Frigotech is een bedrijf gespecialiseerd in de installatie en het onderhoud van alle soorten gekoelde vitrines:

Wij bieden u aangepaste, economische, ultrastille installatieoplossingen die voldoen aan de Brusselse milieunormen.

Dankzij onze diensten zorgen we voor een volledige opvolging van de koelinstallaties, installaties in perfecte staat en een herstellingsdienst ter beschikking 7/7d 24/24u.

Neem contact met ons op voor een
gratis offerte!

Ben je van plan om koelapparatuur te installeren? Wil je meer informatie over onze diensten? Neem contact met ons op, we helpen je graag!

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Politiques

Ons Kantoor
Adres
SOS hersteldienst
Openingsuren
Volg ons :
Ze praten over ons !
Bonjour, j’ai fait appel à Frigotech pour une installation d’une chambre froide pour mon restaurant. Parmi les sociétés que j’ai contactées, Frigotech m’a le plus intéressée au niveau qualité/prix. Tout s’est bien passé, hyper rapide et efficace. Merci encore !
Alain Van Wel
Nous tenons à remercier le professionnalisme de Frigotech. Nous avons fait appel à leur services pour installer une pompe à chaleur air-eau. Les techniciens ont été patients et efficaces face à mes innombrables questions 😊. Travail parfait et effectué à temps.
Louise Martin
Frigotech heeft de installatie van onze airconditioning gedaan Ik was aangenaam verrast door hun reactievermogen, hun aandacht voor onze behoeften en hun professionalisme. De technici legden stap voor stap alle details van de installatie uit. Ze waren punctueel en beantwoordden al onze vragen. Ik beveel de firma Frigotech ten zeerste aan!
Marianne & Bernard Laruelle-DeDecker
J’ai trouvé la société de référence pour installer une ventilation double flux pour mon domicile ! On s’y sent tellement mieux et l’air est plus purifié. Equipe au top et installation rapide et propre
Thibaut Lemaître-Maréchal

GEKOELDE VITRINE

Om levensmiddelen op een ideale temperatuur te houden is de koelvitrine, ook wel vitrinekast genoemd, een essentieel koelapparaat voor de horeca en de levensmiddelenhandel, zoals gebakswinkels, bars, restaurants, slagerijen, enz. Bovendien is de koelvitrine een van de accessoires waarmee producten kunnen worden uitgestald en de verkoop ervan wordt bevorderd. Dit type apparatuur is vooral interessant voor de horeca en andere professionele bedrijven die levensmiddelen verkopen.

Als expert in koeling en leverancier van hoogwaardige koelapparatuur biedt Frigotech u de verkoop en installatie van koelvitrines aan in Brussel en in heel België. Of het nu gaat om industriële of commerciële koeling, voor de bereiding en bewaring van producten, en van supermarkten tot hotels, u zult zeker een koelinstallatie moeten installeren, en wij zijn de specialist in koeling die u nodig hebt! Wij bieden u een ruim assortiment van professionele koelvitrines voor de presentatie en bewaring van voedingsmiddelen. Met elke koelvitrine in ons assortiment kunt u alle mogelijke voorzieningen in uw bedrijf treffen en uw inkomsten verhogen. Bovendien zal ons team van installateurs van koelvitrines actief luisteren naar al uw behoeften en verwachtingen om u de best mogelijke vitrineoplossingen aan te bieden, en dat tegen een prijs die perfect past bij uw budget.

DE KOELVITRINE OM TE VOLDOEN AAN DE WETTELIJKE VEREISTEN VAN UW ZAAK

Een professionele koelvitrine is een koelapparaat dat vaak essentieel is voor de horeca. Ten eerste voldoet het aan een professionele eis voor het bewaren van voedsel. De koelinstallaties garanderen een passende bewaartemperatuur voor producten zoals dranken en voedingsmiddelen.

Het behoud van een veilige en gezonde voedselketen staat centraal bij de wetgevers in België, heel Europa en elders in de wereld. Ontworpen om te voldoen aan de Europese regelgeving en de gebruiksvoorwaarden die worden opgelegd door de norm EN 441, leggen de verschillende klassen minimale en maximale bewaartemperaturen op voor een specifiek type voedingsmiddel. Zo maakt de indeling van een koelvitrine het mogelijk deze te onderscheiden van verschillende koelkasten en koeltoonbanken op basis van het temperatuurbereik van de voedingsmiddelen die er moeten worden opgeslagen.

