Ongeacht het temperatuurniveau is het altijd belangrijk om te zorgen voor een goede ventilatie in uw huis en om lucht uit de kamer af te voeren. Dit is vooral belangrijk in de badkamer en de keuken.

Een afzuigventilator kan worden gebruikt om de atmosfeer in keukens en badkamers, die vaak vol zit met vocht en soms onaangename geuren, snel te zuiveren zonder vervelende tocht te veroorzaken.

Een raam of een muur is een ideale installatieplaats, mits dat ze zo ver mogelijk verwijderd zijn van de toevoer van verse lucht, dit vanaf de toegangsdeur naar de keuken. De afzuiger moet zo hoog mogelijk worden geplaatst, en bij voorkeur dicht bij het kooktoestel.

De aard en het volume van de ruimte bepalen de grootte en het debiet van een afzuigventilator. De luchtverversing bedraagt 6 tot 10 keer per uur voor toiletten en wasruimten, 15 tot 20 keer per uur voor badkamers, 10 tot 15 keer per uur voor keukens.

Bij Frigotech bieden wij onze klanten een breed assortiment aan zeer economische en efficiënte afzuiginstallaties.

Om onze klanten beter tevreden te stellen, werken wij alleen met de beste merken op de Europese markt, zoals Zehnder, Renson en Cairox. Zo garanderen wij u een betrouwbare, optimale en efficiënte ventilatie met een laag elektriciteitsverbruik.

Onze ontwerp- en berekeningsafdeling ontwikkelt op maat een ventilatiesysteem dat voldoet aan uw behoeften.

Neem contact met ons op voor een
gratis offerte!

Ben je van plan om koelapparatuur te installeren? Wil je meer informatie over onze diensten? Neem contact met ons op, we helpen je graag!

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Politiques

Ons Kantoor
Adres
SOS hersteldienst
Openingsuren
Volg ons :
Ze praten over ons !
Bonjour, j’ai fait appel à Frigotech pour une installation d’une chambre froide pour mon restaurant. Parmi les sociétés que j’ai contactées, Frigotech m’a le plus intéressée au niveau qualité/prix. Tout s’est bien passé, hyper rapide et efficace. Merci encore !
Alain Van Wel
Nous tenons à remercier le professionnalisme de Frigotech. Nous avons fait appel à leur services pour installer une pompe à chaleur air-eau. Les techniciens ont été patients et efficaces face à mes innombrables questions 😊. Travail parfait et effectué à temps.
Louise Martin
Frigotech heeft de installatie van onze airconditioning gedaan Ik was aangenaam verrast door hun reactievermogen, hun aandacht voor onze behoeften en hun professionalisme. De technici legden stap voor stap alle details van de installatie uit. Ze waren punctueel en beantwoordden al onze vragen. Ik beveel de firma Frigotech ten zeerste aan!
Marianne & Bernard Laruelle-DeDecker
J’ai trouvé la société de référence pour installer une ventilation double flux pour mon domicile ! On s’y sent tellement mieux et l’air est plus purifié. Equipe au top et installation rapide et propre
Thibaut Lemaître-Maréchal

De afzuigventilator is een systeem dat zorgt voor regelbare ventilatie om het wooncomfort en de gezondheid in uw huis en gebouwen te maximaliseren. Of het nu is om de luchtkwaliteit in uw huis op peil te houden of om ervoor te zorgen dat vocht wordt afgevoerd, een afzuigventilator kan in een ruimte worden geïnstalleerd als aanvulling of ter vervanging van een gecontroleerd mechanisch ventilatiesysteem (CMV). Dit soort ventilatoren zijn essentiële elementen van comfort geworden, zowel om muffe lucht uit een kamer te verdrijven als om de omgevingsvochtigheid te bestrijden die zich vaak in de badkamer en de keuken installeert. Afzuigventilatoren zijn bijzonder unieke producten vanwege de verschillende kenmerken waarmee rekening moet worden gehouden.

Als u op zoek bent naar een installateur van een afzuigventilator in België, een installateur van een airconditioningsysteem of een installateur van een verwarmingssysteem, biedt Frigotech u al zijn expertise in dit domein. Wij bieden u een betrouwbaar, optimaal, efficiënt en energiezuinig afzuigsysteem. Wij werken alleen met de beste merken op de Europese markt, waaronder Zehnder, Renson en Cairox. De tevredenheid van de klant blijft het belangrijkste voor ons. Sluit u aan bij de grote gemeenschap van klanten die elke dag op ons vertrouwen. Ontdek hun verschillende beoordelingen op onze site en op gecontroleerde beoordelingssites van derden. Geniet net als zij van de waarborgen en de leveringswijze die Frigotech biedt voor elke aankoop en installatie van afzuigventilator.

AFZUIGVENTILATOR : WAAROM KIEZEN VOOR DIT SYSTEEM?

