Airconditioning installatie

Airconditioning is een installatie waarmee u de klimatologische omstandigheden in uw huis kunt regelen, wijzigen of controleren. Zij worden vaak aangetroffen in kantoren of zelfs in individuele woningen. Om in alle rust warme en vochtige zomers of gewoon hete periodes tegemoet te treden, is het verlagen van de binnentemperatuur van uw woning van essentieel belang. Elektrische airconditioners bieden deze mogelijkheid. Vertaald met www.DeepL.com/Translator (gratis versie)

Bij Frigotech bieden wij onze klanten een ruime keuze aan toestellen met ontwerpen die aan uw verwachtingen voldoen. Om onze klanten beter tevreden te stellen, werken wij alleen met de beste merken op de Europese markt, zoals :

Daikin, Mitsubishi Electric, LG en Panasonic. Zo kunnen wij u een betrouwbare, optimale en efficiënte klimaatregeling met een laag stroomverbruik garanderen.

Een airconditioningsysteem is een installatie die de lucht behandelt en waarmee deze kan worden gekoeld, gefilterd en, voor omkeerbare modellen, verwarmd. Een airconditioner werkt altijd op dezelfde manier: hij filtert en transporteert warmte.

In een "airconditioning"-systeem is er altijd een buitenunit (die koude en warme lucht produceert) en een binnenunit (die de lucht verspreidt).

Onze ontwerp- en berekeningsafdeling zal een airconditioningsysteem ontwikkelen dat perfect aan uw behoeften voldoet.

Vous souhaitez équiper votre habitation ou vos locaux de systèmes des climatisations durables et efficaces ? Faites appel à l’expertise et au savoir-faire de la société Frigotech !

Wij zijn een bedrijf dat gespecialiseerd is in huishoudelijke, industriële en commerciële airconditioning. Erkend door Leefmilieu Brussel, VCA en Vinçotte, laat onze onderneming u toe de installatie van uw keuze te kiezen, ze te onderhouden en ook te herstellen.

Wij bieden service aan zowel bedrijven als particulieren. Onze aandacht voor details resulteert in een hoge klanttevredenheid. De combinatie van onze ervaring, gemotiveerd personeel en het beste materiaal stelt ons in staat onze projecten altijd binnen de afgesproken termijn te voltooien.  Werken met ons betekent duidelijke afspraken en vlotte communicatie.

Hebt u een project voor de installatie van airconditioning? Wenst u meer informatie over onze diensten? Neem contact met ons op, wij informeren u graag!

Het onderhoud van uw airconditioning is niet alleen nuttig, het is ook verplicht om de efficiëntie en de levensduur van de unit te garanderen.

Het is immers een noodzakelijke ingreep om de goede werking van uw systeem te garanderen en eventuele storingen te vermijden. Wanneer uw systeem goed wordt onderhouden, zal het minder verbruiken en gezondere lucht verspreiden.

Onderhoud van omkeerbare airconditioning: wanneer en hoe vaak?

De frequentie waarmee een omkeerbare airconditioner moet worden onderhouden, hangt af van het model. Als u modellen hebt die de lucht kunnen zuiveren of ontgeuren, moet u de luchtzuiveraar om de drie maanden een onderhoudsbeurt geven en de ontgeurder ongeveer om de twee à drie jaar.

In ieder geval, als het koudemiddel van uw omkeerbare airconditioning meer dan 2 kg weegt, is onderhoud door een erkende vakman elk jaar verplicht.

Ons bedrijf heeft professioneel en gecertificeerd personeel:

  • het Brussels Instituut voor Milieubeheer (BIM)
  • VCA Certificaat Basisveiligheid
  • Opleiding veiligheid en elektrische risico's BA4 en BA5

Frigotech beschikt over de nodige kwalificaties en erkenningen om uw installaties op de meest conforme en veilige manier te onderhouden. Wij ondersteunen u met een jaarlijkse of halfjaarlijkse onderhoudsservice in de vorm van een op maat gemaakt contract.

Wilt u uw airconditioning units onderhouden? Wilt u een afspraak maken voor onderhoud? Neem contact met ons op, wij helpen u graag!

Wij garanderen u een dienst na verkoop of onderhoud die 7 dagen per week, 24 uur per dag beschikbaar is in heel België en Luxemburg.

Heeft u een reparatie nodig? Hebt u een probleem met uw installatie? Een inzinking of een mislukking? Neem dan contact met ons op! Onze technici komen zo snel mogelijk naar u toe. Zij zullen de situatie analyseren en snel en efficiënt al het nodige doen om uw installatie te herstellen.

Geïnteresseerd in onze diensten?

NEEM CONTACT MET ONS OP VOOR EEN GRATIS OFFERTE

Frigotech heeft de installatie van onze airconditioning gedaan Ik was aangenaam verrast door hun reactievermogen, hun aandacht voor onze behoeften en hun professionalisme. De technici legden stap voor stap alle details van de installatie uit. Ze waren punctueel en beantwoordden al onze vragen. Ik beveel de firma Frigotech ten zeerste aan!

Alle producten worden geleverd met 2 jaar garantie. Wij garanderen dat onze producten in overeenstemming zijn met uw bestelling en voldoen aan de normale verwachtingen die u op grond van de productspecificaties mocht hebben. Wij garanderen ook dat onze producten voldoen aan alle bestaande wetten op het moment van uw bestelling.