Waarom kiezen voor een warmtepomp lucht-lucht?

De warmtepomp lucht/lucht heeft verschillende kwaliteiten en kan een verstandige keuze zijn voor uw verwarmingssysteem.

De voordelen van de warmtepomp lucht/lucht.

  1. Een ecologisch systeem

De warmtepomp lucht/lucht gebruikt een onbeperkte bron: de lucht. Bovendien minimaliseren sommige modellen onnodige energiekosten. Bijvoorbeeld, inverter-warmtepompen passen de verwarmingsbehoefte aan elke ruimte in het huis.

  1. De besparingen aan de sleutel

De warmtepomp lucht/lucht is de goedkoopste warmtepomp. Zijn uitstekende energie-efficiëntie zorgt ervoor dat de aankoopkosten snel worden afgeschreven. Een warmtepomp heeft namelijk een zeer goede prestatiecoëfficiënt of COP ((verhouding tussen de teruggeleverde energie en de verbruikte energie), waardoor u uw energiefactuur tot 3 kunt delen.

Gebruik gedurende het hele jaar

De warmtepompen lucht/lucht zijn omkeerbaar: ze kunnen zowel warme als koude lucht produceren. Zo kunt u uw huis in de winter verwarmen en in de zomer koelen.

Bij Frigotech bieden we een breed assortiment van warmtepompen lucht/lucht met een design dat aan uw behoeften voldoet!

Om onze klanten beter tevreden te stellen, werken wij alleen met de beste merken op de Europese markt: Daikin, Mitsubishi Electric, LG en Panasonic. Hierdoor kunnen wij u een betrouwbare, optimale en efficiënte airconditioning garanderen met een laag stroomverbruik.

Notre bureau d’études et de calculs élabore, entièrement sur mesure, un système de pompe à chaleur qui répond parfaitement à vos besoins, que vous soyez à Bruxelles ou dans d’autres régions.

Neem contact met ons op voor een
gratis offerte!

Ben je van plan om koelapparatuur te installeren? Wil je meer informatie over onze diensten? Neem contact met ons op, we helpen je graag!

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Politiques

Ons Kantoor
Adres
SOS hersteldienst
Openingsuren
Volg ons :
Ze praten over ons !
Bonjour, j’ai fait appel à Frigotech pour une installation d’une chambre froide pour mon restaurant. Parmi les sociétés que j’ai contactées, Frigotech m’a le plus intéressée au niveau qualité/prix. Tout s’est bien passé, hyper rapide et efficace. Merci encore !
Alain Van Wel
Nous tenons à remercier le professionnalisme de Frigotech. Nous avons fait appel à leur services pour installer une pompe à chaleur air-eau. Les techniciens ont été patients et efficaces face à mes innombrables questions 😊. Travail parfait et effectué à temps.
Louise Martin
Frigotech heeft de installatie van onze airconditioning gedaan Ik was aangenaam verrast door hun reactievermogen, hun aandacht voor onze behoeften en hun professionalisme. De technici legden stap voor stap alle details van de installatie uit. Ze waren punctueel en beantwoordden al onze vragen. Ik beveel de firma Frigotech ten zeerste aan!
Marianne & Bernard Laruelle-DeDecker
J’ai trouvé la société de référence pour installer une ventilation double flux pour mon domicile ! On s’y sent tellement mieux et l’air est plus purifié. Equipe au top et installation rapide et propre
Thibaut Lemaître-Maréchal

Ecologisch, economisch en polyvalent: de warmtepomp of WP is één van de populaire verwarmingsoplossingen van dit moment. Steeds meer woningen die op zoek zijn naar een efficiënte en economische oplossing, kiezen voor een warmtepompinstallatie in België. Er zijn verschillende modellen en systemen van warmtepompen op de markt die aan verschillende behoeften voldoen. De warmtepomp lucht/lucht, ook bekend als aerothermische warmtepomp, is het meest gebruikte verwarmingstoestel, omdat het de meest goedkope en efficiënte is. Het lucht/lucht-warmtepompsysteem gebruikt de energie van de omgevingslucht, binnen of buiten, die het zal verwarmen en rechtstreeks naar de te verwarmen ruimte zal verspreiden.

De installatie van een warmtepomp lucht/lucht vereist echter de tussenkomst van een professional om ervoor te zorgen dat het werk goed wordt uitgevoerd. Als u een installateur in België zoekt, stelt Frigotech al zijn expertise op dit gebied tot uw dienst! Of het nu gaat om de vervanging van uw oude warmtepomp of de renovatie van het verwarmingssysteem in uw woning, u kunt vertrouwen op ons erkend en gecertificeerd bedrijf voor de installatie van uw warmtepomp lucht/lucht. Wij bieden u uw warmtepomp lucht/lucht aan tegen de beste prijs in België en zorgen ervoor dat de installatie volgens de regels van de kunst gebeurt.

