Installatie Koeling

Frigotech is een bedrijf dat gespecialiseerd is in de installatie en het onderhoud van alle soorten industriële en commerciële koelapparatuur.

Wij bieden op maat gemaakte, zuinige en ultrastille installatieoplossingen die voldoen aan de normen van Leefmilieu Brussel.

Naast koelen en diepvriezen met traditionele koelgassen zijn wij als gecertificeerd koelspecialist ook gespecialiseerd in CO2 koeling.

Het gebruik van CO2 (kooldioxide) als koelgas is gerechtvaardigd vanuit ecologisch oogpunt, aangezien het geen invloed heeft op de ozonlaag en te verwaarlozen is voor het broeikaseffect. Bovendien heeft het interessante thermodynamische eigenschappen. Deze kenmerken maken het mogelijk het volume van de vloeistof in de koelcircuits en het energieverbruik te verminderen.

Dankzij onze diensten verzekeren wij onze klanten een volledige opvolging van de koelinstallaties, installaties in perfecte staat en een storingsdienst die 7/7d 24/24u beschikbaar is.

Frigotech is ook een bedrijf dat voldoet aan de Europese regelgeving inzake de behandeling van koelmiddelen. Wij oriënteren onze koeltechnologie steeds meer op minder vervuilende, natuurlijke en dus milieuvriendelijke energiebronnen.

Hebt u een project voor een koelinstallatie? Wenst u meer informatie over onze diensten? Neem contact met ons op, wij informeren u graag!

Wij zijn een bedrijf dat gespecialiseerd is in industriële en commerciële koeling. Erkend door Leefmilieu Brussel, VCA en Vinçotte, laat onze onderneming u toe de installatie van uw keuze te kiezen, ze te onderhouden en ook te herstellen.

Onze aandacht voor detail resulteert in hoge klanttevredenheid.  De combinatie van onze ervaring, gemotiveerd personeel en de beste apparatuur stelt ons in staat onze projecten altijd binnen de afgesproken termijn af te ronden.Samenwerken met ons betekent duidelijke afspraken en vlotte communicatie.

Hebt u een project voor een koelinstallatie? Wenst u meer informatie over onze diensten? Neem contact met ons op, wij informeren u graag!

Het onderhoud van uw koelsysteem is niet alleen nuttig, het is ook verplicht om de efficiëntie en de duurzaamheid van het toestel te garanderen.

Het is immers een noodzakelijke ingreep om de goede werking van uw systeem te garanderen en eventuele storingen te vermijden. Wanneer uw systeem goed wordt onderhouden, zal het beter presteren en minder verbruiken.

Wanneer en hoe vaak?

De frequentie waarmee uw koelsysteem moet worden onderhouden, hangt af van het gebruik en het model ervan.

In ieder geval, als het koelmiddel in uw koelsysteem meer dan 2 kg bedraagt, is onderhoud door een erkend vakman elk jaar verplicht.

Ons bedrijf heeft professioneel en gecertificeerd personeel:

  • het Brussels Instituut voor Milieubeheer (BIM)
  • VCA Certificaat Basisveiligheid
  • Opleiding veiligheid en elektrische risico's BA4 en BA5

Frigotech beschikt over de nodige kwalificaties en erkenningen om uw installaties op de meest conforme en veilige manier te onderhouden. Wij ondersteunen u met een jaarlijkse of halfjaarlijkse onderhoudsservice in de vorm van een op maat gemaakt contract.

Wilt u uw koelsystemen onderhouden? Wilt u een afspraak maken voor onderhoud? Neem contact met ons op, wij zullen u graag informeren.

Wij garanderen u een dienst na verkoop of onderhoud die 7 dagen per week, 24 uur per dag beschikbaar is in heel België en Luxemburg.

Heeft u een reparatie nodig? Hebt u een probleem met uw installatie? Een inzinking of een mislukking? Neem dan contact met ons op! Onze technici komen zo snel mogelijk naar u toe. Zij zullen de situatie analyseren en snel en efficiënt al het nodige doen om uw installatie te herstellen.

Onze koeling diensten

Installation Chambre Froide

Koude kamer (positief/negatief)

Hebt u een project voor de installatie van een koelruimte? Wenst u meer informatie over onze diensten? Neem contact met ons op, wij informeren u graag!

Maintenance Chambre Froide

Frigo Teller

Heeft u een aanrecht koelkast installatie project? Wenst u meer informatie over onze diensten? Neem contact met ons op, wij informeren u graag!

Réfrigérateur pas chère

Gekoelde vitrine

Heeft u een koelvitrine installatieproject? Wenst u meer informatie over onze diensten? Neem contact met ons op, wij helpen u graag!

installation Réfrigérateur

Waterkoeler

Hebt u een project voor de installatie van een koelmachine? Wenst u meer informatie over onze diensten? Neem contact met ons op, wij informeren u graag!

Geïnteresseerd in onze diensten?

NEEM CONTACT MET ONS OP VOOR EEN GRATIS OFFERTE

Alle producten worden geleverd met 2 jaar garantie. Wij garanderen dat onze producten in overeenstemming zijn met uw bestelling en voldoen aan de normale verwachtingen die u op grond van de productspecificaties mocht hebben. Wij garanderen ook dat onze producten voldoen aan alle bestaande wetten op het moment van uw bestelling.