de garantir la durabilité de votre appareil. Nous proposons également des services d’installation et de dépannage de matériel frigorifique professionnel. Votre frigoriste qualifié peut intervenir dans l’installation de chambre froidevitrine réfrigéréedéshumidificateur professionnelventilation d’extractioninstallation VMC double flux ou simple flux, ainsi que dans le dépannage de chambre froide, la réparation de pompe à chaleur et tous types de matériel frigorifique. 

Het is belangrijk om niet nalatig te zijn in het geval van een defecte materiaal voor de airconditioning. De gevolgen kunnen ernstig zijn voor het huis en de bewoners. Verstopte filters, lekkend koelmiddel, abnormaal lage temperatuur… Dit zijn allemaal risico's die ernstige gezondheidsproblemen kunnen veroorzaken.

NOS PROFESSIONNELS INTERVIENNENT POUR LE DÉPANNAGE DE VOTRE CLIMATISATION HABITATION À BRUXELLES !

Un climatiseur qui ne s’allume pas, des bruits anormaux, de l’eau qui ruisselle, une odeur inhabituelle… une panne de climatiseur n’arrive jamais au bon moment ! En effet, c’est en général lorsque l’on en a le plus besoin que la clim tombe en panne : au début de l’été, pendant un épisode de canicule… C’est une situation particulièrement stressante et parfois risquée avec des enfants en bas âge ou avec des personnes âgées dans la maison qui vont encore souffrir davantage des fortes chaleurs !

Als het een echt klein panne is, u kunt uw apparatuur zelf herstellen, zolang u maar weet hoe u dat in de praktijk moet doen. Maar in de meeste gevallen, en zeker het veiligste alternatief, de interventie van een specialist voor de herstelling van uw airconditioning in Brussel is noodzakelijk.

U moet ook weten dat vanuit juridisch oogpunt, alleen professionals met een bekwaamheidscertificaat mogen omgaan met koelmiddelen in omkeerbare en geleide airconditioners. Aangezien deze vloeistoffen gevaarlijk zijn, het is noodzakelijk om het te laten doen door een bedrijf met een geldig bekwaamheidscertificaat. Door een beroep te doen op onze techniekers voor installatie en reparatie van airconditioning, u zorgt ervoor dat de herstelling en reparaties worden uitgevoerd volgens de normen en regels van de kunst op het gebied van herstelling van airconditioning in Brussel. Vraag uw offerte online aan!

CONFIEZ LA RÉPARATION DE VOTRE CLIM A DES TECHNITIONS PROS À BRUXELLES !

Dépannage climatisation, air conditionné, appareil de chauffage,  pompe à chaleur, système de ventilation, … nous sommes composés d’une équipe de professionnels fiables et expérimentés, qui mettent tout en œuvre afin de vous assurer une entière satisfaction. Qu’il s’agit d’un climatiseur monobloc / split ou multi split, fixe ou mobile, réversible, inverter… vous pouvez faire confiance à nos professionnels.

Bij elke interventie in woning-airconditioning reparatie in Brussel of overal in België, zodra we de oorzaak van het probleem hebben vastgesteld en de nodige reparaties hebben uitgevoerd, zorgen we ervoor dat de airconditioning goed werkt. Om u gegarandeerde reparatieservice te bieden, controleren we de koelcircuits, de druk van het apparaat, het vloeistofcircuit, de reinheid van het airconditioningapparaat en de filters, evenals de vernieuwing van het koelmiddel indien nodig om eventuele problemen op te sporen. Uw airconditioningsysteem zal niet alleen operationeel zijn, maar ook veilig volgens geldende normen.

Bovendien is het raadzaam uw airconditioning regelmatig te onderhouden om alle soorten pannes en technische problemen te anticiperen en een goed prestatieniveau te behouden. Wij kunnen met u een onderhoudscontract opstellen om de levensduur van uw airconditioningsinstallatie te verlengen. Wacht dus niet langer om ons om een offerte te vragen! Wij garanderen u een professionele dienst, een snelle interventie en een transparante prijs!

Sans plus attendre, que cela soit pour une installation climatisation, installation ventilation, ou l’installation de pompe à chaleur, ainsi que leur entretien ou encore pour un dépannage  climatisation habitation, ou tous types de réparation de matériel frigorifique (comptoir frigo, armoire a frigo ou frigo vitrine ),  contactez notre équipe d’experts frigoristes à Bruxelles !

Alle producten hebben een garantie van 2 jaar.

Wij garanderen dat onze producten overeenstemmen met uw bestelling en voldoen aan de normale verwachtingen die u mag hebben met betrekking tot de productspecificaties. Wij garanderen ook dat onze producten voldoen aan alle bestaande wetten op het moment van uw bestelling.

frigotec
ONS WERKGEBIED
© Copyright - Frigotech: Airconditioning, Koeling, Ventilatie, Verwarming
Mening van klanten
Erg goed
5.0 / 5.0