Lucht-water warmtepomp

Lucht-water warmtepomp: hoe werkt het?

De warmtepomp is een verwarmingsmethode die calorieën onttrekt aan een bestaande omgeving, om ze in een woning terug te brengen. Dit principe is van toepassing op de lucht-water warmtepomp die de in de lucht aanwezige calorieën terugwint, deze omzet in warmte waarmee water wordt verwarmd, dat vervolgens in uw verwarmingssysteem wordt verspreid.

POMPE À CHALEUR AIR-EAU pas chère

Het werkingsprincipe van de lucht-water warmtepomp

In tegenstelling tot de lucht/lucht-warmtepomp, die energie onttrekt aan de buitenlucht en deze afgeeft in de vorm van warme lucht, onttrekt de lucht/water-warmtepomp calorieën aan de buitenlucht, maar gebruikt water om de warmte te transporteren. Sommige van de efficiëntere modellen kunnen werken tot -25°C. De prestaties van uw warmtepomp zijn dus afhankelijk van het klimaat in uw regio. Hoe meer elektriciteit u gebruikt om het water voor uw systeem te verwarmen, hoe lager de efficiëntie van uw lucht-water warmtepomp en hoe meer energie u verbruikt.

Bij Frigotech bieden we onze klanten een breed gamma van uiterst zuinige en efficiënte toestellen.

Om onze klanten beter tevreden te stellen, werken wij alleen met de beste merken op de Europese markt: Daikin en Mitsubishi Electric. Hierdoor kunnen wij u een betrouwbare, optimale en efficiënte airconditioning garanderen met een laag stroomverbruik.

Onze ontwerp- en berekeningsafdeling zal een warmtepompsysteem ontwikkelen dat is afgestemd op uw behoeften.

Wilt u uw woning of bedrijfspand uitrusten met een duurzaam en efficiënt lucht-water warmtepompsysteem? Doe een beroep op de expertise en knowhow van Frigotech!

Geïnteresseerd in onze diensten?

NEEM CONTACT MET ONS OP VOOR EEN GRATIS OFFERTE

Alle producten worden geleverd met 2 jaar garantie. Wij garanderen dat onze producten in overeenstemming zijn met uw bestelling en voldoen aan de normale verwachtingen die u op grond van de productspecificaties mocht hebben. Wij garanderen ook dat onze producten voldoen aan alle bestaande wetten op het moment van uw bestelling.