Frigotech is een koeltechnisch bedrijf dat gespecialiseerd is in de installatie en het onderhoud van alle soorten industriële en commerciële koelinstallaties.

Wij bieden op maat gemaakte, economische, ultrastille installatieoplossingen die voldoen aan de Brusselse milieunormen.

Dankzij onze diensten kunnen wij onze klanten een volledige opvolging van hun koelinstallaties garanderen, installaties in perfecte staat en een hersteldienst die 7d/7, 24u/24 beschikbaar is.

Frigotech is ook een bedrijf dat voldoet aan de Europese regelgeving inzake de behandeling van koudemiddelen. Wij oriënteren onze koeltechnologie op minder vervuilende, natuurlijke en dus milieuvriendelijkere energiebronnen.

Naast het koelen en diepvriezen met traditionele koelgassen zijn wij als gecertificeerd koelspecialist ook gespecialiseerd in CO2-koeling.

Het gebruik van CO2 (koolstofdioxide) als koelgas is vanuit ecologisch oogpunt gerechtvaardigd, aangezien het geen effect heeft op de ozonlaag en een verwaarloosbaar effect op het broeikaseffect. Bovendien heeft het interessante thermodynamische eigenschappen. Deze maken het mogelijk om het vloeistofvolume in de koelcircuits en het energieverbruik te verminderen.
Neem contact met ons op voor een
gratis offerte!

Ben je van plan om koelapparatuur te installeren? Wil je meer informatie over onze diensten? Neem contact met ons op, we helpen je graag!

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Politiques

Ons Kantoor
Adres
SOS hersteldienst
Openingsuren
Volg ons :

Wij zijn een bedrijf gespecialiseerd in industriële en commerciële koeling. Ons bedrijf, erkend door het Brusselse Leefmilieu, VCA en Vinçotte, laat u toe de installatie van uw keuze te kiezen, deze te onderhouden en ook te herstellen.

Onze aandacht voor details resulteert in een hoge klanttevredenheid. De combinatie van onze ervaring, gemotiveerde medewerkers en de beste materialen stelt ons in staat om onze projecten altijd binnen de afgesproken termijn af te ronden. Samenwerken met ons betekent duidelijke afspraken en een vlotte communicatie.

Heeft u een koelinstallatieproject? Wenst u meer informatie over onze diensten? Neem contact met ons op, wij helpen u graag!

Het onderhoud van uw koelinstallatie is niet alleen nuttig, maar ook verplicht om het efficiënte en de duurzaamheid van het apparaat te garanderen.

Dit is nodig om ervoor te zorgen dat uw systeem goed werkt en om eventuele pannes te vermijden. Bij een goed onderhoud zal uw systeem beter presteren en minder verbruiken.

Wanneer en met welke frequentie?

De frequentie waarmee uw koelinstallatie moet worden onderhouden hangt af van het gebruik en het model.

In ieder geval, als het koelmiddel in uw koelinstallatie meer dan 2 kg bedraagt, is jaarlijks onderhoud door een erkend professional verplicht.

Ons bedrijf heeft professioneel en gecertificeerd personeel:

  • Brussels Instituut voor Milieubeheer (BIM)
  • VCA basis veiligheidscertificaat
  • Opleiding in elektrische veiligheid en risico's BA4 en BA5

Inderdaad, Frigotech beschikt over de nodige kwalificaties en goedkeuringen om uw installaties zo goed en veilig mogelijk te onderhouden. Wij ondersteunen u met een jaarlijkse of semestriële onderhoudsdienst in de vorm van een contract op maat.

Wenst u uw airconditioning apparaten te onderhouden? Wilt u een afspraak maken voor onderhoud? Neem contact met ons op, wij informeren u graag.

Wij garanderen u een dienst na verkoop of onderhoud die 7 d/7, 24u/24 beschikbaar is in heel België en Luxemburg.

Heeft u een reparatie nodig? Heeft u een probleem met uw installatie? Een panne of een storing? Neem dan contact met ons op! Onze techniekers komen zo snel mogelijk naar u toe. Zij zullen de situatie analyseren en snel en efficiënt al het nodige doen om uw installatie te herstellen.

Heeft u een project voor de installatie van een koelcel? Wenst u meer informatie over onze diensten? Neem contact met ons op, wij helpen u graag!


Heeft u een project voor de installatie van een koeltoonbank? Wenst u meer informatie over onze diensten? Neem contact met ons op, wij helpen u graag!


Heeft u een project voor de installatie van een koelvitrine? Wenst u meer informatie over onze diensten? Neem contact met ons op, wij helpen u graag!


Heeft u een project voor de installatie van een chiller? Wenst u meer informatie over onze diensten? Neem contact met ons op, wij helpen u graag!

Ze praten over ons !
Bonjour, j’ai fait appel à Frigotech pour une installation d’une chambre froide pour mon restaurant. Parmi les sociétés que j’ai contactées, Frigotech m’a le plus intéressée au niveau qualité/prix. Tout s’est bien passé, hyper rapide et efficace. Merci encore !
Alain Van Wel
Nous tenons à remercier le professionnalisme de Frigotech. Nous avons fait appel à leur services pour installer une pompe à chaleur air-eau. Les techniciens ont été patients et efficaces face à mes innombrables questions 😊. Travail parfait et effectué à temps.
Louise Martin
Frigotech heeft de installatie van onze airconditioning gedaan Ik was aangenaam verrast door hun reactievermogen, hun aandacht voor onze behoeften en hun professionalisme. De technici legden stap voor stap alle details van de installatie uit. Ze waren punctueel en beantwoordden al onze vragen. Ik beveel de firma Frigotech ten zeerste aan!
Marianne & Bernard Laruelle-DeDecker
J’ai trouvé la société de référence pour installer une ventilation double flux pour mon domicile ! On s’y sent tellement mieux et l’air est plus purifié. Equipe au top et installation rapide et propre
Thibaut Lemaître-Maréchal
Alle producten hebben een garantie van 2 jaar.

Wij garanderen dat onze producten overeenstemmen met uw bestelling en voldoen aan de normale verwachtingen die u mag hebben met betrekking tot de productspecificaties. Wij garanderen ook dat onze producten voldoen aan alle bestaande wetten op het moment van uw bestelling.

frigotec
ONS WERKGEBIED
© Copyright - Frigotech: Airconditioning, Koeling, Ventilatie, Verwarming
Mening van klanten
Erg goed
5.0 / 5.0