INSTALLATEUR CLIMATISATION à BRUXELLES

Wenst u uw woning/bedrijf uit te rusten met residentiële of commerciële airconditioningsystemen? Contacteer ons voor een gratis offerte!

De airconditioning is een installatie waarmee u de klimaatomstandigheden in uw woning kunt regelen, wijzigen of controleren. Ze zijn vaak te vinden in kantoren of zelfs in individuele huizen. Om hete en vochtige zomers of gewoon warme periodes aan te kunnen, is het verlagen van de temperatuur in huis essentieel. Elektrische airconditioners bieden deze mogelijkheid.

De airconditioning is een installatie die de lucht behandelt en het mogelijk maakt om deze te koelen, te filteren en te verwarmen in het geval van omkeerbare airconditioning. Een airconditioningsysteem werkt altijd op dezelfde manier: deze filtert en transporteert de warmte.

In een "airconditioningsysteem" is er altijd een buitenunit (de rol van de buitenunit is het produceren van koude en warme lucht) en een binnenunit (de binnenunit verspreidt de lucht).

Chez Frigotech à Bruxelles, nous proposons à notre clientèle un large choix d’appareils avec des designs qui correspondent à vos attentes. Pour mieux satisfaire nos clients, nous ne travaillons qu’avec les meilleures marques sur le marché européen notamment :

Daikin, Mitsubishi Electric, LG en Panasonic. Hierdoor kunnen wij u een betrouwbare, optimale en efficiënte airconditioning met een laag energieverbruik garanderen.

Onze ontwerp- en berekeningsafdeling ontwikkelt een airconditioningsysteem op maat dat perfect aan uw behoeften voldoet.

Neem contact met ons op voor een
gratis offerte!

Ben je van plan om koelapparatuur te installeren? Wil je meer informatie over onze diensten? Neem contact met ons op, we helpen je graag!

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Politiques

Ons Kantoor
Adres
SOS hersteldienst
Openingsuren
Volg ons :

Wij zijn een bedrijf gespecialiseerd in huishoudelijke, industriële en commerciële airconditioning. Ons bedrijf, erkend door het Brusselse Leefmilieu, VCA en Vinçotte, staat u toe de installatie van uw keuze te kiezen, deze te onderhouden en ook te herstellen.

Wij bieden een dienst aan zowel bedrijven als particulieren. Onze aandacht voor details resulteert in een hoge klanttevredenheid. De combinatie van onze ervaring, gemotiveerde medewerkers en de beste materialen stelt ons in staat onze projecten altijd binnen de afgesproken termijn af te ronden. Samenwerken met ons betekent duidelijke afspraken en een vlotte communicatie.

Heeft u een project voor de installatie van airconditioning? Wenst u meer informatie over onze diensten? Neem contact met ons op, wij helpen u graag!

Het onderhoud van uw airconditioning is niet alleen nuttig, maar ook verplicht om de doeltreffendheid en de levensduur van de apparatuur te garanderen.

Inderdaad, dit is nodig om ervoor te zorgen dat uw systeem goed werkt en om eventuele pannes te vermijden. Bij een correct onderhoud zal uw systeem minder verbruiken en gezondere lucht leveren.

Onderhoud van omkeerbare airconditioning: wanneer en hoe vaak?

De frequentie waarmee een omkeerbare airconditioning moet worden onderhouden, hangt af van het model. Als u modellen hebt die de lucht kunnen zuiveren of ontgeuren, moet u de zuiveraar om de drie maanden en de ontgeurder ongeveer om de twee tot drie jaar onderhouden.

In ieder geval, als het koudemiddel in uw omkeerbare airconditioning meer dan 2 kg bedraagt, is jaarlijks onderhoud door een erkend professional verplicht.

Ons bedrijf heeft professioneel en gecertificeerd personeel:

  • Brussels Instituut voor Milieubeheer (BIM)
  • VCA basis veiligheidscertificaat
  • Opleiding in elektrische veiligheid en risico's BA4 en BA5

Inderdaad, Frigotech beschikt over de nodige kwalificaties en goedkeuringen om uw installaties zo goed en veilig mogelijk te onderhouden. Wij ondersteunen u met een jaarlijkse of semestriële onderhoudsdienst in de vorm van een contract op maat.

Wenst u uw airconditioning apparaten te onderhouden? Wilt u een afspraak maken voor onderhoud? Neem contact met ons op, wij helpen u graag!

Wij garanderen u een dienst na verkoop of onderhoud die 7 d/7, 24u/24 beschikbaar is in heel België en Luxemburg.

Heeft u een reparatie nodig? Heeft u een probleem met uw installatie? Een panne of een storing? Neem dan contact met ons op! Onze techniekers komen zo snel mogelijk naar u toe. Zij zullen de situatie analyseren en snel en efficiënt al het nodige doen om uw installatie te herstellen.

