Bij Frigotech bieden we onze klanten een breed assortiment van ultra-economische en efficiënte apparaten.

Om onze klanten beter tevreden te stellen, werken we alleen met de beste merken op de Europese markt, waaronder: Daikin en Mitsubishi Electric. Zo garanderen wij u een betrouwbare, optimale en efficiënte airconditioning met een laag energieverbruik.

Notre bureau d’études et de calculs élabore, entièrement sur mesure, un système de pompe à chaleur qui répond parfaitement à vos besoins, que vous soyez à Bruxelles ou ailleurs.

Neem contact met ons op voor een
gratis offerte!

Ben je van plan om koelapparatuur te installeren? Wil je meer informatie over onze diensten? Neem contact met ons op, we helpen je graag!

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Politiques

Ons Kantoor
Adres
SOS hersteldienst
Openingsuren
Volg ons :
Ze praten over ons !
Bonjour, j’ai fait appel à Frigotech pour une installation d’une chambre froide pour mon restaurant. Parmi les sociétés que j’ai contactées, Frigotech m’a le plus intéressée au niveau qualité/prix. Tout s’est bien passé, hyper rapide et efficace. Merci encore !
Alain Van Wel
Nous tenons à remercier le professionnalisme de Frigotech. Nous avons fait appel à leur services pour installer une pompe à chaleur air-eau. Les techniciens ont été patients et efficaces face à mes innombrables questions 😊. Travail parfait et effectué à temps.
Louise Martin
Frigotech heeft de installatie van onze airconditioning gedaan Ik was aangenaam verrast door hun reactievermogen, hun aandacht voor onze behoeften en hun professionalisme. De technici legden stap voor stap alle details van de installatie uit. Ze waren punctueel en beantwoordden al onze vragen. Ik beveel de firma Frigotech ten zeerste aan!
Marianne & Bernard Laruelle-DeDecker
J’ai trouvé la société de référence pour installer une ventilation double flux pour mon domicile ! On s’y sent tellement mieux et l’air est plus purifié. Equipe au top et installation rapide et propre
Thibaut Lemaître-Maréchal

Koeling is zowel op de huishoudelijke markt als in de horeca een belangrijk element, met name. Essentieel om uw levensmiddelen en bereidingen koel te houden, is de koel- of vrieskast een professionele koelkast van topklasse die een groot opslagvolume biedt en voldoet aan de hygiënenormen in professionele keukensEr zijn verschillende soorten koelkasten, waaronder positieve en negatieve koelkasten. Een koelkast is essentieel voor het bewaren van uw voedsel in restaurants, bakkerijen, broodjeszaken, fastfoodzaken, enz.

Als u een professionele koelkast in België wilt kopen, Frigotech biedt u een compleet assortiment van professionele koel- en vrieskasten. Als specialist in commerciële en industriële koeling biedt ons team u zijn kennis aan om u te begeleiden naar de meest geschikte koelkast voor uw activiteit en uw behoeften. Als echte speler in de Belgische koelsector hebben wij altijd op maat gemaakte, zuinige en uiterst stille installatieoplossingen aangeboden die voldoen aan de Brusselse milieunormen. Of u nu een restauranthouder bent, een handelaar, een bakker of een andere professional die koude apparatuur nodig heeft, Frigotech garandeert u een zeer ruime keuze aan koelapparaten. Van de goedkope koelkast tot de koelcel, inclusief de koelvitrine, de toonbankkoelkast, de chiller... wij bieden u altijd de beste prijs op de markt in België!

ALS PROFESSIONAL IN DE SECTOR, ZORG VOOR EEN GESCHIKTE KOELKAST!

