De werking van deze CMV is ingenieus: wanneer het muffe lucht uit de woning haalt, verzamelt ze de calorieën om de binnenkomende lucht voor te verwarmen. Noteer dat de dubbelstroom CMV, door zijn systeem om te keren, het ook mogelijk maakt om het huis in de zomer te koelen. Dankzij de geïntegreerde bypass kan bij geschikte omstandigheden ook frisse lucht zonder warmtewisseling in de woning worden gebracht, bijvoorbeeld voor nachtelijke koeling in de zomer. Deze oplossing verbetert dus aanzienlijk het comfort van de woning en maakt tegelijk een belangrijke energiebesparing mogelijk.

Een CMV met dubbele stroming kan de verwarmingsfactuur tot 15% verlagen. Het verbetert ook aanzienlijk het thermisch comfort en de luchtkwaliteit. De dubbele stroomventilatie is dus een oplossing.

Tot 15% besparing op de verwarmingskosten.

 

Warmteverlies door luchtuitwisseling is verantwoordelijk voor ongeveer 20% van de energiekosten van een woning. Een CMV met dubbele stroming, of dubbele stromingsventilatie, kan de verwarmingsfactuur tot 15% verlagen. Dit ventilatiesysteem verlaagt dus effectief de verwarmingsfactuur. Die verbetert ook aanzienlijk de luchtkwaliteit door pollen, allergenen, verontreinigende stoffen, te filteren, enz…

Neem contact met ons op voor een
gratis offerte!

Ben je van plan om koelapparatuur te installeren? Wil je meer informatie over onze diensten? Neem contact met ons op, we helpen je graag!

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Politiques

Ons Kantoor
Adres
SOS hersteldienst
Openingsuren
Volg ons :
Ze praten over ons !
Bonjour, j’ai fait appel à Frigotech pour une installation d’une chambre froide pour mon restaurant. Parmi les sociétés que j’ai contactées, Frigotech m’a le plus intéressée au niveau qualité/prix. Tout s’est bien passé, hyper rapide et efficace. Merci encore !
Alain Van Wel
Nous tenons à remercier le professionnalisme de Frigotech. Nous avons fait appel à leur services pour installer une pompe à chaleur air-eau. Les techniciens ont été patients et efficaces face à mes innombrables questions 😊. Travail parfait et effectué à temps.
Louise Martin
Frigotech heeft de installatie van onze airconditioning gedaan Ik was aangenaam verrast door hun reactievermogen, hun aandacht voor onze behoeften en hun professionalisme. De technici legden stap voor stap alle details van de installatie uit. Ze waren punctueel en beantwoordden al onze vragen. Ik beveel de firma Frigotech ten zeerste aan!
Marianne & Bernard Laruelle-DeDecker
J’ai trouvé la société de référence pour installer une ventilation double flux pour mon domicile ! On s’y sent tellement mieux et l’air est plus purifié. Equipe au top et installation rapide et propre
Thibaut Lemaître-Maréchal

VERKOOP EN INSTALLATIE CMV

Om vocht en verontreinigende stoffen die verband houden met de bezetting van gebouwen af te voeren en zo de hygiëne van de ruimten en de gezondheid van de bewoners te garanderen, maakt een CMV-installatie (gecontroleerde mechanische ventilatie) het mogelijk om de binnenlucht van een gebouw te vernieuwen en te regelen. Een CMV is essentieel voor het comfort en het welzijn van een woning, het is een verzameling van mechanische apparaten die moeten zorgen voor de luchtverversing in vochtige of geurende ruimten zoals de keuken, het toilet of de badkamer. Een CMV-installatie voert muffe lucht af en laat verse, gezonde lucht van buiten binnen.

Vooral in een horeca- en/of commerciële ruimte waar voedsel wordt bereid, is de installatie van afzuigventilatie essentieel om rook en geuren te verwijderen. Deze moet ook de lucht in de lokalen vernieuwen en de hygiëne bevorderen in overeenstemming met de Franse regelgeving. De installatie van een CMV is dus essentieel voor deze sectoren.

Als professional in koeling en airconditioning zijn onze airconditioningsystemen ook warmtepompen die ook kunnen worden gebruikt om uw huis te verwarmen, waardoor ze ook een belangrijke energiebesparing maken.

Frigotech, uw professionele koelspecialist, biedt u de verkoop en installatie van CMV-installaties in Brussel en de regio's. Wij bieden u een breed assortiment van kwaliteitsapparatuur en geven u ons beste advies en begeleiding op het gebied van CMV-installatie, tegen transparante prijzen en volgens uw behoeften. Aarzel niet om ons een offerte te vragen voor de installatie van een CMV, een afzuigventilatiesysteem, evenals voor de installatie van een airconditionings- en verwarmingssysteem voor uw woning of uw bedrijfsruimte.