Ze praten over ons !
Bonjour, j’ai fait appel à Frigotech pour une installation d’une chambre froide pour mon restaurant. Parmi les sociétés que j’ai contactées, Frigotech m’a le plus intéressée au niveau qualité/prix. Tout s’est bien passé, hyper rapide et efficace. Merci encore !
Alain Van Wel
Nous tenons à remercier le professionnalisme de Frigotech. Nous avons fait appel à leur services pour installer une pompe à chaleur air-eau. Les techniciens ont été patients et efficaces face à mes innombrables questions 😊. Travail parfait et effectué à temps.
Louise Martin
Frigotech heeft de installatie van onze airconditioning gedaan Ik was aangenaam verrast door hun reactievermogen, hun aandacht voor onze behoeften en hun professionalisme. De technici legden stap voor stap alle details van de installatie uit. Ze waren punctueel en beantwoordden al onze vragen. Ik beveel de firma Frigotech ten zeerste aan!
Marianne & Bernard Laruelle-DeDecker
J’ai trouvé la société de référence pour installer une ventilation double flux pour mon domicile ! On s’y sent tellement mieux et l’air est plus purifié. Equipe au top et installation rapide et propre
Thibaut Lemaître-Maréchal

INSTALLATEUR CLIMATISATION BRUXELLES : FRIGOTECH EST LA MEILLEURE ADRESSE POUR L’INSTALLATION ET LA MISE EN MARCHE DE VOTRE CLIMATISATION !

Nu de zomers de laatste jaren steeds heter worden en hittegolven steeds vaker voorkomen, is een airconditioningsysteem de beste manier om het thermische comfort te bieden dat je in je huis nodig hebt. Aangezien je airconditioningsysteem een grote investering is, moet je altijd een bekwame vakman kiezen om het in bedrijf te stellen. Een kwaliteitsinstallatie voorkomt vroegtijdige storingen en allerlei soorten defecten, dus de zoektocht naar een technicus die je kunt vertrouwen en de keuze voor een krachtige airconditioner moeten serieus worden uitgevoerd.

Ons bedrijf is gespecialiseerd in airconditioning installatie in Brussel en we stellen de vaardigheden en ervaring van ons team ter beschikking in heel België. Wij zijn een koeltechnisch bedrijf dat gespecialiseerd is in residentiële, industriële en commerciële airconditioning. Aandacht, luisteren en vertrouwen staan aan de basis van ons bedrijf: uw airconditioning installateur is er om u te begeleiden bij al uw projecten! Al onze thermische oplossingen zijn turn-key en afgestemd op uw behoeften. Onze professionele technici bieden u de beste adviezen en stellen de beste oplossingen voor die aan uw behoeften en verwachtingen voldoen. Ze kunnen gratis een persoonlijke studie en offerte uitvoeren, omdat elk huishouden anders is en op maat gemaakte oplossingen vereist.

Als u op zoek bent naar een airconditioning installateur die zich zal ontpoppen als een echte partner bij het onderzoek van uw project tot aan de inbedrijfstelling van uw installatie, dan zal uw koeltechnicus in Brussel aan al uw mogelijke verwachtingen voldoen!

VOOR EEN INSTALLATIE VAN AIRCONDITIONING BIEDT FRIGOTECH U DE EXPERTISE VAN ZIJN TEAM AAN!

Wil je energie besparen en tegelijkertijd koel en comfortabel blijven? Frigotech biedt warmtepomp-airconditioningsystemen die zeer energiezuinig zijn.

Een airconditioningsysteem kan u veel thermisch comfort bieden. Tijdens een hittegolf zorgen deze airconditioners ervoor dat zelfs de meest gevoelige mensen geen last hebben van hoge temperaturen. Als er geen airconditioning is, zorgt de verstikkende hitte voor een ondragelijk gevoel van ongemak. Airconditioningapparaten zorgen voor de koeling van de temperatuur in de ruimte en bieden vele voordelen door het oplossen van configuraties in verband met de woning. Als u bijvoorbeeld een ruim huis hebt dat optimale ventilatie in elke hoek van uw huis vereist, is een airconditioningsysteem voor thuis de beste oplossing voor u. Kiezen voor een multi-split airconditioning zal voor u een goede oplossing zijn! Met de multi-split airconditioning kunt u elke kamer in uw huis tegelijkertijd koelen dankzij meerdere binnenunits.

Een airconditioningsysteem biedt verschillende technologieën, zoals een omkeerbare warmtepomp of een energiezuinige airconditioning. Aangezien de huizen van vandaag steeds luchtdichter worden, is het gebruik van deze apparaten zeer interessant. Er is ook een type airconditioning die de kwaliteit van de omgevingslucht kan verbeteren door deze te zuiveren en te filteren. Een airconditioning met een luchtfiltersysteem filtert stof, pollen, geuren, allergenen en andere verontreinigende stoffen uit de lucht, waardoor de luchtkwaliteit in uw huis aanzienlijk wordt verbeterd.