In vergelijking met een eenvoudige huishoudelijke koelkast heeft een professionele koelkast meestal een capaciteit van ten minste 400 liter, waardoor een grotere capaciteit aan voedsel en dranken kan worden opgeslagen en bewaard. Met zijn hoge prestaties en aanpassingsvermogen, biedt de koelkast de mogelijkheid om de kwaliteit en de versheid van levensmiddelen beter te bewaren, zelfs in warmere ruimten. En omdat hij bestemd is voor professioneel en intensief gebruik, kunnen de deuren van een koelkastkast vaak worden geopend en gesloten, zonder de kwaliteit van de opgeslagen producten aan te tasten, in tegenstelling tot een traditionele keukenkoelkast.

De koelkast kan een positieve of negatieve temperatuur hebben. Positieve koude is een koeltemperatuur, dus boven 0°C. Negatieve koude zorgt voor de bewaring of opslag van voedsel en dranken bij een vriestemperatuur. Een koelkast van dit model heeft een temperatuur onder 0 °C. De positieve koelkast is vooral bedoeld om verse producten binnen het bereik van de professionele keuken te houdenDeze producten bevatten voornamelijk de grondstoffen die essentieel zijn voor de voorbereiding en de afgewerkte producten of halfproducten. Met de negatieve professionele koelkast kunt u voedingsmiddelen invriezen en tegelijkertijd binnen handbereik houden in uw professionele werkruimte, net als een positieve koelkastkast.

Ten slotte kan uw koelkast, afhankelijk van het model, werken met een geventileerd of statisch koelsysteem. De koude is statisch wanneer zij niet in het apparaat wordt verspreid, terwijl de koude wordt geventileerd wanneer zij in het koelapparaat circuleert met behulp van een ventilator.

Frigotech, votre installateur de confiance, vous apporte les meilleures solutions de frigo armoire en Belgique !

De koelkast of koelvitrine, positief of negatief, is een essentieel onderdeel van de uitrusting van een professionele keuken en voor vele sectoren van de voedingsmiddelenhandel. De koelkast kan niet alleen worden gebruikt om voedsel en drank op te slaan en te bewaren, maar ook om ze te laten zien. Bij Frigotech vindt u de meest geschikte uitrusting voor uw activiteit!

Als bedrijf moet de keuze van koel- en vriesapparatuur een bijzondere aandacht krijgen. Dit is bijzonder belangrijk omdat de apparatuur moet overeenkomen aan de normen voor de opslag en verpakking van levensmiddelen. En aangezien deze verschillen van de ene sector tot de andere, is het essentieel te bepalen welke apparatuur het best past bij uw behoeften, om te voldoen aan de vastgestelde normen voor hygiëne en voedselveiligheid. Bij Frigotech in België vindt u altijd alle professionele koelapparatuur die u nodig heeft om uw producten te bewaren. Ons assortiment van goedkope koelkasten is verkrijgbaar met massieve of glazen deuren en bi-temperatuur positieve en negatieve koelkasten. Geventileerd of statisch, onze koelkasten zijn ideaal voor de opslag van verse producten ( bereide maaltijden, groenten, vlees, vis, kaas, enz.). Wij kunnen u ook professionele koelkasten met een lager energieverbruik aanbieden.

Outre la fourniture et l’installation d’armoire frigo professionnel, nous assurons à notre clientèle un suivi complet des installations frigorifiques, des installations de climatisation, les installations de ventilation et les installations de pompes à chaleurs, avec des entretiens réguliers et un service de dépannage disponible 7/7j 24/24h. Notre équipe d’installateurs et de technicien est à votre disposition pour résoudre vos problèmes de matériel frigorifique professionnel.

Alle producten hebben een garantie van 2 jaar.

Wij garanderen dat onze producten overeenstemmen met uw bestelling en voldoen aan de normale verwachtingen die u mag hebben met betrekking tot de productspecificaties. Wij garanderen ook dat onze producten voldoen aan alle bestaande wetten op het moment van uw bestelling.

frigotec
ONS WERKGEBIED
© Copyright - Frigotech: Airconditioning, Koeling, Ventilatie, Verwarming
Mening van klanten
Erg goed
5.0 / 5.0