Een koelvitrine van klasse L1 is geschikt voor de opslag van bijvoorbeeld bevroren voedingsmiddelen en ijs, met een maximumtemperatuur van -15°C en een aanbevolen gebruikstemperatuur tussen -25 en -22°C. In het geval van een koelvitrine voor slagerijen ligt het temperatuurbereik tussen -1°C en +5°C met een aanbevolen temperatuur die onder meer varieert naar het type slagerijbereiding. In ieder geval, om de koelvitrine te kiezen waarmee u aan uw wettelijke verplichtingen kunt voldoen, kunt u advies vragen aan uw installateur van koelvitrines en vertrouwen op de expertise van Frigotech, uw koelspecialist in Brussel en de regio's!

DE KOELVITRINE VOOR EEN AANTREKKELIJKERE PRESENTATIE VAN UW PRODUCTEN!

Met uw koelvitrine kunt u al uw producten perfect presenteren! Of het nu gaat om een slagerij, een bakkerij, een banketbakkerij, een kaaswinkel, een restaurant, een zelfbedieningszaak... Elk bedrijf kan worden uitgerust met een koelvitrine om zijn voedingsmiddelen, dranken en laatste creaties optimaal te bewaren!

En bij sommige modellen van dit type koelapparaat kan de klant zichzelf rechtstreeks bedienen. Zelfbediening moedigt klanten immers aan om te consumeren door een betere uitstalling en presentatie van producten. Zo kunt u ook kiezen voor een koelvitrine met LED-verlichting om uw producten te presenteren, zodat uw klanten ze beter kunnen zien. En om de verkoop te optimaliseren, hoeft u ons alleen maar uw koelvitrine op een goed zichtbare plaats te laten installeren! Wij doen ons best om u een professionele installatiedienst te garanderen tegen transparante prijzen. Voor meer details over de diensten die uw professionele koelspecialist aanbiedt, kunt u contact met ons opnemen!

FRIGOTECH IS UW EXPERT IN DE VERKOOP EN INSTALLATIE VAN KOELVITRINES IN BRUSSEL EN REGIO'S.

Of u zich nu bevindt in Brussel, Anderlecht, Watermaal-Bosvoorde, Oudergem, Evere, Schaarbeek... Frigotech biedt u de verkoop en installatie van uw koelvitrine en de installatie van koeltoonbanken van open of met deur, de installatie van een koelcel en de installatie van een negatieve of positieve koelcel volgens de regels van de kunst aan. Koelvitrines aan de muur of aan de toonbank, open of gesloten koelvitrines, horizontale of verticale koelvitrines... al onze koelvitrines op maat hebben een hoge design- en afwerkingsgraad. De duurzaamheid en efficiëntie van onze koelinstallaties hebben ons altijd een goede reputatie bezorgd in Brussel en in de regio's.

Ons bedrijf is een referentie in de verkoop en installatie van koelapparatuur in Brussel en in heel België. Uw professionele koelspecialist biedt u de creatie, verkoop en installatie van koelvitrines voor alle sectoren van de horeca en voor alle soorten bedrijven om de klantervaring in uw bedrijf te verbeteren. De professionals met wie we al samengewerkt hebben zijn zeer tevreden over de kwaliteit van onze diensten voor de installatie van negatieve of positieve koelcellen, professionele luchtontvochtigers, afzuigventilator, maar ook andere soorten installaties zoals de airconditioning, ventilatie en warmtepompinstallatie (warmtepompen lucht/water, lucht/lucht, water/water). Uw professionele koelspecialist biedt u ook een hersteldienst voor uw koelapparatuur in Brussel en in heel België tegen transparante prijzen.

Met een zeer professionele klantendienst bieden wij u een begeleiding vanaf het begin van uw project. Aarzel niet om contact op te nemen met uw professionele koeltechnieker in België om een gratis offerte aan te vragen. In ieder geval biedt uw professionele koeltechnieker u altijd een uitstekende dienst tegen prijzen die perfect bij uw budget passen! 

Alle producten hebben een garantie van 2 jaar.

Wij garanderen dat onze producten overeenstemmen met uw bestelling en voldoen aan de normale verwachtingen die u mag hebben met betrekking tot de productspecificaties. Wij garanderen ook dat onze producten voldoen aan alle bestaande wetten op het moment van uw bestelling.

frigotec
ONS WERKGEBIED
© Copyright - Frigotech: Airconditioning, Koeling, Ventilatie, Verwarming
Mening van klanten
Erg goed
5.0 / 5.0