DE WARMTEPOMP LUCHT-LUCHT: EEN ECONOMISCHE EN DUURZAME VERWARMINGSOPLOSSING

Een warmtepomp lucht/lucht gebruikt de warmte van de buitenlucht om de binnenkant van de woning te verwarmen. Concreet onttrekt de warmtepomp lucht/lucht warmte aan de buitenlucht (koude bron) om de binnenlucht (warme bron) te verwarmen. Maar bij sommige modellen lucht-lucht warmtepompen kan deze cyclus ook worden omgekeerd om het huis in de zomer te koelen. Deze verwarmings- en koelapparatuur wordt "omkeerbare airconditioning" genoemd. Met de warmtepomp lucht/lucht kunt u dus verwarmen in de winter en koelen in de zomer, en tegelijkertijd als airconditioning dienen. Met dit lucht/lucht-warmtepompsysteem kunt u energie besparen en tegelijkertijd aan de bescherming van het milieu deelnemen.

Het lucht-lucht warmtepompcircuit bevat een koelmiddel. Dit gas wordt gebruikt om de calorieën in de buitenlucht om te zetten in warme lucht voor het huis. De buitenunit vangt de warmte (energie) in de lucht op. Het koelmiddel ziet zijn temperatuur en druk stijgen en geeft deze warmte af aan de lucht in uw huis via de warmtestralers.

De warmtepomp lucht/lucht biedt u een groot thermisch comfort in een zacht klimaat, en zorgt ervoor dat u echt energie kunt besparen, waardoor u uw verwarmingsfactuur kunt verlagen. Het feit dat er lucht wordt gebruikt, een hernieuwbare energie, maakt deze apparatuur ecologisch en energie-efficiënt. Omdat het bovendien omkeerbaar is, kan het in de zomer koele lucht produceren. Door zijn modulariteit kan hij ook worden aangepast aan de verwarmingsbehoeften van elke ruimte. En tussen een aantrekkelijke prijs en renovatiesubsidies zou de warmtepomp lucht/lucht u wel eens kunnen verleiden! Bij Frigotech kunt u uw warmtepomp lucht-lucht tegen de beste prijs in België kopen!

FRIGOTECH IS UW INSTALLATEUR VAN WARMTEPOMP LUCHT-LUCHT IN BELGIË!

Een warmtepomp lucht/lucht is een apparaat dat goed uitgedacht en goed geïnstalleerd moet worden. Het is altijd essentieel om zich te laten begeleiden door een gespecialiseerde installateur in België, zoals Frigotech.

Bij de installatie van een warmtepomp lucht/lucht wordt gebruik gemaakt van aerothermische energie. Alleen een gekwalificeerde professional kan een installatie optimaal uitvoeren. Aangezien de prestaties van de warmtepomp lucht/lucht variëren volgens de context, is het dus absoluut noodzakelijk dat de dimensionering van het vermogen wordt uitgevoerd door een gekwalificeerde professional. Bovendien bevat het lucht/lucht warmtepompcircuit een koelmiddel. Het koelmiddel is relatief gevaarlijk en mag alleen worden gebruikt door een gecertificeerde specialist. Bij de installatie van een warmtepomp lucht/lucht betekent ook de keuze van het materiaal. Deze stap is bijzonder belangrijk omdat hij bepalend is voor de levensduur van uw apparatuur. Ook hier geeft ons team van professionals u belangrijk adviezen voor de installatie van uw warmtepomp lucht-lucht in België.

Of het nu gaat om de renovatie van een bestaande woning of de bouw van een nieuwe woning... wat uw project ook is, Frigotech kan u tegen de beste prijs in België een warmtepomp lucht/lucht aanbieden die voldoet aan al uw verwarmings- en koelingsbehoeften. Onze flexibele units zijn ook ideaal om oude verwarmingssystemen te vervangen. Bovendien voldoen hun energie-efficiëntie en kleine milieueffecten aan alle eisen van ecologisch en economisch bouwen. Aarzel niet om contact op te nemen met uw installateur van warmtepomp lucht-water, lucht-lucht en water-water in België voor alle informatie of offerte-aanvragen!

Alle producten hebben een garantie van 2 jaar.

Wij garanderen dat onze producten overeenstemmen met uw bestelling en voldoen aan de normale verwachtingen die u mag hebben met betrekking tot de productspecificaties. Wij garanderen ook dat onze producten voldoen aan alle bestaande wetten op het moment van uw bestelling.

frigotec
ONS WERKGEBIED
© Copyright - Frigotech: Airconditioning, Koeling, Ventilatie, Verwarming
Mening van klanten
Erg goed
5.0 / 5.0