EEN CMV-INSTALLATIE OM TE VOLDOEN AAN DE HUIDIGE REGELGEVING, MAAR OOK OM TE GENIETEN VAN ALLE VOORDELEN ERVAN !

Volgens de WGO (Wereldgezondheidsorganisatie), Niet minder dan één op de vier gebouwen in de tertiaire sector en in de industrie wordt geconfronteerd met infecties aan de luchtwegen. De lucht in huis moet worden ververst om een zuivere atmosfeer te behouden, verontreinigende stoffen te verwijderen, overmatige temperatuurstijgingen, vervelende geuren en een te hoge vochtigheidsgraad te voorkomen.

commerciële lokalen die gebruikt worden voor "catering"-activiteiten, waar de activiteit het koken van voedsel en dus de uitstoot van rook en geuren met zich meebrengt, moeten uitgerust zijn met een afzuigsysteem voor verontreinigde lucht, overeenkomstig de geldende voorschriftenDe regels voor de conformiteit van een afzuigsysteem zijn opgenomen in het departementale gezondheidsreglement, waarin wordt bepaald dat de ventilatie van de ruimte moet worden verzekerd met lucht die van buitenaf wordt aangevoerd.

Met een CMV-installatie kunnen al deze voorschriften en regels worden nageleefd. Een gecontroleerd mechanisch ventilatiesysteem voert niet alleen vocht, waterdamp en vervuiling efficiënt af naar buiten en voert verse buitenlucht aan, maar biedt ook andere aanzienlijke voordelen. een CMV-installatie draagt bij tot energiebesparing en kan zorgen voor thermisch comfort in winter en zomer. De lucht die binnenkomt is immers warme lucht en moet dus minder worden verwarmd, in het geval van een CMV-installatie met dubbele stroming bijvoorbeeld. Door het interieur te beschermen tegen vochtigheid, voorkomt goede ventilatie de ontwikkeling van schimmel, die slecht is voor de gezondheid, bederfelijke goederen en apparatuur.

INSTALLATIE VAN CMV BELGIË: FRIGOTECH IS UW BETROUWBARE PARTNER!

Uw professionele koelspecialist houdt zich al jaren bezig met de verkoop en installatie van CMV-systeem voor verschillende bedrijven en sectoren in Brussel en regio's. Wij zorgen voor de verschillende behoeften op het gebied van koeling, verwarming en luchtverversing.

Uw professionele koelspecialist kan u adviseren over de installatie van een efficiënt gecontroleerd mechanisch ventilatiesysteem met een minimaal energieverbruik, voor een oplossing die aangepast is aan uw behoeften. Wij bieden materiaal en apparatuur van zeer hoge kwaliteit en werken volgens een strikte en beproefde procedure die een CMV-installatie garandeert waarmee de lucht constant kan worden ververst, met de garantie van een gezuiverde atmosfeer, ongeacht de configuratie van de ruimte.

Afhankelijk van uw behoeften en de installatieomgeving zijn er twee belangrijke CMV-systemen. Het CMV-systeem met enkele stroom is het eenvoudigste type CMV op de markt wat de werking betreft. Een CMV met enkele stroom brengt gewoon verse lucht van buiten naar binnen om de vervuilde lucht in huis, die naar buiten wordt afgevoerd, te vervangen. Een CMV-installatie met dubbele stroom is efficiënter omdat de buitenlucht door een warmtewisselaar gaat om te worden gematigd door de uitgestoten vervuilde lucht. De warme en koude luchtstromen kruisen elkaar, maar worden niet gemengd. Dit wordt warmteterugwinning genoemd, omdat de warmte in de warme lucht wordt overgedragen aan de koude lucht. Een ventilatiesysteem met dubbele stroom is energie-efficiënt en door de energiebesparing een snelle investering.

Of het nu gaat om een dubbelstroominstallatie of om een oplossing op maat aangepast aan uw gebouw, u kunt een beroep doen op de installatiediensten van uw expert CMV-installateur in Brussel en de regio's! Wij bieden u verschillende modellen om uw CMV te kiezen tegen een prijs die bij u past, afhankelijk van uw behoeften en uw type verbruik. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor een gratis en vrijblijvende offerte, zowel voor installatie, onderhoud, reparatie en alle soorten werkzaamheden...

Alle producten hebben een garantie van 2 jaar.

Wij garanderen dat onze producten overeenstemmen met uw bestelling en voldoen aan de normale verwachtingen die u mag hebben met betrekking tot de productspecificaties. Wij garanderen ook dat onze producten voldoen aan alle bestaande wetten op het moment van uw bestelling.

frigotec
ONS WERKGEBIED
© Copyright - Frigotech: Airconditioning, Koeling, Ventilatie, Verwarming
Mening van klanten
Erg goed
5.0 / 5.0