Lucht/lucht-warmtepomp

Waarom kiezen voor een lucht/lucht warmtepomp?

De lucht/lucht warmtepomp heeft vele kwaliteiten en kan een verstandige keuze zijn voor uw verwarmingssysteem.

De voordelen van de lucht/lucht-warmtepomp

  1. Een ecologisch systeem

De lucht/lucht-warmtepomp maakt gebruik van een onbeperkte hulpbron: lucht. Bovendien beperken sommige modellen onnodige energiekosten tot een minimum. Inverter-warmtepompen bijvoorbeeld passen de verwarmingsbehoeften aan elke kamer in huis aan.

  1. Besparingen aan het eind van de dag

De lucht/lucht warmtepomp is de minst dure warmtepomp. De uitstekende energie-efficiëntie zorgt ervoor dat de aanschafkosten snel worden terugverdiend. Een warmtepomp heeft immers een zeer goede prestatiecoëfficiënt of COP (verhouding tussen de door het toestel teruggeleverde energie en de verbruikte energie), die het bedrag van uw energiefactuur tot 3 kan doen dalen.

Het hele jaar door te gebruiken

De lucht/lucht-warmtepompen zijn omkeerbaar: zij kunnen zowel warme als koude lucht produceren. Zo kunt u uw huis in de winter verwarmen en in de zomer koelen.

Bij Frigotech bieden wij onze klanten een breed scala aan apparaten met ontwerpen die aan uw verwachtingen voldoen.

Om onze klanten beter tevreden te stellen, werken wij alleen met de beste merken op de Europese markt: Daikin, Mitsubishi Electric, LG en Panasonic. Hierdoor kunnen wij u een betrouwbare, optimale en efficiënte airconditioning garanderen met een laag stroomverbruik.

Onze ontwerp- en berekeningsafdeling zal een warmtepompsysteem ontwikkelen dat is afgestemd op uw behoeften.

Wilt u uw woning of bedrijfspand uitrusten met duurzame en efficiënte warmtepompsystemen? Doe een beroep op de expertise en knowhow van Frigotech!

Geïnteresseerd in onze diensten?

NEEM CONTACT MET ONS OP VOOR EEN GRATIS OFFERTE

Alle producten worden geleverd met 2 jaar garantie. Wij garanderen dat onze producten in overeenstemming zijn met uw bestelling en voldoen aan de normale verwachtingen die u op grond van de productspecificaties mocht hebben. Wij garanderen ook dat onze producten voldoen aan alle bestaande wetten op het moment van uw bestelling.