Gevestigd in Sint-Gillis, Frigotech is gespecialiseerd in verwarming en airconditioning. Ze biedt een breed gamma aan diensten voor de reparatie, het onderhoud en de installatie van verwarmingssystemen, zowel voor particulieren als voor professionals. De verwarmingsinstallateurs van Sint-Gillis zetten zich in om u optimaal comfort te garanderen en energie te besparen

Gevarieerde diensten op maat van de behoeften van elke klant

Als verwarmingsinstallateur in Sint-Gillis werkt Frigotech aan alle soorten verwarmingssystemen, waaronder verwarmingsketels, warmtepompen, radiatoren en vloerverwarming. Ons gekwalificeerde team van verwarmingsspecialisten biedt oplossingen op maat om te voldoen aan de specifieke vereisten van elk project, ongeacht de omvang.

Neem contact met ons op voor een
gratis offerte!

Ben je van plan om koelapparatuur te installeren? Wil je meer informatie over onze diensten? Neem contact met ons op, we helpen je graag!

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Politiques

Ons Kantoor
Adres
SOS hersteldienst
Openingsuren
Volg ons :
Ze praten over ons !
Bonjour, j’ai fait appel à Frigotech pour une installation d’une chambre froide pour mon restaurant. Parmi les sociétés que j’ai contactées, Frigotech m’a le plus intéressée au niveau qualité/prix. Tout s’est bien passé, hyper rapide et efficace. Merci encore !
Alain Van Wel
Nous tenons à remercier le professionnalisme de Frigotech. Nous avons fait appel à leur services pour installer une pompe à chaleur air-eau. Les techniciens ont été patients et efficaces face à mes innombrables questions 😊. Travail parfait et effectué à temps.
Louise Martin
Frigotech heeft de installatie van onze airconditioning gedaan Ik was aangenaam verrast door hun reactievermogen, hun aandacht voor onze behoeften en hun professionalisme. De technici legden stap voor stap alle details van de installatie uit. Ze waren punctueel en beantwoordden al onze vragen. Ik beveel de firma Frigotech ten zeerste aan!
Marianne & Bernard Laruelle-DeDecker
J’ai trouvé la société de référence pour installer une ventilation double flux pour mon domicile ! On s’y sent tellement mieux et l’air est plus purifié. Equipe au top et installation rapide et propre
Thibaut Lemaître-Maréchal

Reparatie en herstelling van verwarmingssystemen:

Als uw verwarmingssysteem defect raakt of een storing ondervindt, staan de verwarmingsspecialisten in Sint-Gillis klaar om snel tussen te komen. Dankzij hun expertise en vakkennis kunnen ze de storing snel een diagnose stellen en de nodige reparaties uitvoeren om uw verwarmingsysteem zo snel mogelijk te herstellen.

Onderhoud en instandhouding van installaties:

Behalve reparaties bieden onze verwarmingsinstallateurs in Sint-Gillis ook onderhoudsdiensten voor verwarmingsapparatuur. Zoals elk apparaat heeft het verwarmingssysteem regelmatig onderhoud nodig om optimale prestaties te garanderen en onverwachte storingen te voorkomen. De professionals van Frigotech controleren de verschillende onderdelen van de installatie, reinigen ze en passen ze indien nodig aan.

Installatie en vervanging van verwarmingssystemen:

Als u een nieuwe verwarming wilt installeren of een oude wilt vervangen, staan de verwarmingsinstallateurs van Sint-Gillis klaar om u te ondersteunen. Ze evalueren uw behoeften en adviseren u over het type apparatuur dat geschikt is voor uw woning en uw budget. Vervolgens zorgen ze voor de effectieve installatie, in overeenstemming met de huidige normen, om uw veiligheid en comfort te garanderen.

DE GARANTIES VAN DE VERWARMINGSTECHNIEK IN SINT GILLES: KWALITEIT, EFFICIËNTIE EN NABIJHEID

Door een beroep te doen op ons team van verwarmingsinstallateurs in Sint-Gillis geniet u van een aantal voordelen die het verschil maken.

  1. Gekwalificeerde en ervaren specialisten: De verwarmingsinstallateurs van Sint-Gillis beschikken over specifieke vaardigheden en volgen regelmatig technische opleidingen om de nieuwste technologische vooruitgang in het vakgebied te beheersen.
  2. Kwaliteit van de diensten: Dankzij hun expertise kunnen onze verwarmingsinstallateurs garanderen dat het werk nauwkeurig wordt uitgevoerd, volgens de normen en binnen uw budget.
  3. Een dichtbijzijnde dienst: Frigotech is gevestigd in Sint-Gillis en reageert snel om uw verwarmingsproblemen op te lossen en u optimaal comfort te bieden.
  4. Gepersonaliseerd advies: De specialisten luisteren naar uw behoeften en stellen u de beste oplossingen voor op basis van uw situatie en verwachtingen.

Om uw tevredenheid te verhogen, zorgen onze verwarmingsinstallateurs in Sint-Gillis ook voor:

  • Gratis en gedetailleerde offertes op te maken, zodat u een duidelijk beeld heeft van de kosten van de interventie voordat u met de werkzaamheden begint.
  • Persoonlijke ondersteuning op maat, waaronder de keuze van het juiste materiaal en de uitvoering van de werken volgens uw behoeften.
  • Een serieuze en efficiënte dienst na verkoop te bieden, inclusief regelmatig onderhoud van installaties en eventuele noodzakelijke herstellingen.

WAAROM ZOU U VANDAAG NOG EEN BEROEP DOEN OP EEN PROFESSIONELE VERWARMINGSINSTALLATEUR IN SINT GILLES?

Efficiëntie, kwaliteit, nabijheid ... de verwarmingsinstallateurs van Sint-Gillis hebben alle kwaliteiten die nodig zijn om u een succesvolle interventie te garanderen. Neem niet het risico om uw verwarmingswerkzaamheden toe te vertrouwen aan niet-gecertificeerde specialisten, kies voor veiligheid door een beroep te doen op het gekwalificeerde team van Frigotech. Aarzel niet en neem nu contact op met een expert voor een gratis en persoonlijke offerte. Comfort en energiebesparing zijn binnen handbereik met de verwarmingsinstallateurs in Sint-Gillis.

Alle producten hebben een garantie van 2 jaar.

Wij garanderen dat onze producten overeenstemmen met uw bestelling en voldoen aan de normale verwachtingen die u mag hebben met betrekking tot de productspecificaties. Wij garanderen ook dat onze producten voldoen aan alle bestaande wetten op het moment van uw bestelling.

frigotec
ONS WERKGEBIED
© Copyright - Frigotech: Airconditioning, Koeling, Ventilatie, Verwarming
Mening van klanten
Erg goed
5.0 / 5.0