Net zo functioneel als in de winter kan een omkeerbare airconditioner de binnenkant van je huis verwarmen en je verwarmingstoestel vervangen. Het omkeerbare type airconditioning is aantrekkelijk vanwege de snelle installatie en het omkeerbare verwarmings-/airconditioningsysteem. Op basis van het lucht-lucht-warmtepompsysteem is de omkeerbare airconditioner een ecologisch en zuinig toestel dat uw woning of lokalen effectief koelt of verwarmt, zoals de système de fonctionnement d’une pompe à chaleur

Hoe dan ook, Frigotech, uw airconditioning installateur in België, zal u adviseren over de beste oplossingen en apparatuur om professionele airconditioningservice te bieden voor uw woning of bedrijfsruimte. Moderne airconditioners zijn krachtig, maar steeds nauwkeuriger, en de temperatuur kan tot op de graad worden ingesteld met behulp van een thermostaat. Bovendien werken we alleen met de beste merken op de Europese markt, zoals Daikin, Mitsubishi Electric, LG, Panasonic, enz. Onze airconditioningsystemen zijn energiezuiniger, rendabeler en stiller, waardoor ze uw woning efficiënt kunnen koelen! Frigotech biedt airconditioningsinstallatiediensten voor particulieren, bedrijven en industrieën in Brussel. We hanteren transparante prijzen en bieden garantie voor elk type en model airconditioningapparaat. Naast airconditioningsinstallaties biedt Frigotech onderhouds- en reparatiediensten voor alle soorten koelsystemen. Aarzel niet om online een offerte aan te vragen.

VOOR UW INSTALLATIE VAN AIRCONDITIONING, KIES ONS BEDRIJF EN GENIET VAN HET PLEZIER VAN EEN IDEAAL THERMISCH COMFORT IN ALLE SEIZOENEN!

Gecertificeerd door Brussel Leefmilieu, VCA en Vinçotte, stelt ons bedrijf voor airconditioning installatie u in staat om de installatie van uw keuze te kiezen, te onderhouden en te repareren. Frigotech kan u helpen bij het vinden van airconditioningsystemen die milieuvriendelijker zijn. Al onze technici zijn gekwalificeerd en gecertificeerd om te voldoen aan de eisen van geldende normen en om u thermisch comfort en gemoedsrust in uw huis te garanderen. We bieden professionele diensten aan zowel bedrijven als particulieren. Al meer dan 10 jaar biedt ons airconditioningbedrijf in België verschillende diensten: we ontwerpen, installeren, onderhouden en stellen airconditioningsystemen en luchtbehandelingssystemen in bedrijf voor zowel professionals als particulieren in België.

De installatie van een airconditioningsysteem is wettelijk geregeld en moet worden uitgevoerd door een erkend professionalAls installateur van airconditioning beschikt ons bedrijf over een team van gecertificeerde koeltechniekers die over de nodige vaardigheden beschikken in het omgaan en beheren van koelmiddelen, zodat zij u de beste oplossingen kunnen bieden en u kunnen adviseren over de keuze van de meest geschikte airconditioningunit in functie van uw behoeften en de configuratie van uw woning of bedrijfsruimte/gebouw.

Om de meest geschikte installatie voor uw huis / lokalen te kennen, kan een installateur van ons bedrijf een thermische beoordeling uitvoeren. Bij de keuze van het airconditioningsysteem of -toestel wordt rekening gehouden met verschillende criteria: het aantal bewoners van de woning, de oppervlakte van de ruimten, de graad van zonlicht in de woning, de plafondhoogte, enz. Het doel van deze beoordeling is de prioriteit van de werkzaamheden vast te stellen.

Par ailleurs, le bon fonctionnement de la climatisation est garanti par votre installateur de climatisation via un contrat de maintenance qui vous sera proposé dès la réalisation du devis. L’entretien et le dépannage de votre système de climatisation en cas de problème y sont inclus. Notre entreprise de climatisation en Belgique, vous fait profiter ainsi d’un air frais de qualité en continu, en toute sérénité dans votre maison ! En plus de la climatisation, si vous avez besoin d’une ventilation de qualité pour votre entreprise, Frigotech peut installer des systèmes de ventilation pour une circulation de l’air optimale. Nous vous proposons les prix les plus accessibles pour l’installation de votre système de climatisation, ventilation, pompe à chaleur,chauffage

Frigotech biedt een breed scala aan split-airconditioners om elke kamer in uw huis tegen een betaalbare prijs te koelen. Aarzel niet langer, of het nu gaat om airconditioning installatie, ventilatie-installatie, VMC-installatie of warmtepomp installatie (lucht-water, lucht-lucht, water-water), evenals onderhoud of reparatie, of zelfs voor een woning-airconditioning reparatie of elke vorm van koelapparatuur reparatie, neem contact op met ons team van koeltechnische experts in Brussel!
Als u een offerte nodig heeft voor een airconditioning installatie, biedt Frigotech gratis offertes voor al uw projecten.

Alle producten hebben een garantie van 2 jaar.

Wij garanderen dat onze producten overeenstemmen met uw bestelling en voldoen aan de normale verwachtingen die u mag hebben met betrekking tot de productspecificaties. Wij garanderen ook dat onze producten voldoen aan alle bestaande wetten op het moment van uw bestelling.

frigotec
ONS WERKGEBIED
© Copyright - Frigotech: Airconditioning, Koeling, Ventilatie, Verwarming
Mening van klanten
Erg goed
5.0 / 5.0