De binnenlucht in het huis moet regelmatig worden gereinigd, vooral in vochtige kamers. De afzuigventilator kan een uitstekend antwoord zijn om de muffe lucht af te zuigen, af te voeren en een goede luchtverversing mogelijk te maken. Het is een eenvoudig apparaat dat ervoor zorgt dat vochtige en/of vervuilde lucht uit een ruimte naar buiten wordt afgevoerd. Een afzuigsysteem verwijdert de vochtigheid (badkamer) en eventuele slechte geuren en dampen (vooral in de keuken) en zorgt voor een goede verversing van de omgevingslucht.

Afzuigventilatoren of verluchters hebben over het algemeen de vorm van dozen die zijn uitgerust met een ventilator die achter een rooster is geplaatst. In een huis zijn afzuigventilatoren meestal te vinden in een hoek, bevestigd aan het plafond, boven een douche of bad, toiletten, gootstenen, kooktoestellen... Geplaatst in vochtige ruimtes zoals keukens, badkamers en toiletten, kan een afzuigventilator met onderbrekingen of permanent werken. Met een variabel luchtdebiet is het luchtafvoersysteem een echt alternatief voor de CMV-installatie. Terwijl CMV vaak vereist dat bij de bouw of renovatie een gecentraliseerde installatie wordt bestudeerd om de ventilatieopeningen, de omkasting en de kanalen te plaatsen, is het bijna altijd mogelijk om een installatie voor afzuigventilator te overwegen. De afzuigventilator is minder duur, minder luidruchtig, meer esthetisch, en ook energie-efficiënter dan een CMV-systeem.

FRIGOTECH IS UW INSTALLATEUR VOOR AFZUIGVENTILATOREN IN BELGIË!

Frigotech, erkend door het Brusselse Leefmilieu, is een bedrijf gespecialiseerd in industriële en commerciële koeling, evenals in de installatie van airconditioning en ventilatie, en in de installatie van warmtepompen. Bij Frigotech hebben we onze klanten altijd een ruim assortiment ultra-economisch en doeltreffende toestellen, gereedschappen en accessoires aangeboden. Vanaf de keuze van uw afzuigventilator tot de installatie ervan, bieden wij u volledige ondersteuning.

De aard en het volume van de ruimte bepalen de grootte en het debiet en de afzuiging van een afzuiger. De prestaties worden gemeten in termen van het luchtdebiet, uitgedrukt in kubieke meter per uur (m³/u). Het gebruikscomfort in een woning hangt vooral af van het geluid van de ventilatie, want sommige zijn bijzonder stil en andere nogal luidruchtig. Het geluidsniveau wordt uitgedrukt in decibel (db). Anderzijds bieden sommige toestellen de mogelijkheid om interessante functies te bestuderen afhankelijk van het gebruik en de locatie: hygrostaat, aanwezigheidsmelder voor automatische start en stop, meerdere en/of variabele snelheden, temporisering, programmering...

Of het nu gaat om het type afzuigventilator, het luchtdebiet, de motor en zijn beschermingsgraad, het geluidsniveau, het monteren (op een muur of hangend), de installatieplaats van het product (kamer, badkamer, keuken, werkplaats...), de noodzakelijke montage accessoires (buizen, bevestigingstukken, ventilatiekanaal...), alsook het gereedschap dat nodig is voor de montering, er zijn veel details waarmee rekening moet worden gehouden voor een goede keuze van het product. Toch kunt u perfect vertrouwen op de expertise van Frigotech, uw installateur van afzuigventilatoren in België, om een professionele installatie, een gemakkelijke werking van uw toestellen en een groot comfort in uw woning te garanderen.

Bovendien proberen wij altijd zeer aantrekkelijke prijzen aan te bieden, of het nu gaat om de installatie van uw ventilatietoestel, het onderhoud ervan of andere werkzaamheden. Wij selecteren kwaliteitsmaterialen om u volledige tevredenheid en comfort in uw huis te bieden. Wij letten bijzonder goed op de marktprijzen en willen u de beste prijs-kwaliteitverhouding bieden. Wij houden rekening met uw budgettaire eisen zonder te bezuinigen op kwaliteit, om u de beste oplossing te bieden die u een groot comfort in uw woning garandeert. Wij bieden ook verschillende installatie-, onderhouds- en hersteldiensten voor uw koelapparatuur. Aarzel niet om ons te contacteren voor meer informatie of om een offerte aan te vragen! 

Alle producten hebben een garantie van 2 jaar.

Wij garanderen dat onze producten overeenstemmen met uw bestelling en voldoen aan de normale verwachtingen die u mag hebben met betrekking tot de productspecificaties. Wij garanderen ook dat onze producten voldoen aan alle bestaande wetten op het moment van uw bestelling.

frigotec
ONS WERKGEBIED
© Copyright - Frigotech: Airconditioning, Koeling, Ventilatie, Verwarming
Mening van klanten
Erg goed
5.0 / 5.0